Laura, Salla, Mia ja Milla joutuivat yhdeksänteen häätöäänestykseen - Merve pelasti itsensä äänestyksestä

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Perjantaina käynnistyi kauden yhdeksäs häätöäänestys. Tämän viikon häätöäänestykseen joutuivat Laura, Salla, Mia ja Milla.

Torstaina BB-talossa asukkaat kävivät nimeämässä toisiaan häätöäänestykseen. Kaikki asukkaat saivat antaa nimeämispisteitä, mutta BB-talon päällikkö Heidi oli suojassa nimeämisiltä. Nimeämisten perusteella eniten nimeämispisteitä saivat Laura, Salla, Mia, Merve ja Milla.

Tällä viikolla BB-talossa ei saanut juonitella tai puhua nimeämisistä, sillä talossa vieraili Merven hahmossa Hyvän Mielen Olento. Asukkaat eivät pystyneet kunnolla sopimaan keitä nimetään, mutta jotkut yrittivät käyttää koodikieltä nimeämisten alla. Big Brother kielsi tämän - tosin vasta aivan loppuvaiheessa.

Nimeämiskilpailussa voittajaksi selviytyi torstaina Merve, joka valitsi kanssaan neuvotteluhuoneeseen Lauran. Neuvotteluhuoneen häätötaululla oli viisi eniten nimeämispisteitä saanutta asukasta, joista Merve ja Laura he saivat pelastaa yhden asukkaan häätöäänestykseltä. He päättivät pelastaa Merven.

Merven ja Lauran neuvottelut eivät olleet pitkät, mutta pientä keskustelua aiheutti se, kun Merve alkoi miettimään, onko oikein pelastaa hänet itsensä. Merve pohti, että se on kovin itsekästä ja hän voi kokea sunnuntaina syyllisyyttä, jos Laura tai Mia häädetään. Laura puhui kuitenkin koko ajan sen puolesta, että Merve pelastaa itsensä, koska hän voitti nimeämiskilpailun ja ansaitsee sen.

Neuvottelujen päätteeksi Merven nimi poistettiin häätötaululta ja sinne jäi Lauran, Sallan, Mian ja Millan nimet. Neuvotteluhuoneen jälkeen Mervelle ja Lauralle aiheutti keskustelua se, että he tuntuivat olevan alivoimaisia talon voimasuhteissa ja he kokivat Sallan ja Millan pettäneen heidät nimeämisten suhteen.

Yhdeksäs häätöäänestys on käynnissä. Sunnuntaina BB-talosta häädetään jälleen yksi asukas. Asukkaat saanevat tietää häätöäänestykseen joutuneet asukkaat lauantaina.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Artikkelia on päivitetty 14.10.2022 kello 23.52: Uutiseen on lisätty maininta juonittelukiellosta ja tietoja neuvotteluhuoneen keskusteluista.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.