Juhani häädettiin yhdeksäntenä BB-talosta - Salatehtävä ja vastasalatehtävä taloon

Video: Juhani häädettiin yhdeksäntenä BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Kauden kahdeksas häätöäänestys ratkesi sunnuntai-iltana, jossa viisi asukasta oli häätöuhan alla. BB-talosta yhdeksäntenä häädettiin Juhani. Häädön jälkeen taloon saatiin salatehtävä ja vastasalatehtävä.

Tällä viikolla BB-talossa järjestettiin nimeämiset, johon saivat ottaa osaa kaikki muut asukkaat viime sunnuntaina taloon palannutta Minnaa lukuun ottamatta. Minnaa ei saanut nimetä ja hän joutui lahjoittamaan nimeämispisteensä Jasmiinalle, joka antoi pisteensä tuplana tietämättä tästä.

Nimeämisten perusteella häätöäänestykseen joutuivat Juhani, Lasse, Anssi, Sami ja Pekka. Heistä Sami oli viidettä kertaa häätöuhan alla, Pekka neljättä kertaa, Anssi kolmatta kertaa, Juhani toista kertaa ja Lasse ensimmäistä kertaa. Tällä kaudella on edessä tilanne, jossa talosta varmasti häädetään miesasukas. Seitsemän ensimmäisen viikon aikana talosta on häädetty vain naisia.

Kahdeksannen häätöäänestyksen kulku noudatteli tämän kauden perinteistä kaavaa, jossa ensin äänestyksestä pelastettiin kaksi eniten ääniä saanutta asukasta. Häätöuhan alla olleista turvaan pääsivät häätölähetyksen toisen mainoskatkon jälkeen Lasse ja Anssi.

Kolme vähiten ääniä saanutta jatkoivat häätöäänestyksen loppuun saakka, jotka siirtyivät äänestysajan loppupuolella häätöhuoneeseen jännittämään. Asukkaat olivat viikonlopun aikana spekuloineet, kuinka monta asukasta tällä kertaa häädetään. Nyt tietenkin oli kysymyksen alla, tuleeko takaisin taloon yksi asukas vai kaksi.

Häätöhuoneeseen joutuneet Juhani, Sami ja Pekka saivat kuulla häätöäänestyksen päättymisen jälkeen, että heistä häädetään Juhani. Hyvästeltyään häätöhuoneessa olleet asuintoverinsa, Juhani siirtyi häätöhaastatteluun.

Yhdeksäntenä BB-talosta häädetty Juhani ei surkutellut häätöään. Juhani tunsi jo olleensa talossa yliajalla ja hän oli tiedostanut, ettei voita Big Brotheria. Hänen kahdeksan viikon visiittinsä antoi Juhanille paljon juttuja ja hänellä oli hyviä hetkiä talossa myös vaikeina viikkoina. Päättynyt viikko kuittasi kaikki Juhanin aiemmat hankaluudet, totesi hän Elina Kottosen haastattelussa.

Haastattelussa Juhani sanoi, että ei tajunnut, millaiseen paikkaan hän meni kahdeksan viikkoa sitten. Juhani ei kuvitellut, että talossa kokee sellasia tunnemyrskyjä, mitä siellä oli. Hän tiesi, ettei BB-talossa tule olemaan mukavaa, mutta se yllätti silti. Ei niinkään se fyysisyys, vaan henkisyys. Pekan ja Samin puolesta Juhani oli iloinen, että he saivat jatkaa eloaan talossa.

Kahdeksannen häätöäänestyksen lopputuloksissa Juhani tuli häädetyksi kerättyään 24,1 % annetuista äänistä. Ensimmäisenä häädöltä oli turvassa Sami 12,3 prosenttiyksikön erolla Juhaniin. Pekka keräsi häätöhuoneen kolmikosta eniten äänistä vajaat 39,5 % annetuista äänistä. Näissä tuloksissa ei ole mukana turvaan pelastettujen Lassen ja Anssin ääniä huomioitu.

Häädöltä selviäminen nousi Pekalla hattuun

Häätöhuoneessa häädöltä selvinneet Sami ja Pekka saivat Elinalta salatehtävän piilottaa kuusi suklaamunaa BB-taloon jäämättä siitä kiinni. Suklaamunat pitää piilottaa eri paikkohin talossa rikkomatta niitä ja munien pitää pysyä piilossa maanantaiaamun saakka, jotta salatehtävä onnistuu ja he saavat palkinnon.

Pekka ja Sami eivät kuitenkaan tiedä, että Elina antoi hetkeä aiemmin muille asukkaille talossa vastasalatehtävän. Elina paljasti miesten salatehtävän suorassa häätölähetyksessä sohvalla istuville asukkaille ja kertoi lisäksi, että muiden asukkaiden on löydettävä Samin ja Pekan piilottamat suklaamunat aamuun mennessä. Mikäli muut asukkaat onnistuvat löytämään munat jäämättä siitä kiinni, he saavat palkinnon. Vastasalatehtävän onnistuminen on ratkaiseva tekijä palkinnon kannalta.

Saatuaan salatehtävän Pekka ja Sami palasivat taloon suklaamunat Pekan turkin taskussa. Sami tuli taloon ensin uskotellakseen, että vain yksi olisi säästynyt häädöltä. Pekka tuli kuitenkin pian perässä ja riisui heti turkkinsa, ettei munat paljastuisi. Muut asukkaat, jotka tiesivät suklaamunista, tulivat halaamaan häätöhuoneesta palannutta kaksikkoa ja onnittelemaan häädöstä selviämistä.

Aluksi asukkaat purkivat tunnelmiaan häädön jälkeen ja Sami ja Pekka kertoivat Juhanin häädetyn hyvissä tunnelmissa. Pekalle tuntui häädöstä selviäminen kihahtaneen hattuun, sillä hän ylimielisen oloisesti toitotti muutamaan otteeseen, kuinka ei kannata joutua häätöhuoneeseen niitä vastaan, jotka ovat useasta häädöstä selvinneet.

Pekka oli nimeämistulosten julkistamisen jälkeen hehkuttanut isoa iltaa, koska hän epäili tuplahäätöä, mutta Melody kummeksui, kuinka tämä nyt yhden asukkaan häädön jälkeen oli noin iso juttu. Voi toki olla, että Pekan käytös oli vain hämäämistä salatehtävän varjolla, mutta Sami piti matalaa profiilia tultuaan takaisin taloon.

Juhanin häädön jälkeen BB-taloon jäi 11 asukasta.

Yhdeksäs talosta häädetty on Juhani – “Tunnen saaneeni paljon kaheksan viikon aikana” (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 31.10.2021 kello 23.28:  Uutista päivitetty häädön jälkeisillä tunnelmilla.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.