Minna poistui BB-talosta toistamiseen - Asukkaita huijataan häätökäänteellä

Asukkaat näkivät Minnan pk-huoneessa ennen lähtöään. Kuva: © Nelonen Media.
Asukkaat näkivät Minnan pk-huoneessa ennen lähtöään. Kuva: © Nelonen Media.

Keskiviikkona Big Brother hämmensi asukkaita isolla kädellä. Toisen kerran taloon tullut Minna sai lähteä talosta ja asukkaita huijattiin, että hän saa häätää yhden asukkaan tänään.

BB-talossa vietettiin keskiviikkona rauhallista päivää, eikä paljon aktiviteetteja ole ollut. Alkuillasta Minna kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen ja pahaa-aavistamattomat asukkaat jäivät keskustelemaan olohuoneeseen. Asukkaat kävivät läpi pahimpia hetkiään BB-talossa tähän mennessä.

Minnan pk-huonekäynnin ollessa kesken asukkaat alkoivat yllättäen spekuloida, että mitä jos nyt tulisi sykepiippaus ja Minna näkisi pk-huoneessa kuvaa läheisistään. Tätä ei pidetty kuitenkaan todennäköisenä, koska asukkaat arvioivat, että heiltä halutaan reaktiot, kun kaikki ovat paikalla.

Hetken päästä sykepiippaus alkoi kuulua talossa, joka sellaisenaan merkitsi harmaata aluetta, eli alinta sykealuetta. Muutaman sekunnin päästä tästä olohuoneen televisioon tuli kuva pk-huoneesta ja siellä istuvasta Minnasta. Minna kauhisteli kädessä olevaa kirjettä, josta hän luki, että hän on ollut talossa vain käymässä vailla voitonmahdollisuutta ja hänet poistetaan nyt. Hänen pitää lisäksi valita toinen asukas, joka häädetään tänä iltana.

Minnan valintaa ei kerrottu asukkaille ja he yllättyivät käänteestä. Todellisuudessa mitään häätöä ei tänään tule, vain Minna poistetaan talosta, kuten oli tarkoitus. Asukkaille kuitenkin uskoteltiin, että tänään talosta häädetään Minnan lisäksi yksi muu asukas.

Spekulaatiot olivat talossa heti valloillaan ja kaikki eivät uskoneet häätön. Sami oli heti epäileväinen ja myös Taavi ja Anssi olivat skeptisiä häädön suhteen. Asukkaat spekuloivat niin kovaa mm. ulkomaailman reaktioista, että Big Brother joutui kuuluttamaan taloon tuotantokuulutuksen.

Jasmiina otti ystävänsä poistumisen raskaasti ja Melody rauhoitteli naista tekemällä hengitysharjoituksia Jasmiinan kanssa. Hermostunut Jasmiina käveli myös ympäri BB-taloa Minnan luettua kirjeen. Keskustelu uusimmasta käänteestä kävi talossa vilkkaana.

Usko häädön toteutumiseen vahvistui, kun Big Brother toimitti asukkaiden laukut varastohuoneeseen. Vielä pitkään kuitenkin uskottiin, että jopa Minna voisi tulla takaisin, mutta viimeisimpienkin usko hiipui, kun laukkujen joukossa oli myös Minnan laukut.

BB-talossa alkoi harvinainen kesken viikon pakkaus. Asukkaat päästetään piinasta illan BB-päivittäislähetyksessä, jossa heille paljastetaan, että mitään häätöä ei ole tänään tulossa. Sen sijaan Minna ei ole enää palaamassa taloon.

Big Brother -talon jännittävä keskiviikko: asukkaat pakkaavat laukkunsa ja Minna poistuu päiväkirjahuoneen kautta – näin illan tapahtumat etenevät (BB-nettisivut)

Lue myös:
Minna palasi BB-taloon! - Ei mahdollisuutta voittaa (25.10.2021)
Minna poistuu talosta tänään - Luulee valitsevansa myös toisen häädetyn (3.11.2021)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.