Reeo, Mia ja Salla joutuivat viimeiseen häätöäänestykseen - Yksi häädetään BB-talosta torstaina

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Kauden viidestoista ja viimeinen häätöäänestys ratkaisee Big Brotherin tämän vuoden finalistit. Kahdesta viimeisestä finaalipaikasta kilpailevat häätöäänestyksessä Reeo, Mia ja Salla.

Asukkaat kilpailivat tiistaista keskiviikkoon finaalitehtävässä, joka selvitti häätöäänestykseen menijät ja finaaliin pääsijät. Finaalitehtävässä parhaiten menestyivät Miikka ja Laura ja he välttivät viimeisen häätöäänestyksen ja ovat suoraan sunnuntain BB-finaalissa.

Finaalitehtävässä kärkikaksikon ulkopuolelle jääneet Reeo, Mia ja Salla joutuivat häätöäänestykseen ja yksi heistä joutuu jättämään talon torstaina muutama päivä ennen finaalia. Tämä tarkoittaa sitä, että Big Brother 2022 -finaalissa on neljä asukasta. Voittajaäänestys käynnistyy finaalinelikon selvittyä.

Asukkaat ottivat tiedon häätöäänestyksestä vastaan varsin rauhallisesti. Miikka ja Laura saivat onnittelut turvaan pääsystään, mutta muuten finaalitehtävästä tai häätöäänestykseen joutumisesta ei tehty suurta numeroa. Miaa hieman mietitytti pieni ero Lauraan, kun hän joutui häätöäänestykseen viiden dominon erolla.

Uuvuttavan kilpailuvuorokauden jälkeen asukkailla ei hirveästi ollut energiaa. Lähinnä heitä mietitytti, mihin aikaan torstain lähetys on ja tuleeko viikolla vielä muita häätöjä ennen finaalia.

Häätöäänestys on käynnissä ja se jatkuu torstaihin BB-päivittäislähetyksen loppupuolelle saakka. Vähiten ääniä saanut asukas häädetään talosta.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Lue myös:
Finaalitehtävässä panoksena paikka finaalissa - Kaksi parasta on turvassa viimeiseltä häätöäänestykseltä (22.11.2022)
Finaalipaikkoja ratkottiin loppusuorituksessa - Viime hetken sääntömuutos aiheutti keskustelua (23.11.2022)

Artikkelia päivitetty 23.11.2022 kello 18.50: Tunnelmia häätötiedon jälkeen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.