Milena häädettiin kolmantenatoista BB-talosta - Kuusi asukasta ja kaksi viikkoa jäljellä

Video: Milena häädettiin kolmantenatoista BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Kahtiajaon toinen viikko päättyi häätöäänestykseen, jossa häätöuhan alla oli kolme ylhäisten asukasta ja yksi alhaisten asukas. Kolmantenatoista BB-talosta häädettiin Milena.

Asukkaat nimesivät tällä viikolla toisiaan häätöäänestykseen nimeämiskilpailuista voittamillaan nimeämispisteillä. Ylhäisten 18 ja alhaisten kuudella nimeämispisteella häätöäänestykseen joutuivat Milena, Laura, Salla ja Miikka. Alunperin Miikka oli ylhäisten asukas ja muut alhaisten asukkaita, mutta perjantain vallankumuksessa vuoksi Miikasta tuli alhainen ja muista häätöuhan alaisista ylhäisiä.

Sunnuntaina, kuten muuallakin Suomessa, vietettiin isänpäivää. BB-talon asukkaista ainoa isä on Reeo, jota Big Brother muisti kakulla ja alhaisten valmistamalla päivällisellä. Ikimuistoisen isänpäivän Reeolle varmisti hänen lapsiltaan saatu kirje, josta hän sai lukea heidän kuulumisiaan ja tekemisiään ulkomaailmassa.

Isänpäivästä huolimatta sunnuntai on BB-talossa tuttuun tapaan myös häätöpäivä. Joku neljästä häätöuhan alla olevasta joutuu jättämään talon, kun kautta on tämän päivän jälkeen jäljellä enää kaksi viikkoa. Viime viikkoiseen tapaan ylhäiset ja alhaiset asukkaat istuivat omilla istuimillaan BB-talon olohuoneessa.

Häätöuhan alla olleesta nelikosta ensimmäisenä turvaan pääsi Laura. Laura on päässyt turvaan joka kerta häätöäänestyksestä ennen loppuratkaisuja. Useasta turvaan pääsystä huolimatta Laura oli erittäin hämmästyneen näköinen tilanteesta. Laura sai onnitteluja muilta asukkailta, mutta edelleenkään alhaiset asukkaat eivät pääse halaamaan ylhäisiä kahtiajaon voimassa ollessa.

Kolme asukasta joutui yhä jännittämään, kuka heistä ei jatka viimeistä edelliselle viikolle. Häätölähetyksen lopussa asukkaat kuulivat taloon, että BB-talosta tällä viikolla häädetään Milena. Milena poistui varsin iloisella mielellä ja myös taloon jääneet asukkaat ottivat häädön pääosin rauhallisin tuntein.

Ainoastaan Laura hieman kyynelehti ja hän pahoitteli, ettei tarkoittanut tätä pahalla. Muut asukkaat ymmärsivät Lauraa. Häätölähetyksen jälkeen asukkaat onnittelivat Lauraa hänen turvaan pääsyputkestaan, koska hän pääsi neljättä kertaa turvaan häätöäänestykseltä tällä kaudella. Myös muut tällä viikolla häädöltä säästyneet asukkaat saivat onnitteluita selviytymisestään.

Häätöhaastattelussa Milenaa ei harmittanut häätö, vaikka hän olisi toki halunnut olla loppuun saakka. Eniten ulkomaailmassa Milena odotti kihlattunsa näkemistä. BB-talossa yksi kauden kuohuttavimmista tapauksista ollut Milenalle jonkun asukkaan lähettämä viesti on yhä mysteeri ja Milena sanoi yrittävänsä selvittää, kuka "twiitin" lähetti.

BB-talo alkoi tuntua Milenasta kodille ja hän löysi sieltä syvän yhteyden Lauran kanssa. Hän totesi, ettei yleensä päästä ihmisiä kovin lähelle. Talossa hän oppi, että hän voi olla hieman vaikea ihminen ja hän oppi tulkitsemaan ihmisiä, milloin pitäisi jarrutella.

Big Brotheria hän piti sellaisena kokemuksena kuin oletti, vaikka yllätyksiäkin oli. Vaikeaa talossa oli ero läheisesti ja epätietoisuus, mitä tulee tapahtumaan. Tämän kauden voittajasta Milena totesi, että tunteiden perusteella hän toivoisi Lauran voittoa, mutta pelilliseti voitto Milenan mielestä voisi mennä Reeolle.

Lopullisissa äänestystuloksissa Milena tuli häädetyksi saatuaan 18 % annetuista äänistä. Hän hävisi ensimmäisenä turvassa olleelle Sallalle 15,9 prosenttiyksikön erolla. Viimeisestä kolmikosta häätöäänestyksessä eniten ääniä keräsi Miikka 48,1 %:n ääniosuudella.

Milenan häädön jälkeen BB-taloon jäi kuusi asukasta.

Milena häädetään talosta: “Mun ei tarvii hävetä sitä, jos oon vahva tai kovapäinen” (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 13.11.2022 kello 23.05: Täydennetty artikkelia häädön jälkeisillä tunnelmilla, Milenan häätöhaastattelulla ja äänestystuloksilla.
Artikkelia on päivitetty 13.11.2022 kello 23.18: Lisätty video pääkuvan paikalle ja linkki BB-nettisivuille loppuun.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.