Salla häädettiin finaalin kalkkiviivoilla BB-talosta - Neljä finalistia jäi taloon

Video: Salla häädetään BB-talosta viidentenätoista. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Vain kolme päivää ennen kauden finaalia BB-talosta häädettiin vielä yksi asukas. Finaaliviikon torstaina BB-talosta häädettiin viidentenätoista Salla.

Miikka, Reeo, Laura, Mia ja Salla pääsivät finaaliviikolle sunnuntaina Heidin häädön jälkeen. Mitään laskettelua finaaliviikko ei kuitenkaan ole ollut, sillä finaaliviikolle selviytyneet asukkaat eivät olleet vielä finalisteja. Yksi heistä häädettäisiin torstaina ja häätöäänestykseen asukkaat määräytyivät finaalitehtävän perusteella.

Finaalitehtävän kaksi parasta, Miikka ja Laura, olivat turvassa viimeseltä häätöäänestykseltä. Häätöuhan alla olivat siis Reeo, Mia ja Salla, joista yhdelle finaali jää vain haaveeksi. Häätöäänestys käynnistyi keskiviikkona, kun asukkaat saivat kuulla finaalitehtävän tulokset.

Asukkaat olivat valmistautuneet torstain häätöön mm. muistelemalla menneitä. He olivat nähneet omat karanteenivideonsa ja pitäneet puheet toisilleen käänteisessä teehetkessä. Illan pimentyessä asukkaat laittautuivat häätöä varten samalla tavalla kuin sunnuntaisin.

Häätö suoritettiin illan BB-päivittäislähetyksen aikana. Asukkaat oli käsketty sohvalle kuulemaan häätöäänestyksen tulos. He olivat jo turhautuneita, sillä sohvalla oli istuttu jo pidempi tovi. Lopulta Big Brother tuli ääneen ja kertoi häätöäänestyksen päättyneen. Piinaavien sekuntien jälkeen Big Brother kuulutti, että seuraavana BB-talosta häädetään Salla.

Heti tiedon tultua asukkaat harmittelivat Sallan kohtaloa, kun hän oli ollut häätösohvallakin niin monesti. Salla naurahti, että kahdeksas kerta toden sanoi. Asukkaat lohduttivat toisiaan, että he näkevät Sallan jo muutaman päivän päästä.

Sallan poistuttua häätöovesta asukkaat vielä kehuivat Sallaa, mutta sen jälkeen onnittelivat toisiaan finaalipaikasta. Asukkaat halailivat toisiaan ensin keskenään ja sitten ryhmähalissa. He päivittelivät, että oli karu tapa Sallalla lähteä muutama päivä ennen finaalia ja he pohtivat, onko studiossa läheisiä paikalla.

Häätöhaastattelussa Salla sanoi, että häntä tietenkin harmitti häätö näin lähellä finaalia. Salla harmitteli, että dominotehtävä meni miten meni, vaikka alku siinä oli lupaava.

Päällimmäisenä kokemuksena Sallalle jäi Big Brotherista käteen huikea määrä ystäviä ja kokemuksia. Sallaa kehuttiin hänen roolihahmoistaan etenkin Kontulan Mutsista, joka kehittyi Mian läpästä alhaisissa. Lukuisat häädöt alkoivat hieman nakertaa itseluottamusta, mutta toisaalta niistä selviäminen loi ajatuksen, että joku myös tykkää hänestä. Talon parhaaksi pelaajaksi Salla nimesi Reeon ja hänen voittajasuosikkinsa on Mia.

Nähtyään häätöäänestystulokset Salla silminnähden harmistui hänen 9,2 %:n ääniosuudestaan. Hän hävisi selvästi ensimmäisenä turvassa olleelle Mialle 30,8 prosenttiyksiköllä. Viimeisen häätöäänestyksen voittaja oli Reeo, joka keräsi 50,8 % annetuista äänistä.

Sallan häädön jälkeen BB-taloon jäi finalistinelikko Miikka, Laura, Reeo ja Mia.

Salla häädetään Big Brother -talosta: “Tää on ihan järkyttävää katottavaa” (BB-nettisivut)

Lue myös:
Finaalipaikkoja ratkottiin loppusuorituksessa - Viime hetken sääntömuutos aiheutti keskustelua (23.11.2022)
Asukkaat näkivät videot menneisyydestä - Teehetki käänteisenä ennen illan häätöä (24.11.2022)

Artikkelia on päivitetty 24.11.2022 kello 23.24: Lisätty häädön jälkeisiä tunnelmia, Sallan häätöhaastattelu ja äänestystulokset.
Artikkelia on päivitetty 24.11.2022 kello 23.43: Lisätty video ja linkki BB-nettisivuille.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.