Aleksi häädettiin kahdeksantena BB-talosta - Mia murtui kyyneliin

Video: Aleksi häädetään kahdeksantena BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Viides viikko päättyi normaaliin tapaan kauden kahdeksanteen häätöön. Kahdeksantena BB-talosta häädettiin Aleksi, joka mursi Mian kyyneliin.

Asukkaat saivat kuulla, ketkä ovat häätöäänestyksessä, vasta myöhään lauantai-iltana. Tieto häätöäänestykseen joutuneista asukkaista aiheutti joissakin ärtymystä ja joissakin tyytyväisyyttä. Illalla tunteet myrskysivät laidasta laitaan ja puhetta riitti liki pikkutunneille.

Häätöäänestykseen joutuivat Mia, Milena, Aleksi ja Reeo. Iloisimmat tuloksista oli Reeon leiri, joka oli saanut käytännössä kaikki heidän liittoumansa kanssa sopimat asukkaat äänestykseen. Tyrmistyneimmät olivat Mia, Aleksi, Laura, Merve ja Milena, jotka kokivat tulleensa huijatuksi, kun kaikki heidän liittolaisensa eivät olleet nimenneet niin kuin oli sovittu.

Milena oli oma lukunsa, joka hermostui Millalle lauantaina, kun hän koki Millan pettäneen hänet. Milena kuuli vääriä tietoja, että Milla olisi nimennyt hänet, vaikka se ei pitänyt paikkaansa. Milla ja Milena sopivat riitansa, mutta varmaankaan heidän välinsä eivät ole ennallaan, koska Milena käyttäytyi riidassa ilkeästi haukkuen Millaa ja vetäen jopa hänen ammattinsa mukaan.

Sunnuntaina yksi häätöuhan alla olevista asukkaista joutuisi jättämään BB-talon. Ensimmäisenä häätölähetyksessä pääsi turvaan Reeo. Reeo tuuletti pelastumistaan ja erityisen onnellisia olivat hänen läheisimmät liittolaisensa talossa, jotka kapsahtivat välittömästi hänen kaulaansa. Hieman nyrpeämpää naamaa näytti esimerkiksi Laura, joka oli evännyt Reeolta osallistumisen viikon nimeämiskilpailuun.

Talopaikkansa puolesta saivat vielä jännittää kolme asukasta lähetyksen loppupuolelle saakka. Kahdeksantena BB-talon sai jättää Aleksi. Juontaja Anni Ihamäen kerrottua Aleksin nimen taloon, Mia yllättyi suuresti tästä. Aleksin hyvästeltyä asukkaat ja poistuttua talosta, Mia meni pihalle yksin itkemään Aleksin lähtöä. He olivat talossa hyvin läheisissä väleissä.

Hetken päästä Sofia tuli lohduttamaan Miaa, joka itki terassin sohvalla lohduttomasti. Mia totesi, ettei olisi ikinä uskonut Aleksin lähtevän tänään, vaan olisi veikannut itseään. Pihalle tullut Tuula totesi, ettei hän ei olisi veikannut, että kumpikaan, Mia tai Aleksi olisi vielä lähtenyt.

Mian suriessa Aleksin häätöä Reeo mietti sisällä liittolaistensa kanssa, että "kaksoset" saatiin rikottua heidän mielensä mukaan. Reeon mukaan Aleksi oli lähtiessään sanonut Reeolle, että "hyvin pelattu". Myös joku muu oli kuullut Aleksin sanovan näin. Miikka kuittasi kommentin, että Aleksi ei itse osannut pelata.

Studion häätöhaastattelussa Aleksi totesi Annille, että BB-talo oli raju, mutta hyvä paikka. Aleksi myönsi, että talossa tunteet voimistuu ja kamerat unohtuu. Suhdettaan Miaan Aleksi kuvasi siamilaisiksi kaksosiksi, mutta Anni totesi, ettei he käyttäytyisi kuin Mia ja Aleksi. Aleksi uskoo, että "siamilainen kaksoisuus" jatkuu myös ulkomaailmassa. Aleksi uskoo, että Mia pärjää talossa ja hänen pitää alkaa pelaamaan.

Aleksi sanoi, että talossa pitää tosissaan pelata ja miettiä mitä tekee esimerkiksi nimeämisten suhteen. Talossa yllätti, että talossa unohtui ulkomaailma ja miettii vain talon sisäisiä asioita ja ihmisiä. Aleksin mielestä Big Brotherin voiton ansaitsee Mia.

Lopullisissa tuloksissa Aleksi tuli häädetyksi 31,6 %:n ääniosuudella. Ensimmäisenä turvassa ollut Mia voitti Aleksia 1,5 prosenttiyksikköä. Loppukolmikosta eniten ääniä keräsi Milena, 35,3 %:n ääniosuudella. Äänestystuloksesta Aleksi kommentoi, että onneksi hänet häädettiin, koska jos Mia olisi häädetty, Aleksi olisi lähtenyt häätöovesta perään.

Mian lisäksi talossa Aleksin yllätti Reeo, jota hän piti hyvänä seuramiehenä, mutta myös kovana pelaajana. Reeoa Aleksi kuvasi hyvin laskelmoivaksi ja totesi hänen olevan juuri oikealla BB-kaudella, jolla saa juonitella.

Aleksin häädön jälkeen BB-taloon jäi 12 asukasta.

Aleksi joutuu jättämään Big Brother -talon: “Onneksi meni näin päin” (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 9.10.2022 kello 23.17: Uutista päivitetty kauttaaltaan häädön jälkeen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.