Big Brother 24/7 näkyy maksutta Ruudussa keskiviikkoon saakka

Ruutu-logo. Kuva: © Nelonen Media.
Ruutu-logo. Kuva: © Nelonen Media.

Big Brotherin 24/7-palvelua voi katsoa Ruutu+:sta maksutta keskiviikkoon saakka. Kaikki halukkaat voivat katsoa BB-talon tapahtumia suorana lähetyksenä ympäri vuorokauden maanantaista lähtien.

Nelonen Media avasi maanantaina Ruutu+:n BB 24/7-palvelun vapaasti katsottavaksi kaikille halukkaille. BB 24/7 on vapaasti katsottavissa keskiviikkoon 10.11.2021 kello 14 saakka. Katsoakseen 24/7:aa riittää kirjautuminen Ruutu-palveluun, tilausta ei tarvita.

Rekisteröityminen Ruutuun on maksutonta, siihen vaaditaan Sanoma-tili. Jos on tunnukset esimerkiksi Helsingin Sanomiin, samoilla tunnuksilla voi kirjautua Ruutuun.

BB 24/7-palvelussa voi seurata BB-talon elämää kahdesta livefeedistä ympäri vuorokauden. Katsojat voivat seurata asukkaiden elämää suorana ja leikkaamattomana lähetyksenä mm. juuri alkaneen kauppatehtävän tiimellyksessä. Lähetyksessä näkyy ohjaajan valitsemat kuvakulmat eri puolilta taloa. Päiväkirjahuoneesta ei nähdä livekuvaa.

Keskiviikkoiltapäivänä päättyvän tutustumisen jälkeen 24/7 on tilattavissa Ruutu+:n normaaliin hintaan. Lisätietoa 24/7-palvelusta löytyy täältä.

Big Brother 24/7 Ruutu+:ssa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.