Heidi häädettiin BB-talosta viikkoa ennen finaalia - Kova kilpailija joutui jättämään talon

Video: Heidi häädettiin talosta vain viikkoa ennen finaalia. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Big Brother 2022 lähenee loppuaan ja sunnuntaina päättyi kauden neljästoista häätöäänestys. Vain viikkoa ennen finaalia BB-talosta häädettiin neljäntenätoista Heidi.

Tämän vuoden Big Brotherista on tämän sunnuntain jälkeen takana 11 viikkoa ja tällä viikolla talossa järjestettiin kauden viimeiset nimeämiset. Big Brother laittoi häätöäänestykseen kaksi eniten nimeämispisteitä saaneet Heidin ja Reeon. Nimeämiskilpailun voittanut Heidi sai lisätä häätöäänestykseen heidän lisäkseen yhden asukkaan ja Heidi valitsi Mian.

Sunnuntaina Heidi, Reeo ja Mia jännittivät yhdessä kolmen muun asukkaan kanssa, kuka heistä jättää talon. Yhden taival BB-talossa päättyy vain viikkoa ennen finaalia samalla, kun kaksi muuta varmistavat paikkansa finaaliviikolla. Jo ennen häätöuhan alla olevia asukkaita finaaliviikkopaikkansa ovat lunastaneet Miikka, Laura ja Salla.

Häätöäänestyksessä olevasta kolmikosta pelastettiin eniten ääniä saanut asukas jälleen turvaan häätölähetyksen toisen mainoskatkon jälkeen. Katsojat äänestivät turvaan Mian ja Heidi ja Reeo joutuivat vielä jännittämään, kumpi heistä jättää illan päätteeksi talon. Mia oli yllättynyt turvaan pääsemisestä ja eniten iloinen muista asukkaista näytti olleen Laura.

Taloyhteyden päätyttyä vielä häätöuhan alla olleista Heidi jännitti eniten ja Mia meni juttelemaan Heidille. Heidi oli myös yllättynyt, sillä hän oletti Reeon pääsevän turvaan. Mia mietti samaa. Asukkaat puivat äänestystilannetta koko joukolla talossa ja miettivät, että tilanne on varmasti ollut tiukka.

Kauden viimeinsen häätöäänestyksen päätyttyä tulos oli selvillä ja valmis taloon kerrottavaksi. Juontaja Anni Ihamäki kuulutti taloon asukkaiden ja katsojien kuultavaksi, että seuraavaksi BB-talosta häädetään Heidi. Häätö oli varsin koskettava, vaikka suuria tunteenpurkauksia ei nähty, oli tunnelma talossa käsinkosketeltava.

Talossa läheiset Reeo ja Heidi halasivat pitkään ja Reeo totesi Heidin olevan rakas. Rauhallisella halauskierroksella Heidi sanoi muutaman sanan jokaiselle ja totesi olevansa ylpeä itsestään. Reeo komppasi Heidiä. Vielä ennen poistumistaan Heidi toivoi, että joku pitäisi Reeon kanssa Reeolle ja hänelle muodostuneen perinteen yöllisestä teehetkestä.

Heidin poistuttua pyöröovesta, asukkaat pääsivät pohtimaan, että taloon jääneet asukkaat ovat finaaliviikolla. Samalla he muistelivat Heidiä, kuinka hän voitti kaikki kisat, mutta tuli kuitenkin häädetyksi. Reeo pohti, että häädöstä tulee vaikeampi, mitä myöhemmin sinne joutuu. Heidi lähti ensimmäisellä kerralla ja Reeo nosti muutaman muun nimen esiin, jotka myös joutuivat ensimmäisessä häätöäänestyksessään lähtemään.

Häätöhaastattelussa Heidi sanoi hänen taistelutahtonsa salaisuudeksi, että hän on niin päättäväinen. Heidi totesi, että hän joko pyörtyy tai voittaa. Pettynyt hän oli häädöstään, mutta kuitenkin ylpeä itsestään. Paluutaan ulkomaailmaan Heidi ei pysty käsittämään, koska nyt on niin paljon ihmisiä ympärillä. Eniten hän odottaa soittoa äidilleen ulkomaailmassa.

Talossa läheisimmäksi Heidille talossa tuli Reeo, eikä hän olisi voinut uskoa, kuinka rakkaaksi ystäväksi 30 vuotta vanhempi voi tulla. Talossa yllätti pelaamisesta huolimatta muutenkin, että asukkaista tuli niin rakkaita. Myös Miikka ja Salla olivat hyvin läheisiä Heidille. Heidin mielestä Big Brotherin voittaa Reeo.

Putoamistaan Heidi ei pelännyt, vaan mitä hän tekisi, jos Reeo olisi häädetty. Reeon häätö ei ollut kuitenkaan kovinkaan kaukana, sillä Heidi tuli häätöäänestyksessä häädetyksi reilulla erolla saatuaan 32,8 %:n ääniosuudella. Reeo keräsi 67,2 % annetuista äänistä ja jatkaa talossa ja Mia siis pääsi jo aiemmin turvaan.

Heidin häädön jälkeen BB-taloon jäi finaaliviikolle viisi asukasta: Miikka, Reeo, Laura, Mia ja Salla.

Heidi jättää BB-talon: “Mä olen niin ylpeä itsestäni” (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 20.11.2022 kello 23.19: Lisätty häädön jälkeisiä tunnelmia, Heidin häätöhaastattelu ja äänestystulokset.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.