Heidi, Reeo ja Mia joutuivat neljänteentoista häätöäänestykseen - Nimettyjen määrä yllätti asukkaat

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

BB-kauden neljästoista häätöäänestys käynnistyi perjantaina. Häätöäänestykseen joutuivat Heidi, Reeo ja Mia ja yksi heistä joutuu jättämään BB-talon sunnuntaina.

Asukkaat suorittivat kauden viimeiset nimeämiset torstaina. Nimeämiset suoritettiin normaaliin tapaan ja asukkaat olivat keskustelleet niistä etukäteen, miten olisi tarkoitus nimetä.

Nimeämisten jälkeen talossa kisattiin nimeämiskilpailu, jonka voitti Heidi. Hän pääsi vaikuttamaan nimeämisten tuloksiin, joiden jälkeen häätöuhan alla ovat siis Heidi, Reeo ja Mia.

Heidi ei saanut pelastaa esimerkiksi itseään häätöäänestyksestä, vaan hänelle kerrottiin, että häätöuhan alla ovat Heidi ja Reeo. Heidi sai lisätä yhden asukkaan heidän lisäkseen häätöäänestykseen ja Heidi päätyi valitsemaan Mian.

Häätöäänestys käynnistyi poikkeuksellisesti jo perjantaina puolilta päivin. Vähiten ääniä saanut asukas häädetään BB-talosta sunnuntaina. Asukkaat saivat tietää, ketkä ovat häätöäänestyksessä, samaan aikaan, kun häätöäänestys käynnistyi.

Asukkaiden kuultua häätöäänestyksessä olevien nimet, olohuoneen valtasi hämmästys. Asukkaita ihmetytti, että häätöuhan alla on vain kolme asukasta, joista vain kaksi nimeämisten perusteella. Mia ymmärsi Heidin ratkaisun laittaa hänet häätöäänestykseen.

Heidi korosti nimeämistulosten kuulemisten jälkeen, että hänen eilinen pitkä päiväkirjahuonekäynti ei liittynyt näihin nimeämisiin tai Heidin valintaan millään tavalla. Hän kuitenkin sanoi, ettei anna eilisen enää tulla uudelleen ja vaikuttaa hänen elämäänsä talossa, jos tämä on hänen viimeinen viikkonsa talossa. Heidi sanoi ärsyyntyneensä eilen, kun häntä juhlittiin jo finaaliviikolle pääsystä, kun muut asukkaat eivät tienneet vielä hänen valitaansa.

Koska Heidi, Reeo ja Mia on ovat tämän viikon häätöäänestyksessä, tarkoittaa se sitä, että Miikka, Laura ja Salla ovat varmistaneet paikkansa jo finaaliviikolle. Sohvilla ei kuitenkaan juhlittu finaaliviikkokolmikon kesken, vaan tulosten jälkeen asukkaat olivat hämmennyksissään lähinnä hiljaa. Toki turvassa oleva kolmikko sai asianmukaiset onnittelut.

Reeo ja Heidi puivat nimeämistuloksia poistuttuaan sohvilta. Reeo totesi, että häntä ja Heidiä kohtaan oli kohdistettu nimeämispisteitä ja muuten oli oltu tasapisteissä. Heidi sanoi, ettei häntä harmittanut häätöäänestykseen joutunut, olihan hän kahdeksan viikkoa tätä odottanut omien sanojensa mukaan. Reeo päätti keskustelun toteamukseen, että yleisö lopulta päättää.

Sunnuntaina talosta häädetään siis yksi asukas ja finaaliviikolle selviää viisi asukasta. Vuoden 2022 Big Brotheria on jäljellä perjantain jälkeen yhdeksän päivää.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Artikkelia on päivitetty 18.11.2022 kello 14.13: Uutiseen lisätty tunnelmia nimeämistulosten julkistamisen jälkeen.
Artikkelia on päivitetty 20.11.2022 kello 22.40: Korjattu, ettei kyseessä ollut viimeinen häätöäänestys.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.