Minna palasi BB-taloon! - Ei mahdollisuutta voittaa

Minna palasi takaisin taloon. Kuva: © Nelonen Media.
Minna palasi takaisin taloon. Kuva: © Nelonen Media.

Sunnuntaina BB-talossa nähtiin mielenkiintoinen käänne, kun yksi tällä kaudella jo häädetty asukas palasi taloon. Illan häädön jälkeen taloon asteli toisella viikolla talosta häädetty Minna.

Tuttuun tapaan BB-talosta oli häädetty sunnuntaina Noora ja taloon jäi 11 asukasta, mutta ei pitkäksi aikaa. Täksi kaudeksi lanseeratussa häätöhuoneessa odotti toisella viikolla BB-talosta häädetty Minna. Juontaja Elina Kottonen haastatteli lyhyesti Minnaa Big Brother Suomi Live -lähetyksessä ennen taloon astumista.

Minnaa jännitti taloon meno uudestaan sekä se, miten asukkaat reagoivat hänen paluuseen. Hän kuitenkin uskoi, että hän saa OK-tasoisen vastaanoton muilta, mutta jännittää onko se kiva, vai mikä. Eniten Minna odotti Jasmiinan näkemistä, jonka kanssa hänellä oli läheiset välit ensimmäisen kahden viikon aikana.

Elina lähetti Minnan "tavallisena asukkaana" takaisin taloon, mutta häätölähetyksen lopussa Elina paljasti, ettei Minnalla ole mahdollisuutta voittaa tämän vuoden Big Brotheria. Minna asuu BB-talossa niin kauan kuin Big Brother haluaa, hän on suojassa häätöäänestykseltä ja hänellä on merkittävä etu kahdeksannen viikon nimeämisiin. Minna ei saa paljastaa näitä asioita muille asukkaille.

Talossa asukkaat olivat vasta toipumussa Nooran häädöstä, kun Minna asteli häätöovesta sisälle taloon. Asukkaat yllättyivät, kun häätöoven summeri soi ja he ryntäsivät häätökäytävää kohti. Talossa alkoi kova huuto, kun Minna astui ovesta sisään. Suuri osa talon miehistä katsoivat hämmentyneinä ja Lasse katseli Minnan tuloa suu auki. Vähemmän yllättäen kovinta ääntä tilanteessa piti Pekka.

Monilla asukkailla oli vaikeuksia ymmärtää mitä tapahtuu ja halauskierros sujui hämmentyneissä tunnelmissa. Äänentasojen laskettua normaaliksi Minnalta udeltiin, mitä hän saa kertoa. Hän totesi, ettei hän saa sanoa mitään, mutta hänelle kerrottiin, että Noora oli juuri häädetty. Minnan paluusta onnellinen Jasmiina kertoi, että hän sai jälleen meikkikaverin. Jasmiina ja Ville vaikuttivat olevan eniten onnessaan Minnan tulemisesta takaisin.

Minnan ollessa kahdella ensimmäisellä viikolla Minnalla ja Lassella oli sutinaa ja he harrastivat Minnan mukaan myös seksiä talossa. Lasse meni tämän jälkeen vaikeaksi, eivätkä he saaneet selvitettyä asioitaan ennen Minnan häätöä. Nyt Minnan palattua taloon Jasmiina teki ensihavaintoinaan, kuinka Lasse oli ollut ärsyyntynyt.

Myöhemmin, kun tunteet alkoivat tasaantua Minnan paluun jälkeen, alkoivat spekulaatiot, miksi näin tapahtui. Esimerkiksi Anssi ja Pekka pohtivat, onko Lassella ja Minnalla salatehtävä, mutta Pekka ei tähän uskonut. Pekka oli myös sitä mieltä, ettei Minnalla ole salatehtävää.

Pekka ja Ville miettivät, että käänne oli hyvä, ettei käy liian tylsäksi. Spekulaatioita aiheutti myös asukkaiden määrä ja Jasmiina arveli, että jossain vaiheessa voi tulla jopa triplahäätö, koska asukkaita on edelleen niin paljon.

Minnan paluun jälkeen BB-talossa on jälleen 12 asukasta.

Noora häädettiin kahdeksantena BB-talosta - Jälleen lähti nainen (24.10.2021)


Tulosta   Sähköposti