Neljänteen häätöäänestykseen Tarina, Ville ja Jukka

Big Brother Suomi logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.
Big Brother Suomi logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Kauden neljännet nimeämiset pidettiin jälleen torstaina. Eniten nimeämispisteitä saivat Tarina, Ville ja Jukka ja he joutuivat tämän viikon häätöäänestykseen.

Rankan viikkotehtävän päätteeksi asukkaat joutuivat jälleen nimeämään toisiaan. Työskentely ulkosalla oli vaikuttanut asukkaiden väleihin positiivisesti ja tiivistänyt ryhmää.

Viime viikolla Kristian oli lähellä joutua häätöäänestykseen, mutta tällä viikolla Kristian sai vain yhden nimeämispisteen. Hillitty käytös ja esimerkiksi Tarinan opastaminen erätaidoissa vähensi Kristianin nimeämispisteitä. Vaikka Tarina olikin viikkotehtävän positiivisia yllättäjiä, se ei näkynyt hänen saamissaan nimeämispisteissä.

Tarinasta tuli häätöäänestyksen ääniharava ja nainen keräsi eniten nimeämispisteitä. Hän keräsi pisteitä tutuilta tahoilta, kuten esimerkiksi Kristianilta, mutta myös uusia kasvoja alkaa liittyä Tarinan nimeämisrintamaan. Asukkaita ärsyttää Tarinan jatkuva keskustelu, vaikka asioista pitäisi pystyä joskus tekemään päätöksiä. Muutenkin Tarinan pitkät puheenvuorot ja keskustelut häiritsevät asukkaita ja he kokevat, etteivät pääse näin enemmän kanssakäymiseen muiden asukkaiden kanssa.

Toinen häätöäänestyksen kausikorttilaisista alkaa tällä kaudella olla Ville, koska hän on jo kolmannessa häätöäänestyksessään Tarinan tapaan. Ville saa nimeämispisteitä hänen ajatusmalleistaan ja järkkymättömistä mielipiteistään tietyissä asioissa. Mielenkiintoisimman pisteen Villelle antoi kuitenkin Kristian, joka moitti nimeämisissä Villeä siitä, ettei hän juonut vettä viikkotehtävän aikana ja kärsi sen vuoksi huonosta olosta.

Uusin tulokas häätöäänestyksessä on Jukka. Viime viikolla häätöäänestyksessä BB-talosta tuli häädetyksi hänen petikumppaninsa Eeva-Leena ja nyt mies itse on vaarassa pudota. Jukka sai nimeämispisteitä siitä, ettei hän siivoa jälkiään ja myös hänen negatiivinen asenteensa ärsyttää Tarinaa, jonka kanssa Jukalla on välillä ollut sukset ristissä.

Tällä viikolla ilman nimeämispisteitä jäivät Helmeri, Kimmo ja Kevin. Helmeri ei ole vielä saanut yhtäkään nimeämispistettä koko kaudella ja hän onkin hyvin pidetty asukkaiden keskuudessa. Kimmo ansaitsi pisteettömyytensä talon järjen äänenä ja rauhanneuvottelijana. Kevin puolestaan yllätti viikkotehtävässä hienolla asenteellaan ja ahkeruudellaan, josta palkittiin nollatuloksella nimeämisissä.

Asukkaille nimeämistulokset kerrottiin tuttuun tapaan vasta myöhään illalla. Kun Big Brother kutsui asukkaat kuulemaan nimeämistulokset, aluksi kuultiin tutut nimet, kun kaiuttimista kuului Tarinan ja Villen nimet. Kolmantena kuultu Jukan nimi taisi yllättää monen, ainakin Ville hieman säpsähti, kun Jukan nimi kuului talossa.

Häätöäänestyksessä olevalla kolmikolla ei suuria reaktioita nähty. Tarina suhtautui asiaan, että siihen alkaa jo tottua. Jukka oli ensimmäisestä häätöäänestyksestä lähes ilmeetön ja Tarinalle hän sanoi jopa odottaneensa nimetyksi tulemistaan. Jukka sanoi, varmasti Eeva-Leenan lähtö vaikutti häneen, kun hän ei ole halunnut miellyttää ketään ja se näkyy nimeämisissä.

Kovin reaktio tuli yllättäen Millalta, vaikka hän ei ole häätöäänestyksessä. Itkuinen nainen juoksi sohvalta heti nimeämistulosten julkistamisen jälkeen makuuhuoneeseen. Anu, Mira ja Tuula lähtivät Millaa lohduttamaan. Milla kertoi, että hän itki, koska hän oli ajatellut ulkomaailman henkilöä tänään ja nyt realisoitui se, ettei hän näe häntä ensi viikolla. Milla oli aiemmin kertonut, että tämä henkilö lähtee matkoille ensi viikolla.

Häätöäänestys on ollut käynnissä jo torstaista iltapäivästä lähtien. Joku kolmikosta Tarina, Ville tai Jukka häädetään sunnuntaina.

Lue myös:
Äänestysohjeet BB-nettisivuilla
Nimeämispisteiden jakautuminen

Artikkelia päivitetty 26.9.2019 kello 23:10: Lisätty nimeämistulosten julkistamisen jälkeiset tunnelmat.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.