Fanituotevalikoima tuplaantui, talomuistoilla kerättiin sekunteja kioskiin

Asukkaat muistelemassa kauden tapahtumia tehtäväalueella. Kuva: © Nelonen Media.
Asukkaat muistelemassa kauden tapahtumia tehtäväalueella. Kuva: © Nelonen Media.

Finaaliviikon kolmantena päivänä asukkaat saivat jälleen uusia tuotteita fanituotemallistoonsa. Lisäksi he pääsivät entisestään verestämään muistoja päättyvästä kaudesta pistämällä päivien tapahtumia oikeaan järjestykseen.

Keskiviikkona herättiin viidenneksi viimeiseen päivän BB-talossa tänä vuonna. Asukkaat olivat tiistaina tehneet pitkän päivän valmistaessaan T-paitoja ja viimeiset asukkaat olivat menneet nukkumaan vasta puoli kahden jälkeen yöllä. Jasmiina valittelikin heti aamusta, että myöhään valvominen tuntui.

Asukkaat saivat jälleen uuden tuotteen valmistettavaksi fanituotteekseen. Tällä kertaa urakka oli helpompi kuin eilen, sillä nyt heidän piti valmistaa ohjeiden mukaiset kaksi kasvomaskia. Ohjeissa korostettiin, ettei ne ole hygieniasuojalta vastaa teollisesti valmistettua ja testattua maskia.

Kasvomaskien valmistusta pidettiin asukkaiden keskuudessa helppona ja he pääsivätkin nopeasti rytmiin. Asukkaat saivat käyttöönsä myös toisen ompelukoneen, joka oli ollut rikki käytännössä kaksi päivää. Tänään myös toinen kone näytti toimivan, joka helpotti tehtävää ja muutenkin stressitaso oli tänään alhaisempi.

Iltapäivällä asukkaat saivat toisen tehtävän, joka ei kuitenkaan ollut aikaisempien päivien tapaan finaalitehtävä. Asukkaat pääsivät muistelemaan kauden 11 ensimmäistä viikkoa ja heidän piti asetella tehtäväalueella olevat tavara oikeaan järjestykseen kauden joka päivälle. Tehtävästä oli jaossa sekunteja kioskiin, josta asukkaat saavat noutaa herkkuja huomisiin bileisiin.

Heillä oli kolme tuntia aikaa suorittaa tehtävä. Asukkaat alkoivat käydä tehtävää läpi viikko kerrallaan. Anssi otti isoa roolia tehtävässä ja hän tuntui tietävän, mitä joka päivä tapahtui. Välillä muut sanoivat vastalauseensa, mutta Anssilla oli vaikea hyväksyä, että oli itse joskus väärässä. Yhdessä vaiheessa asukkaat päättivät, että menevät eteenpäin, jos he jäävät johonkin kohtaan jumiin, että tehtävä etenee.

Saatuaan esineet mielestään oikein, he tekivät vielä tarkastuskierroksen päivä kerrallaan ensimmäisestä päivästä alkaen. Kovin suuria muutoksia ei tarkastuskierroksella tai sen jälkeen tehty. Asukkaat olivat mielestään saaneet lähes kaiken oikein ja he arvelevat saavansa lähes täydet sekunnit. Jokaisesta oikeasta esineestä oikeana päivänä saa sekunnin kioskiin, joten yhteensä tehtävästä on mahdollista saada 80 sekuntia.

Asukkaat saivat tehtävän valmiiksi alle kahdessa tunnissa, joten he pääsivät jo ajoissa pohtimaan, mitä hakevat kioskista ja jatkamaan fanituotemalliston tekemistä. Illalla he saivat myös lisää tekemistä, kun fanituotemallisto kasvoi pinsseillä. Asukkaiden omilla kasvoillaan ja keksimillään sloganilla varustetuilla kuvilla piti tehdä 20 pinssiä pinssikoneella painamalla.

Päivän muistelutehtävän tuloksen asukkaat saivat kuulla myöhään illalla. Asukkaat olivat tehtäväalueella muistaneet 71 esinettä oikeille päiville, eli he saivat kioskiaikaa 71 sekuntia. Hieman myöhemmin he pääsivät käyttämään kioskiaikansa. He pääsivät kioskille yksitellen ja jokainen sai ottaa neljä tuotetta kerrallaan.

Asukkaat lähtivät kioskireissulle Anssin johdolla. He suorittivat ostokset niin vauhdikkaasti, että esimerkiksi Jasmiinan aatelisen peruukki tippui tuoksinassa kioskin lattialle. Aki viimeisteli kioskireissun tuomalla viimeiset tuotteet ruokapöydälle viimeisellä sekunnilla. Osa asukkaista ehti käydä kahdesti kioskilla.

Kioskilta saatuja tuotteita asukkaat saivat nauttia jo tänään, vaikka ne on pääsääntöisesti tarkoitettu torstain bileherkuiksi. Asukkaat alkoivatkin nauttia osaa tuotteistaan myöhäisillassa.

Keskiviikkona ei bilepisteitä ole ollut jaossa kuin videoiden kysymyksistä. Kahtena ensimmäisenä päivänä asukkaat olivat saaneet kokoon 61 pistettä ja keskiviikon aikana asukkaat ovat päässeet vastaamaan useaan kysymykseen. Tänään asukkaat ovat onnistuneet vastaamaan useimpiin kysymyksiin oikein ja saivat kerättyä tänään 20 pistettä.

Enää loppuillasta asukkaille ei tullut uusia kysymyksiä, vaan kioskireissun jälkeen asukkaille näytettiin bilepistetaulukko. Siinä palkki kohosi eilisestä 61 pistettä siis 81 pisteeseen. Pistemäärä oikeutti finaalidiskoon torstaina. Asukkailla on yhä tavoitteena täydet 100 pistettä, mikäli kysymyksiä tulee vielä torstaina ennen viimeisiä bileitä.

Lue myös:
Asukkaat valmistamaan fanituotteita, tutuilla tehtävillä hankkimaan viimeiset bileet (22.11.2021)
Jasmiinasta viimeisessä häädetyn perinnössä aatelinen (23.11.2021)
Tiistaina paluu Lemmenjoelle, fanituotteet laajenivat T-paitoihin (23.11.2021)

Artikkelia on päivitetty 25.11.2021 kello 00.31: Päivitetty kioskireissun ja pistetilanteen julkistamisen jälkeen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.