Sanni ja Laura L. luovuttivat kauppatehtävän - Menettivät oikeuden ostossekunteihin

Laura L. ja Sanni halaavat palanneensa taloon sisälle viime yönä. Kuva: © Nelonen Media.
Laura L. ja Sanni halaavat palanneensa taloon sisälle viime yönä. Kuva: © Nelonen Media.

Asukkaat ovat suorittaneet kauppatehtävää maanantaista alkaen BB-talon pihalla. Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä tapahtui merkittävä käänne, kun Sanni ja Laura L. luovuttivat kauppatehtävän ja siirtyivät sisätiloihin.

Tiistaina asukkaat olivat louhineet kryptovaluuttaa, laskeneet algoritmiä lohkoketjussa ja torjuneet Verokarhun. Päivän kääntyessä keskiviikon puolelle louhimisurakka alkoi olla loppusuoralla ja aamuksi jäi vain muutama lohkare louhittavaksi. Muutamat asukkaat spekuloivat tehtävän päättyvän keskiviikkona.

Yöllä koettiin dramatiikkaa, kun hieman kello puoli neljän jälkeen alkoi pihalta kuulua paniikinomaista hengitystä. Kysessä oli Sanni, joka myöhemmin myönsi kokeneensa vessakäynnin aikana hyperventilaatiota. Tilannetta ei näkynyt 24/7-palvelun kuvissa.

Sanni kutsuttiin nopeasti päiväkirjahuoneeseen, josta hän ei enää palannut pihalle muuta kuin keräämään tavaroitaan siirtyäkseen sisälle. Sannin ollessa pk-huoneessa Laura L. heräsi ja näytti olevan kylmissään. Laura L. yritti nukahtaa uudestaan, mutta pian hänkin siirtyi BB-talon sisätiloihin.

Muut asukkaat jatkoivat uniaan BB-talon pihalla katoksen alla. Kuva: © Nelonen Media.
Muut asukkaat jatkoivat uniaan BB-talon pihalla katoksen alla. Kuva: © Nelonen Media.

Kumpikaan ei tavaroiden hakua lukuun ottamatta enää käynyt ulkona. He juttelivat puolisen tuntia keittiössä ja söivät yöpalaa. He kertoivat kokemuksistaan toisilleen, Sanni hyperventilaatiokohtauksestaan ja Laura L. kylmyydestään. Laura L. mainitsi, ettei hän olisi tullut sisälle, jos Sanni ei olisi ollut siellä ensin. Laura L. totesi, että hänellä on morkkis sisälle tulemisestaan.

Kaksikko meni nukkumaan syötyään hieman ja aamulla he saivat nukkua ulkona olevia asukkaita pidempään. Herätys tuli hieman ennen kello yhtätoista, jolloin myös Big Brother toimitti heille postia. Heille kerrottiin, etteivät he saa mennä enää ulos tehtävän aikana, eivätkä he saa osallistua tehtävään ja siitä mahdollisesti ansaittaviin kauppasekunteihin.

Suoritettuaan aamutoimet, Laura L. ja Sanni vetäytyivät makuuhuoneeseen lepäämään ja keskustelemaan tilanteestaan. He kävivät vielä läpi yöllisiä tapahtumia ja juttelivat myös yleisesti BB-ajastaan.

Kryptoleiri jatkaa toimintaansa

Pihalla asukkaat herätettiin pari tuntia aiemmin, jossa Sanni ja Laura L. olivat yksi puheenaiheista. Heidän lähtöään spekuloitiin, osa oli kuullut yöllisen pk-huonekuulutuksen, osa ei. Esimerkiksi Sami oli siihen herännyt, mutta hän ei reagoinut siihen ja totesi, että Sannista kyllä pidetään huoli viitaten Big Brotheriin.

Asukkaat pihalla saivat samansisältöisen kirjeen kuin Sanni ja Laura L. sisällä. Jasmiina pohti, että Sanni ja Laura L. olivat lähteneet omaehtoisesti sisälle ja siksi BB toimii näin. Jasmiina sai pk-huoneesta lisäohjeita, että ulkona olevat asukkaat eivät saa reagoida Sannin ja Laura L:n kanssa, koska he ovat poistuneet Lemmenjoelta ja he ovat eri paikassa kuin muut asukkaat.

Lemmenjoen Kryptolaaksossa asukkaat saivat louhittua kaiken kivimateriaalin ja jäljellä oli enää pientä silppua. Juhani laski, että he ovat löytäneet 27 kultahippua. Tämän jälkeen asukkaat alkoivat hienontaa jäljellä olevaa kiviainesta yhä pienemmäksi, jos hippuja vielä löytyisi. Jasmiina jopa tutki pihalla olevat heinäpaalit, mutta sieltä ei lisähippuja löytynyt.

Kauppatehtävä jatkuu yhä, eikä sen päättymisajankohta ole tiedossa. Sen paremmin asukkailla kuin katsojillakaan ei ole tietoa, kuinka paljon heidän pitää kryptovaluuttaa/kultahippuja kerätä ja mihin heidän tähän mennessä keräämänsä 27 hippua riittävät. Keräämillään hipuilla asukkaat ansaitsevat kauppasekunteja seuraavalle ostosreissulleen BB-valintaan.

Lue myös:
Lautalla Lemmenjoelle kryptovaluuttaa louhimaan (20.9.2021)
Kryptovaltauksella aloitettiin tulen teolla - Shamaani tarvittiin avuksi (20.9.2021)
Kryptovaluutan louhinta pääsi vauhtiin (21.9.2021)
Verokarhun pääsy Kryptolaaksoon estettiin, algoritmin laskentaa lohkoketjussa (22.9.2021)


Tulosta   Sähköposti