Yölliseltä matkalta uuden päivän haasteisiin - Ilmapalloja, harrastustreeneihin, näytelmää

Laura toimitti yöllisen automatkan seurueelle evästä drive-inistä. Kuva: © Nelonen Media.
Laura toimitti yöllisen automatkan seurueelle evästä drive-inistä. Kuva: © Nelonen Media.

Asukkaat ovat joutuneet erilaisiin autohaasteisiin tämän viikon kauppatehtävässä. Yöllä matkustettiin kavereiden kanssa ja uusi haaste odotti heti aamulla.

Tiistaina alkoi kauppatehtävä, joka koostuu kahdesta osasta. Ensimmäisessä osassa asukkaiden on päntättävä Porvoon kadunnimiä ja niiden sijainteja. Toisessa osassa asukkaiden on suoritettava Big Brotherin antamia haasteita, jotka suoritetaan pihalle tuodussa henkilöautossa. Kauppatehtävässä on mahdollisuus ansaita 400 euroa, mikäli asukkaat onnistuvat torstain katutentissä ja katsojat pitävät asukkaiden suorittamista haasteista.

Eilisiltaan mennessä asukkaat olivat ehtineet suorittaa muutaman haasteen, kunnes myöhään Big Brother antoi neljälle asukkaalle ajohaasteen mennä kaveriporukassa niin pitkään, kun he näkevät tervetuloa-kyltin. Autoon menivät Heidi, Mia, Miikka ja Sofia, jotka saivat lähtiessään matkaevääksi kahvia kuski Heidille ja muille yhdet siiderit kullekin.

Matkan edetessä seurue pysähtyi drive-in-paikoissa, joissa talossa olevat asukkaat tarjoilivat heille virvokkeita, eli lisää kahvia ja siideriä. Autossa olleet asukkaat alkoivat pitää tehtävät ja he naureskelivat, että he pääsevät juomaan. He myös muistuttivat, että seuraavat tehtävät eivät luultavasti ole yhtä hauskoja. Talossa asukkaat ottivat tilanteen rennosti ja Laura olisi halunnut nähdä autossa olijat humalassa.

Automatka tuli päätökseen yöllä hieman ennen kello kahta. Samalla, kun autoilijat olivat taittaneet matkaa, sisällä kerrattiin Porvoon karttaa tulevaa tenttiä silmälläpitäen.

Asukkaat esiintyivät drive-in-näytelmässä keskiviikkona. Kuva: © Nelonen Media.
Asukkaat esiintyivät drive-in-näytelmässä keskiviikkona. Kuva: © Nelonen Media.

Aamulla asukkaat herätettiin ilmapalloyllätykseen, kun paristojenvaihtoon tulleet asukkaat huomasivat, että varastohuoneessa oli paljon ilmapalloja sekä kuulosuojaimia. Big Brother käski pukea kuulosuojaimet ja viedä pallot autoon. Lisäksi neljän asukkaan piti mennä autoon mukaan. Aivan täysin haaste ei onnistunut, sillä ainakin yksi pallo räjähti ja yksi karkasi ilmojen teille.

Myöhemmin asukkaat saivat suoritettavakseen myös haasteen, jossa neljän asukkaan piti mennä autoon ja pukea siellä harrastusvälineitä päälle. Big Brother oli toimittanut autoon mm. lätkävarusteita, rokkarin kuteet, kalastajan vaatteet, maalarin haalarit ja jonkinlaisen kulttuurihahmon kostyymin.

Autoon menivät Tuula, Laura, Salla ja Sofia, jotka joutuivat hetken istumaan autossa varusteet päällä ennen kuin Big Brother katsoi haasteen suoritetuksi. Lätkävarusteet päälleen pukenut Laura sai apua Miikalta, joka seurasi pukemista auton ulkopuolelta. Miikka neuvoi, kuinka lätkävarusteet puetaan päälle ja missä järjestyksessä.

Iltapäivällä asukkaat esiintyivät myös drive-in-teatterissa,jossa he loivat improvisoiden teatteriesityksen autossa istuneille Reeolle ja Miikalle. Näytelmässä kertojana toimi Salla ja muut asukkaat esittivät eri hahmoja. Näytelmän teema oli kutakuinkin historiasta nykyaikaan BB-asukkaiden tulkintana.

Päivän haasteita lukuun ottamatta päivä on edennyt laiskasti. Väliaikoina asukkaat ovat normaalien rutiiniensa lisäksi opiskelleet lisää Porvoon karttaa. Kauppatehtävä päättyy torstaina.

Asukkaat Reeoa lukuun ottamatta ovat tämän viikon häätöäänestyksessä, josta kolme eniten ääniä saanutta pelastetaan tänään turvaan. Heille ei ole kerrottu, että asukkaita pääsee tänään turvaan illan päivittäislähetyksen aikana.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.