Häkkielämä pihalla jatkuu, uutta laskettavaa asukkaille

Sofia laskemassa uusia lukuja pallosta. Kuva: © Nelonen Media.
Sofia laskemassa uusia lukuja pallosta. Kuva: © Nelonen Media.

Osa BB-talon asukkaista joutui häkkiin maanantaina, eikä tälle näy vielä loppua. Elämä häkin ulkopuolella on ollut varsin mukavaa, kun Big Brother on hemmotellut vapaita asukkaita.

Maanantaina asukkaat jaettiin häkin asukkaisiin ja vapaisiin asukkaisiin. Häkkiin menivät kaikki muut asukkaat paitsi Laura, Nabaz, Merve, Miikka ja Aleksi. Häkin asukkaat suorittivat kauppatehtävää ja muut asukkaat saivat elää normaalisti BB-talon elämää.

Häkin asukkaat saivat laskettua annetun laskutehtävän, mutta Big Brother on pantannut tehtävän oikeaa vastausta pitkälle tiistaihin. Häkin asukkaat saivat uuden laskutehtävän jättikokoisista lottopalloista, joissa on eri numeroita ja ne on taas laskettava yhteen.

Epäuskoiset asukkaat miettivät hetken, että onko heillä motivaatiota suorittaa tehtävää, kun uudessa tehtävänannossa ei kerrottu mitään kauppabudjetista. Eilen asukkaille kerrottiin, että he saavat 200 euroa onnistuneesta kauppatehtävästä, joka tarkoittaa häkissä oloa loppuun asti ja laskujen suorittamista. Häkistä poistuminen tietäisi vähennystä budjettiin 40 eurolla.

Kukaan häkin asukkaista ei ole luovuttanut tehtävää ja he suorittivat eilisen laskutehtävän numerolakanasta, mutta Big Brother ei ole siis kertonut, oliko vastaus oikein. Asukkaat pääsisivät pois häkistä oikealla vastauksella. Motivaatio häkin asukkailla on koetuksella ja ainakin Mathias näyttää erittäin ryytyneen näköiseltä, eikä kovin moni muukaan näytä kovinkaan pirteältä.

Häkin ulkopuolella olevat asukkaat nauttivat maanantaina saunasta ja porealtaasta. Vapaiden asukkaiden joukkoon liittyi myös Reeo, joka pääsi pois häkistä Lauran vapautettua yhden häkin asukas tietämättä kuka tuo oli. Vapautus toi vapaille asukkaille yhden juoman eiliseen saunailtaan ja nipisti kauppabudjettia 40 eurolla.

Vapaat asukkaat seuraavat, kun Laura tutustuu päällikön sviittiinsä. Kuva: © Nelonen Media.
Vapaat asukkaat seuraavat, kun Laura tutustuu päällikön sviittiinsä. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talon päällikkö Laura sai illalla käyttöönsä oman sviitin, jonne hän sai kutsua kaikki vapaat asukkaat. Lauralle oli tuotu sviittiin juomaa ja herkkuja, mutta vain Laura sai nauttia tästä. Yöllä Laura jakoi sviitin Merven kanssa ja muut vapaat asukkaat nukkuivat makuuhuoneessa.

Vapaiden asukkaiden hemmottelu jatkui tiistaina, kun Big Brother tarjosi asukkaille herkkuja varastohuoneesta ja poreallas oli jälleen käytössä. Porealtaan käyttö jäi tällä erää kuitenkin vähälle, eikä se tuntunut juuri ketään kiinnostavan. Häkin asukkaat saivat uuden laskutehtävän vasta iltapäivällä, joten asukkaat joutuivat pitkälti vain tappamaan aikaa, kun ei ollut mitään tekemistä.

Etuoikeudet niin vapailla asukkailla kuin päällikkö Lauralla rajoittavan vapaita asukkaita. He himmailivat, jotteivät he pahoittaisi häkin asukkaiden mieliä. Vapaita asukkaita kehoitettiin nauttimaan eduistaan, mutta häkin ulkopuolella tilanne otettiin hillitysti. Big Brother lisäsi vettä myllyyn lahjoittamalla Lauralle 50 euron lahjakortin kauppaan.

Rauhallinen päivä jatkui talossa ilman tietoa siitä, milloin kauppatehtävä päättyy.

Osa asukkaista häkkiin kauppatehtävässä - Lahja olikin laskutehtävä (26.9.2022)

Artikkelia on päivitetty 27.9.2022 kello 22.01: Korjattu uutiseen, että Laura nukkui sviitissä kahdestaan Merven kanssa, Aleksi nukkui makkarissa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.