Miikka, Reeo, Laura, Mia ja Salla finaaliviikolle - Torstaina vielä yksi häätö!

Big Brotherin finaaliviikolle vuonna 2022 selvisivät Miikka, Reeo, Laura, Mia ja Salla. Kuvat: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Big Brotherin finaaliviikolle vuonna 2022 selvisivät Miikka, Reeo, Laura, Mia ja Salla. Kuvat: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Tämän vuoden Big Brotherissa alkaa maanantaina finaaliviikko, mutta kukaan ei ole vielä varmistanut finaalipaikkaansa. Finaaliviikolle selvinneet Miikka, Reeo, Laura, Mia ja Salla joutuvat kisaamaan vielä paikastaan finaaliin ja kolme joutuu torstain häätöäänestykseen.

Big Brother 2022 -finaaliviikolle ovat selviytyneet Miikka, Reeo, Laura, Mia ja Salla, kun Heidi häädettiin talosta sunnuntaina. Yksi heistä ei kuitenkaan selviä finaaliin, sillä pari vaihetta on sitä ennen vielä selvittämättä.

Asukkaat kilpailevat finaaliviikolla siitä, että välttävät torstain häätöäänestyksen. Torstaina BB-talosta häädetään asukas ennen sunnuntain finaalia. Voittajaäänestys käynnistyy vasta torstain häädön jälkeen.

Kaksi asukasta välttää torstain häädön, jos he ovat kahden parhaan joukossa finaaliviikon kilpailussa. Kolme huonoiten kisassa suoriutunutta ovat torstaina häätöuhan alla ja neljä asukasta on siis sunnuntain finaalissa.

Talossa oleva viisikko ei vielä tiedä tästä käänteestä mitään. Finaaliviikolle selviytyneet asukkaat spekuloineet viikkojen aikana, olisiko finaaliviikolla kesken viikon häätöjä. Tänä vuonna häätöjä on siis yksi ennen finaalia.

Big Brother 2022 päättyy ensi sunnuntaina finaalilähetykseen Nelosella kello 21.00.

Heidi häädettiin BB-talosta viikkoa ennen finaalia - Kova kilpailija joutui jättämään talon (20.11.2022)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.