Milla häädettiin yhdeksäntenä BB-talosta - Tiukka kisa Sallan kanssa

Video: Milla häädettiin yhdeksäntenä BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Sunnuntaina BB-talosta oli naisen vuoro lähteä tiukassa häätöäänestyksessä. Yhdeksännessä häätöäänestyksessä BB-talosta häädettiin Milla.

Miehet ovat käymässä BB-talossa vähiin, sillä alkuviikkoina talosta on enemmistönä häädetty miehiä ja tällä hetkellä talossa on enää kolme miesasukasta. Tilanne varmasti tasoittuu hieman tänään, sillä häätöuhan alla tällä viikolla on pelkästään naisia. Häätöäänestyksessä ovat Laura, Salla, Mia ja Milla.

Asukkaista Laura on ensimmäistä kertaa häätöäänestyksessä tällä kaudella, myös keskiviikkohäädöt mukaan lukien. Kaikilla muilla häätöuhan alaisilla on kokemusta jo aikaisemmista häätöäänestyksistä. Tämänhetkisen nelikon konkari on Salla, joka on kolmatta kertaa häätöäänestyksessä.

Häätöäänestys on ollut käynnissä perjantaista lähtien ja sunnuntain häätölähetyksessä päästettiin ensimmäinen asukas turvaan toisen mainoskatkon jälkeen. Ensimmäisenä turvaan pääsi Laura, joka sai onnitteluita muilta asukkailta taloyhteyden päätyttyä. Turvaan päässyt Laura vaikutti yllättyneeltä saatuaan eniten ääniä.

Muu kolmikko jatkoi häätöäänestyksen loppuun asti ja joutui jännittämään sohvalla kohtaloaan. Suoran häätölähetyksen loppupuolella asukkaat saivat kuulla, että seuraavana BB-talosta häädetään Milla.

Milla otti häätönsä vastaan rauhallisesti ja hän sanoi tienneensä sen. Hän kielsi Sallaa itkemästä hänen lähtöään ja hän toivoi tsemppiä muille asukkaille. Milla poistui talosta varsin iloisin mielin, vaikka kaikille taloon jääneille asukkaille Millan lähtö oli pettymys. Nabaz tuntui päästäneen ärräpäitä suustaan ja Salla ja Heidi menivät heti Millan poistuttua talosta supisemaan ärtymystään häätöäänestyksen tuloksesta.

Häätöhaastattelussa Milla ei ollut pettynyt häädöstään, vaan hän totesi saman minkä talossa, eli arvasi häätönsä. Hänellä oli sekavat tunnelmat heti studioon saavuttuaan. Uutena asukkaana oli vaikeaa päästä porukkaan, totesi Milla. Talossa oli niin selkeät porukat ja jakautunut ilmapiiri. Taloon meno jännitti Millaa.

Liittojen muodostaminen talossa oli hankalaa, kun suunnitelmat uusien asukkaiden kanssa vesittyivät. He yrittivät Sallan kanssa päästä Reeon leiriin, mutta Milla pohti, olisiko kannattanut pitää yhteyksiä myös toiseen leiriin paremmin. Milla epäili tämän olleen kaksinaamaista toimintaa. Voittajaksi Milla toivoi Miikkaa, mutta hän piti myös Reeosta ja Nabazista.

Häätöäänestyksen lopputuloksissa lopullinen taisto häädetyn paikasta käytiin Sallan ja Millan välillä. Heidän eronsa oli hiuksenhieno, vain 0,4 prosenttiyksikköä. Milla keräsi äänistä 28,4 %, kun loppukolmikosta eniten ääniä keräsi Mia saaden 42,8 % annetuista äänistä.

Millan häädön jälkeen BB-taloon jäi 11 asukasta.

Milla häädetään Big Brother -talosta – “Nyt et ala itkee” (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 16.10.2022 kello 23.10: Uutiseen lisätty häädön jälkeiset tunnelmat ja Millan häätöhaastattelujen kommentteja.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.