Salla, Laura, Milena ja Miikka joutuivat kolmanteentoista häätöäänestykseen - Nimeämisneuvottelujen sopimukset pitivät

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Kymmenennellä viikolla asukkaat pääsivät nimeämään toisiaan nimeämiskilpailusta saamillaan pisteillään. Kolmanteentoista häätöäänestykseen joutuivat Salla, Laura, Milena ja Miikka.

Tämän viikon nimeämiskilpailussa ylhäiset ja alhaiset kilpailivat toisiaan vastaan viime viikon tapaan. Tällä kertaa asukkaat keräsivät ryhmälleen nimeämispisteitä viikon kilpailujen voitoista. Lopputuloksissa ylhäiset saivat kerättyä 18 nimeämispistettä voitettuaan kolme kilpailua ja alhaiset kuusi pistettä voitettuaan yhden kilpailun.

Ylhäiset ja alhaiset kävivät torstaina neuvottelut omien ryhmiensä sisällä, miten he aikovat jakaa pisteensä. Molemmat ryhmät tekivät suunnitelmat pisteiden jaosta, mutta lopulliset pisteet jaettiin päiväkirjahuoneessa ja jokainen asukas sai lopulta tehdä itsenäisen päätöksen, vaikka olisi luvannut toista neuvotteluissa.

Neuvottelujen perusteella näytti, että häätöäänestykseen olisi joutumassa kaikki muut alhaiset paitsi Reeo. Se, joutuisiko häätöuhan alla kukaan ylhäisistä, riippuu siitä, kuinka monta asukasta Big Brother on päättänyt laittaa häätöäänestykseen.

Ylhäisten ja alhaisten pitämien neuvottelujen suunnitelmat pitivät täydellisesti ja asukkaat nimesivät niin kuin olivat sopineet. Alhaisten puolella pelättiin, että Reeo pettää joukkuetoverinsa, mutta näin ei tapahtunut. Reeokin nimesi, kuten oli sovittu. Big Brotherin päättäessä, että häätöuhan alla on tällä viikolla neljä asukasta, Sallan, Lauran ja Milenan seuraksi häätöäänestykseen joutui Miikka.

Päiväkirjahuoneessa Mia oli pahoillaan, että hän joutui nimeämään Milenaa, vaikkei olisi halunnut. Mia kuitenkin halusi pelastaa itsensä häätöäänestykseltä, joten hän äänesti ylhäisten linjan mukaisesti. Alhaisten nimeämisissä Laura ja Salla spekuloivat, voivatko he luottaa Reeoon, mutta myös he nimesivät, kuten alhaisten kesken oli sovittu.

Nimeämispisteistä Salla, Laura ja Milena keräsivät kukin kuusi nimeämispistettä ja Miikka kolme pistettä. Ylhäisistä Miikka antoi kolme pistettä Sallalle ja Lauralle, Heidi kolme pistettä Milenalle ja Lauralle sekä Mia kolme pistetä Sallalle ja Milenalle. Alhaisten puolella Laura ja Salla antoivat ainoat pisteensä Miikalle, Reeo yhden pisteen Mialle ja Heidille sekä Milena yhden pisteen Miikalle ja Heidille.

Kauden kolmastoista häätöäänestys on nyt käynnissä, jonka perusteella sunnuntaina BB-talosta häädetään yksi asukas. Asukkaille ei ole vielä kerrottu, ketkä heistä ovat häätöuhan alla.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Nimeämispisteistä käytiin neuvottelut - Alhaisilla ei toimittu pelillisesti järkevimmin (10.11.2022)

Artikkelia on päivitetty 11.11.2022 kello 23.27: Lisätty tietoa nimeämisistä päiväkirjahuoneessa sekä se, keille asukkaat antoivat nimeämispisteensä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.