Pekka ja Laura L. voittivat sviittikilpailun - Myös sauna ja poreallas viikonlopuksi

Sviittikilpailun voittajat Pekka ja Laura L. halaavat kuultuaan voitostaan. Kuva: © Nelonen Media.
Sviittikilpailun voittajat Pekka ja Laura L. halaavat kuultuaan voitostaan. Kuva: © Nelonen Media.

Keskiviikosta asti käynnissä ollut sviittikilpailu päättyi perjantaina. Ensimmäistä kertaa BB-talon sviittiin pääsevät tutustumaan Laura L. ja Pekka, jotka vastasivat puhelimiin ahkerimmin.

BB-taloon oli tuotu kahdeksan matkapuhelinta, joihin kaksi eniten vastannutta voittaa talon sviitin viikonlopuksi. Heidän käytössään on myös sauna ja ulkoporellas.

Puhelimiin vastaaminen aiheutti draamaa erityisesti torstaina, jolloin muutamat asukkaat pahoittivat mielensä. Ensin Laura L. harmistui, kun hän ei tiennyt joidenkin asukkaiden leikistä, eikä häntä kuunneltu, kun vaan rynnättiin soivien puhelimien perään. Jasmiina ja Minna puolestaan pahastuivat, että heidän leikkiään ei ymmärretty.

Perjantaina tunnelma oli seesteisempi, vaikka Jasmiina ja Minna vielä purkivat tuntojaan edellisestä päivästä. Puhelimet pirisivät säännöllisen epäsäännöllisesti ja asukkaat olivat leiriytyneet puhelimien vierelle, erityisesti ne, jotka olivat kärkisijoilla. Eilen Big Brother antoi asukkaille erikoistarjouksia puhelimiin, eli ruokaa pisteiden sijaan, mutta tänään niitä ei enää tullut.

Sviittikilpailu päättyi alkuillasta. Juuri ennen kilpailun päättymistä innokkaimmin puhelimiin vastanneille Anssille ja Pekalle vitsailtiin, että he olivat puhelinaddikteja ja yleensä paljon äänessä oleva Pekka on ollut viime päivinä paljon hiljaisempi.

Kilpailun tulokset julkistettiin noin tunti sen päättymisen jälkeen. Puheluita tuli kaikkiaan 161, joihin voittaja vastasi 22 kertaa ja kakkoseksi tullut 20 kertaa. Big Brother julisti sviittiin pääsijöiksi Laura L:n ja Pekan. Etenkin Laura L. näytti yllättyneeltä. Kun molempien voittajien nimet olivat tiedossa, voittajakaksikko halasi toisiaan.

Voittajat saavat sviitin, saunan ja porealtaan käyttöönsä siis viikonlopun ajaksi. Muilla asukkailla ei näihin ole mitään asiaa, eikä myöskään tarjoiluihin. Laura L. ja Pekka saavat nauttia tarjoiluista ainoastaan sviitissä, saunassa ja porealtaassa.

Muut asukkaat onnittelivat rehdisti voittajia ja olivat iloisia heidän puolestaan. Ilmapiiri ajoittain kireän kilpailutunnelman jälkeen oli talossa kuitenkin hyvä.

Sviittikilpailu aiheuttaa skismaa - Asukkaita houkutellaan tarjouksilla (16.9.2021)


Tulosta   Sähköposti