Yli 90 % katsojista piti kauppatehtävää onnistuneena, nimmaritehtävä tuplasi kauppasekunnit

Portion Boys kävi keikalla BB-talon tehtäväalueella. Kuva: © Nelonen Media.
Portion Boys kävi keikalla BB-talon tehtäväalueella. Kuva: © Nelonen Media.

Perjantaina kerrottiin kahdeksannen kauppatehtävän tulos. Asukkaat ansaitsivat bänditehtävästä ja esiintymisestä BB-festareilla 188 kauppasekuntia, jotka he onnistuivat tuplaamaan.

Tällä viikolla asukkaat suunnittelivat ja harjoittelivat musiikkiesitykset kolmessa bändissä torstaina järjestetyillä BB-festareilla. Asukkaat kokosivat räp-, rock- ja country-bändit, jotka valmistelivat ja esittivät kukin yhden biisin. Luonnollisesti esityksessä oli asiaan kuuluva lavaesiintyminen, esiintymisvaatteet ja bändin brändi yleensä.

Asukkaiden festarikeikkojen jälkeen asukkaat pääsivät juhlistamaan esityksiään festareiden jatkoille. Ne huipentuivat myöhään torstai-iltana yllätysesiintyjän vierailuun BB-talon tehtäväalueella. Asukkaiden yllätykseksi he saivat nähdä Portion Boysin keikan, jossa esitettiin poikkeuksellisen monta biisiä BB-keikaksi.

Esiintyjän saamista taloon oli jo spekuloitu muutaman viikon ajan ja myös tälle viikolle jotkut olivat uumoilleet artistivieraan tulevan. Joillakin odotukset olivat pessimistiset, ettei tule kovaa pettymystä, kuten esimerkiksi Jasmiinalla. Kaikki olivat iloisesti yllättyneitä Portion Boysin keikasta ja Jasmiina bongasi bändistä myös ulkomaailman ystävänsä, josta hän muisti mainita keikan jälkeen useasti.

Festarijatkot jatkuivat myös Portion Boysin keikan jälkeen ja monet asukkaista jatkoivat juhlintaa lähes aamukolmeen ennen kuin Big Brother käski kaikki nukkumaan. Jasmiina ja Aki eivät purematta nielleet käskyä ja he kävivät päiväkirjahuoneessa anomassa jatkoaikaa bileille, mutta turhaan. Big Brotherilta tuli vain hyvän yön toivotus.

Perjantaina Big Brother antoi asukkaiden nukkua pitkään. Päivän ohjelma oli varsin verkkainen ja nimeämisten lisäksi asukkaat pääsivät tutustumaan Humppa-Huuhkajien raideritoiveeseen kuuluneeseen metsäkonesimulaattoriin tehtäväalueella. Aki oli erittäin innostunut hänelle tutun työkoneen ilmestymisestä päivän piristykseksi ja hän neuvoi myös muita asukkaita ajamaan simulaattoria.

Kauppatehtävän tulosta asukkaat saivat odottaa alkuiltaan saakka. Asukkaat saivat jännittää olohuoneen televisiosta, millä prosenttiosuudella katsojat äänestivät kauppatehtävän onnistuneeksi. Onnistumisprosentit nousivat ruudulla aina 94 %:iin saakka, joka vielä tuplattiin, sillä Big Brother oli hyväksynyt asukkaiden nimmareiden kirjoitustehtävän keskiviikolta.

Katsojista 94 % äänesti kauppatehtävän onnistuneeksi. Kuva: © Nelonen Media.
Katsojista 94 % äänesti kauppatehtävän onnistuneeksi. Kuva: © Nelonen Media.

Tulos tarkoitti sitä, että asukkaat ansaitsivat 188 sekuntia, eli 3 minuuttia ja 8 sekuntia. Asukkaat olivat mielissään pitkästä kauppa-ajasta ja Juhani muistutti, että he olivatkin panostaneet tähän tehtävään. Kauppaan saivat tällä viikolla lähteä Lasse ja Minna, jota Minna kirosi heti tuoreeltaan. Tämä johtui siitä, ettei Minna olisi halunnut mennä kauppaan, koska hän pelkäsi epäonnistuvansa kauppareissulla.

Lasse ja Minna saivat tuotua kauppareissulta hyvin tavaraa ja Melody päivitteli noin kymmenen kilon juustomäärää. Yksi monta kertaa unohtunut asia, kasvisliemikuutiot, jäivät jälleen kaupan hyllylle. Lassella ja Minnalla meinasi myös unohtua yksi ostetuista kasseista sisältöineen, mutta Big Brother huomautti kauppaan jääneestä kassista ja Lasse nouti sen taloon käytyään päiväkirjahuoneessa.

Kauppareissun jälkeen asukkaat alkoivat viettää raukeaa iltaa ja osa odotti jo, milloin päästään nukkumaan.

Lue lisää kauppatehtävän kulusta:
Asukkaiden bändit harjoittelevat festarikeikalle - Katsojat päättävät kauppatehtävän onnistumisen (25.10.2021)
Nooran kosto taloon häädetyn perintönä - Jasmiinasta BB-talon käki (25.10.2021)
Bändit hioivat laulujen sanoituksia, Jasmiina-käki ei kukkunut yöllä (26.10.2021)
BB-festareiden bändit esittäytyivät, käki sai kaverilintuja avukseen (27.10.2021)
Samir sparrasi bändejä päivää ennen festareita - Torstaina myös asukkaat saavat bändin BB-taloon (27.10.2021)
Käki ja lintukaverit vapautettiin tehtävistään, bändit ansaitsemaan lisää sekunteja nimmareilla (27.10.2021)
Asukkaat esiintyivät BB-festareilla - Kauppatehtävä huipentui torstaina (28.10.2021)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.