Punaiset nimesivät seitsemänteen häätöäänestykseen Nooran, Taavin, Juhanin ja Akin

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Seitsemännen viikon nimeämisissä nimeämisoikeus oli vain punaisella joukkueella voitettuaan tämän viikon viikkokilpailun. Punainen joukkue nimesi seitsemänteen häätöäänestykseen Nooran, Taavin, Juhanin ja Akin.

BB-talossa nähtiin perjantaina nimeämiset ensimmäistä kertaa sitten kolmannen viikon. Vasta kolmansissa nimeämisissä ei nimeämisoikeutta ollut kaikilla, vaan vain punaisen joukkueen kuudella asukkaalla. Tällä viikolla nimeämispisteensä saivat antaa vain Jasmiina, Anssi, Pekka, Sami, Samir ja Ville. He saivat valita kaikista asukkaista, keille antavat pisteensä ja halutessaan he voivat nimetä myös  oman joukkueensa asukkaita.

Punainen joukkue voitti nimeämisoikeuden maanantaista perjantaihin käydyssä joukkuekisassa, jonka finaalin voitolla punainen pääsi perjantaina nimeämään. Etenkin punaisten kapteeni Jasmiina on odottanut kiihkeästi jo pitkään, milloin asukkaat pääsevät vihdoin nimeämään toisiaan. Tässä välissä Big Brother on laittanut kaikki asukkaat nimeämisäänestykseen, uudet asukkaat laittaneet häätöäänestykseen tai viime viikolla viikkokilpailun voittaja vältti häätöäänestyksen.

Perjantaina käytyjen nimeämisten tuloksena seitsemänteen häätöäänestykseen nimettiin Noora, Taavi, Juhani ja Aki. Sunnuntaina BB-talosta häädetään ainakin yksi asukas suoran häätölähetyksen päätteeksi. Seitsemäs häätöäänestys käynnistyi, kun tieto häätöuhan alla olevista kerrottiin samanaikaisesti asukkaille ja katsojille. Lauantain BB-lähetyksessä Nelosella juontaja Alma Hätönen ja kommentaattori Kim Sainio sanoivat, etteivät he tiedä, kuinka monta asukasta sunnuntaina talosta häädetään.

BB-talossa vietettiin lauantaina punaisen joukkueen voittajien päivää eilisen viikkokisan voiton ansiosta, johon ohjelman on suunnitellut ja toteuttanut sininen joukkue. Reilut puolitoista tuntia ennen nimeämistulosten julkistusta Big Brother ilmoitti, että joukkuejaot ovat poistuneet ja talo on jälleen yhtä. Tämän kunniaksi asukkaat saivat kuohuvaa sekä mietoja alkoholijuomia. Juhliin kuului myös sauna ja poreallas.

Yhdistymisestä huolimatta juhlatunnelma ei ollut kaikilla, sillä Juhani purskahti itkuun tupakkapaikalla, koska asukkaat saivat juhlajuomiksi mm. olutta. Juhani oli pettynyt tarjoiluihin, sillä hän olisi halunnut kahden viikon uurastamisen ja tämän viikon pettymysten jälkeen myös suklaata. Hän ei halunnut syyllistää asukkaita, vaikka esimerkiksi Jasmiina oli Juhanin puolesta pahoillaan. Juhani kritisoi Big Brotheria, ettei sille ollut seitsemässä viikossa selväksi, ettei Juhani ole niin alkoholin perään.

Lisää draamaa iltaan saatiin, kun nimeämistulokset julkistettiin. Asukkaat saivat kuulla neljän entisen sinisen joukkueen asukkaan olevan häätöuhan alla. Noora kiitteli entisiä punaisia sarkastiseen sävyyn, että hän tuli nimetyksi. Muuten asukkaat ottivat tilanten huumorilla osittain humalan rentouttaessa uutisen vastaanottoa. Ainoastaan Akin nimi nimetyissä asukkaissa yllätti monet.

Ex-punaisista Pekka ja Jasmiina pelkäsivät, että heidän nimensä olisi kuulunut BB-talon kaiuttimista. He olivat tyytyväisiä, ettei yksikään punaisessa joukkueessa ollut joutunut häätöäänestyksestä. Myös Samin vapaaviikosta häätöäänestyksestä he olivat mielissään.

Vajaat puoli tuntia nimeämistulosten julkistamisesta Noora nosti saunassa äläkän nimeämisestään ja riiteli Jasmiinan kanssa, että punaiset haluavat Nooran ulos talosta. Jasmiina puolustautui, että joillekin on annettava pisteet, eikä hän tullut raivoamaan, kun uudet nimesivät hänet häätöön muutama viikko sitten. Jasmiina muistutti Nooran sanoneen Jasmiinalle, että "sellaista se on" joutumisesta häätöäänestykseen.

Noora ja Jasmiina selvittivät asiaa hetken päästä tupakkapaikalla ja Jasmiina oli selvästi tuohtunut Nooran käytöksestä. Noora sanoi ymmärtävänsä, että jokainen joutuu häätöuhan alle vuorollaan ja hän oli arvannut, että hän on nimettynä tällä viikolla. Noora jatkoi tunteidensa purkamista häätöäänestyksen aiheuttamista tunteista ja samalla juhlat BB-talossa jatkuivat.

Sunnuntaina BB-talosta häädetään ainakin yksi asukas.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Artikkelia on päivitetty 23.10.2021 kello 23.27: Uutista on päivitetty nimeämistulosten julkistamisen jälkeiset tunnelmat.
Artikkelia on päivitetty 23.10.2021 kello 23.50: Lisätty tieto, että häädettävien määrä on epäselvä.


Tulosta   Sähköposti