Pimeä tehtävähuone sai Jasmiinan järkyttymään - Asukkaat löysivät kaikki sekunnit

Jasmiina ei aluksi uskalla mennä tehtävähuoneeseen. Kuva: © Nelonen Media.
Jasmiina ei aluksi uskalla mennä tehtävähuoneeseen. Kuva: © Nelonen Media.

Sykeviikko jatkui toista päivää BB-talossa. Tiistaina oli vuorossa pimeyden haaste, kun asukkaiden piti löytää kauppasekunteja pimeästä tehtävähuoneesta. Tämä järkytti erityisesti Jasmiinaa.

Uusi kauppatehtävä oli alkanut maanantaina nihkeästi. Kauppasekunteja ei ollut kertynyt, pikemminkin niitä vain meni. Toisena tehtäväpäivänä oltiin odottavissa tunnelmissa, millaisia haasteita asukkaiden sykkeiden nostamiseksi oli keksitty.

Toisessa päivätehtävässä asukkaiden tehtävänä oli etsiä pimeästä tehtävähuoneesta numeroita 1-9, jotka vastasivat kauppasekunteja. Tarjolla oli siis yhteensä 45 kauppasekuntia, mutta pelkkä pimeys ei riittänyt haasteeksi.

Big Brother oli lavastanut tehtävähuoneeseen erilaista halloween-henkistä rekvisiittaa, joka käsitti mm. muovisia lelueläimiä, tekolimaa ja hämähäkin seittiä. Lisäksi asukkaille uskoteltiin huoneesta näytettävän kuvamateriaalin perusteella, että siellä olisi oikeita hämähäkkejä, hiiriä ja käärmeitä.

Päivätehtävän suorittajat valittiin jälleen punaisella puhelimella. Eilen Anssi sai valita kuusi suorittajaa trampoliinitehtävään ja tänään punaiseen puhelimeen vastasi Ville. Villen piti valita kaksi asukasta, jotka eivät suorita päivän tehtävää. Ville kertoi Big Brotherille puhelimessa, että Aki ja Pekka eivät suorita tehtävää, mutta hän ei saanut sitä heti kertoa kenellekään.

Ville sai paljastaa asian vasta, kun asukkaat saivat tehtävänannon. Kuultuaan tehtävänannon ja sen, että tehtävän suorittavat kaikki muut paitsi Aki ja Pekka, kauhistutti se etenkin Jasmiinaa ja Minnaa. Kumpaakin pelotti tuleva tehtävä, kun tehtävänannossa luki, että se suoritetaan yksitellen, mutta asukkaat eivät ole tehtävähuoneessa välttämättä yksin. Televisiosta näytetyt eläinpätkät tehtävähuoneesta eivät helpottaneet tilannetta.

Minna tsemppasi myös Jasmiinan suorittamaan

Minna sai lopulta koottua itsensä ja suoritti tehtävän hyvin. Ensin Minnaa jännitti tehtävä ja häntä hieman pelotti asiat pimeässä, kun hän ei kunnolla nähnyt eteensä. Hetken etsimisen jälkeen Minna löysi vuorollaan numeron 3, joka tuotti kolme kauppasekuntia. Tehtävän aikana sykkeen piti pysyä sinisellä alueella ja ylityksestä asukkaat menettäisivät kauppasekunteja.

Minna etsimässä numeroita tehtävähuoneessa. Kuva: © Nelonen Media.
Minna etsimässä numeroita tehtävähuoneessa. Kuva: © Nelonen Media.

Kun tuli Jasmiinan vuoro, hän ensin kieltäytyi ja antoi Melodyn mennä ennen häntä. Jasmiina yritti uudelleen Melodyn jälkeen, mutta hän jäätyi tehtäväalueen ovelle ja hän sanoi, että ei aio mennä huoneeseen. Minna yritti pitkään ylipuhua Jasmiinaa menemään hyvin lempeään ja kannustavaan sävyyn. Minna oli antamassa jo periksi, mutta Jasmiina päättikin vielä yrittää ja avasi tehtävähuoneen oven raolleen.

Jasmiina mietti oviaukossa vielä pitkän tovin ennen kuin tohti mennä etsimään jäljellä olevia numeroita. Kovan sadattelun ja Mikki Hiiren haukkumisen saattelemana Jasmiina etsi numeroita ja välillä tuli pelon kiljahduksia. Jasmiina myös vaati Big Brotherin lopettamaan eläinten äänten soittamisen huoneen kaiuttimista. Lopulta Jasmiina onnistui löytämään numeron 6.

Löytämisestä huolimatta Jasmiina ei pitänyt tehtävää positiivisena kokemuksena. Hän jopa harmitteli, että meni suorittamaan tehtävän. Tämä siitäkin huolimatta, että asukkaat onnistuivat löytämään kaikki numerot huoneesta ja keräämään täydet 45 kauppasekuntia.  Muut asukkaat suorittivat tehtävän ilman suurempia ongelmia, vaikka löytäminen tuottikin vaikeuksia etenkin numeroiden vähentyessä. Asukkaille ei kerrottu, kuinka paljon he menettivät sekunteja sykealueiden ylityksistä.

Suurinta osaa asukkaista tehtävähuoneessa käyminen nauratti, sillä huoneeseen oli kasattu halloween-rekvisiittaa, eikä useimpia pelottanut. Päivätehtävän jälkeen asukkaat kävivät läpi, mistä he löysivät numerot ja totesivat, että niiden paikkoja vaihdettiin välillä. Jo ennalta oli mainittu, että tehtävässä pidettiin tauko aina kolmen asukkaan välein, kun huoneen lavastusta hieman muutettiin. Muutosten välissä näytettiin eläinvideoita huoneesta.

Päivätehtävän jälkeen asukkaat pääsivät rauhoittumaan ja viettämään päivää jälleen normaalisti.

Lue myös:
Sykkeet tarkkailussa yhdeksännessä kauppatehtävässä (1.11.2021)
Terveiset läheisiltä nosti tunteet pintaan, häädetyn perintö Melodylle (1.11.2021)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.