Sami häädettiin yhdentenätoista BB-talosta - Aikapommi taloon häätöhuoneesta

Video: Sami häädettiin yhdentenätoista BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Sunnuntaina BB-kautta on jäljellä enää kaksi viikkoa, kun kauden kymmenes häätöäänestys ratkesi. BB-talosta häädettiin tänään Sami.

Asukkaat olivat nimenneet toisiaan häätöäänestykseen perjantaina. Nimeämisten perusteella häätöäänestykseen joutuivat Ville, Anssi, Taavi ja Sami. Sunnuntaina Big Brother hieman hämmensi pakkaa, kun päiväkilpailun voittaja Aki valitsi Anssin kanssaan katsomaan tämän viikon nimeämiset videolta.

Illalla asukkaat ovat jälleen kokoontuneet sohvalle suoraa häätölähetystä varten. Häätölähetyksessä pelastettiin eniten ääniä saanut asukas turvaan toiseen mainoskatkon jälkeen. Turvaan äänestettiin Taavi. Taavi sai lyhyet onnittelut turvaan pääsystä, mutta muuten talossa jatkettiin rauhallisesti odottamaan häätölähetyksen etenemistä.

Kolme jäljellä olevaa asukasta saivat vielä jännittää, ketkä heistä saisivat jatkaa taivaltaan BB-talossa. Ville, Anssi ja Sami siirtyivät häätöhuoneeseen äänestysajan loppuhetkillä häätöhuoneeseen, josta häädettiin vähiten ääniä saanut Sami. Sami joutui siirtymään häätöhaastatteluun.

Elina Kottosen haastattelussa Samilla nousi tunteet pintaan heti studioon saavuttuaan nähtyään vaimonsa. Sami kertoi, että hän oppi tulemaan talossa ikävän kanssa toimeen, vaikka hänellä oli yksi vaikeampi jakso talossa. Talossa Sami oppi arvostamaan pieniä asioita ja oppi myös itsestään.

Väittelyistä ja kiistelystä tutuksi tullut Sami ei omien sanojensa mukaan ole normaalielämässä noin innokas kiistelemään. Vähän se riistäytyi käsistä, kommentoi Sami. Sami kuitenkin tarkensi, ettei hän hakemalla hakenut riitaa. Hänen mukaansa jääräpäisyys tulee paketin mukana.

Äänestystuloksissa Sami tuli häädetyksi saatuaan 30,1 % annetuista äänistä. Hän hävisi ensimmäisenä turvassa olleelle Anssille 2,7 prosenttiyksikön erolla. Eniten ääniä loppukolmikosta keräsi Ville 37,1 %:n ääniosuudella. Tuloksissa ei ole mukana Taavin ääniä. Sami kommentoi äänestystulosta, että Anssi ja Ville ansaitsevat jatkaa talossa. Hän oli varautunut, että tänään tulee häätö, vaikka olisi kyllä halunnut myös jatkaa talossa.

Häädöltä pelastuneet Anssi ja Ville pääsivät palaamaan taloon, mutta ei tyhjin käsin. Elinan ohjeistuksella Anssi ja Ville saivat häätöhuoneesta mukaansa aikapommin, joka tuli jo tutuksi kevään Julkkis-BB:ssä. Elina kertoi Anssille ja Villelle, että aikapommi räjähtää määrittelemättömänä ajankohtana ja se asukas, jolle pommi jää, joutuu suoraan häätöäänestykseen.

Anssille ja Villelle ei kerrottu, että pommi räjähtää maanantaina kello 14. Kun Anssi ja Ville palasivat taloon, etenkin Ville otettiin iloisesti vastaan. Jasmiina oli hyvin onnellinen kaverinsa paluusta. Aluksi kukaan ei tuntunut huomaavan aikapommia, eikä Anssi tai Ville avannut sen tarkoitusta tarkemmin. Hetken päästä Big Brother toimitti asukkaille postia, jossa kaikille kerrottiin aikapommin tarkoitus.

Aikapommin saa antaa toiselle asukkaalle vain silloin, kun BB-talossa kuuluu tikityksen ääni. Pommia saa antaa toiselle niin kauan, kun tikitys kuuluu, mutta sitä ei saa antaa takaisin sille asukkaalle, jolta pommin sai. Se asukas, jolle aikapommi jää sen räjähtäessä, joutuu suoraan häätöäänestykseen. Asukkaat eivät siis tiedä, milloin pommi räjähtää.

Talossa aikapommin ohella käytiin läpi myös illan häätöä. Asukkaat tiedustelivat Villeltä ja Anssilta, millä tunnelmilla Sami tuli häädetyksi. He kertoivat, että Sami oli ihan hyvällä fiiliksellä ja hän aikoi myös juhlia kunnolla tulevia synttäreitään, jotka ovat BB:n finaaliviikolla. Ville oli hyvin yllättynyt selviytymisestään ja hämmästeli asiaa Jasmiinalle tupakkapaikalla

Samin häädön jälkeen BB-taloon jäi kahdeksan asukasta.

11. talosta häädetty asukas on Sami – “Totta kai olisi ollut vielä intoa jatkaa” (BB-nettisivut)

Alkavalla viikolla häätöjä kolmena päivänä - Kova karsinta ennen finaaliviikkoa! (15.11.2021)

Artikkelia on päivitetty 14.11.2021 kello 23.19: Uutista on päivitetty häädön jälkeisillä tunnelmilla.
 Artikkelia on päivitetty 14.11.2021 kello 23.32: Lisätty linkki BB-nettisivuille ja video Samin häädöstä.


Tulosta   Sähköposti