Trollaukset paljastettiin asukkaille, "viikkotehtävä" onnistui

Video: Asukkaat saavat tietää, että heitä trollattiin "viikkotehtävässä". Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Big Brotherin trollauksen kohteena olleet asukkaat päästettiin torstaina epätietoisuudesta, kun heille paljastettiin viikon trollaukset. Samalla selvisi, että miten heidän olemattoman viikkotehtävän onnistumisen kävi.

Tällä viikolla asukkailla ei ole ollut kunnon tehtävänantoja, vaan heidät on päästetty esimerkiksi tehtäväalueelle ratkomaan ruudukkoarvoitusta ja Big Brother on toimittanut taloon vihjeitä, joista heidän pitäisi poimia kirjaimia muodostaakseen sanan "TROLL".

Vihjeitä on toimitettu maanantaista lähtien ja tänään oli viimeisten vihjeiden vuoro. Heti aamusta asukkaat herätettiin musiikilla, kun BB-talon pihalle tuli neljä draq-laulajaa esittämään tunnettujen suomalaisten laulujen potpurrin. Musiikkiesityksen vihje oli kirjaimet LL, eli Leidit Lavalla. Asukkaat olivat Villeä lukuun ottamatta innoissaan musiikillisesta herätyksestä, sillä he eivät ole kuulleet oikeaa musiikkia yli kahteen ja puoleen viikkoon. Villeä esityksessä ilmeisesti hiersi draq-artistit.

Lisää vihjeitä L-kirjaimesta asukkaille toimitettiin, kun pihalle oli toimitettu laatikollinen luumuja, joista Jukka hoksasi L-vihjeen, "luumu" ja "laulu". Myöhemmin asukkaat pääsivät vielä kerran tehtäväalueelle tutun ruudukkotehtävän kimppuun. Tehtävään aikaa oli enää 15 minuuttia, mutta asukkaat pääsivät nopeasti yhteisymmärrykseen mielestään oikeasta ratkaisusta. Kevin totesi, että ehkä tehtävän tarkoitus on saada heidät lopettamaan ikuinen spekulaatio ja tehdä ratkaisut nopeammin.

Varsinaista viikkotehtävää asukkailla ei ollut, mutta heidän piti uskoa, että heidän "viikkotehtävänsä" on onnistunut. Big Brother tiedusteli tänään asukkaiden kantaa asiaan päiväkirjahuoneessa ja, jos vähintään puolet asukkaista on sitä mieltä, että he ovat onnistuneet, on viikkotehtävä onnistunut. Käytyään yksitellen pk-huoneessa, asukkaat tuntuivat olevan varmoja onnistumisestaan ja he olivat sitä mieltä, että kannattaa ajatella heidän onnistuneen.

Iltapäivällä Big Brother kutsui asukkaat sohvalle kuulemaan tuloksen. BB soitti asukkaille aluksi ääniä, joita he olivat kuulleet viikon aikana. Tämän jälkeen olohuoneen televisiosta näytettiin TROLOLOLO-tekstiä ja asukkaiden vastaukset pk-huoneesta tehtävän onnistumiseen. Asukkaat saivat myös nähdä, kun Kristian sai juoda alkoholia pk-huoneessa keskiviikkona. Häneltä kysyttiin miksi, mutta Kristian vetosi siihen, ettei pk-huoneen asioista saanut puhua.

Vain Tuula vastasi epäonnistumisen pk-huoneessa. Kun muut asukkaat vastasivat, että he onnistuvat, menivät äänet onnistumiselle 11-1. Big Brother ilmoitti asukkaille, että viikkotehtävä on onnistunut. Asukkaat löivät vetoa viikkotehtävän puolesta 75 %:n vedonlyöntiprosentilla, joten heidän viikkobudjettinsa on nyt 420 euroa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.