Mökkiläisten evakuointi päättyi

Miehet jakoivat BB:n antaman oluen kristillisesti tasan. Kuvat: © Nelonen Media.
Miehet jakoivat BB:n antaman oluen kristillisesti tasan. Kuva: © Nelonen Media.

Myrskytuulet tyyntyivät illan mittaan Helsingissä ja BB-mökin asukkaiden evakuointi päättyi. Tämä tarkoitti, että mökkiläiset pääsivät palaamaan kotipesäänsä.

Mökin asukkaat viettivät BB-talon tehtävähuoneessa Aila-myrskyn vuoksi noin vuorokauden. BB-talon asukkaat järjestivät mökkiläisille ruokahuollon, mutta muuten mökin asukkaat joutuivat tulemaan toimeen ankeissa oloissa pienessä tilassa.

Laivanupotusta lukuun ottamatta tekemistä ei päivän aikana juuri ollut, joka myös kiristi pinnaa. Nikoa otti päähän se, etteivät asukkaat päässeet ulos ja tupakoitsijat tupakoimaan silloin, kun haluavat. Samin pinnaa kiristi ilmeisesti Minna, kun mies reilu tunti ennen evakuoinnin purkua viittoili käsillään aseen laukaisueleen Minnan suuntaan.

Illalla mökin asukkaat saivat Big Brotherilta ja Ilmatieteen laitokselta tiedon, että tuulet ovat tyyntyneet ja myrsky on väistynyt. Evakuointi voitiin purkaa ja asukkaat saivat palata takaisin mökkialueelle. Asukkaat keräsivät vähät tavaransa kasaan ja siirtyivät BB:n käskystä mökkialueelle.

Suurin osa mökkiläisistä oli innoissaan paluusta kotiin. Ainoastaan Minnaa harmitti paluu, sillä hän oli voinut vaikka jäädä tehtävähuoneeseen. Minna valitti, että hän on vilukissa, joka olisi mieluusti voinut nukkua sisällä. Big Brotherilla oli pieni yllätys varastomökissä, kun sinne oli tuotu yksi tölkki olutta kuin kiusaksi, kun miesasukkaat olivat kinunneet olutta tyyliin "oispa kaljaa".

Mökin asukkaat pääsevät valmistautumaan viikkotehtävän loppusuoritukseen mökillä. Talon ja mökin asukkaat ehtivät harjoitella jo torstai-iltana loppusuoritusta varten, joka on vesi-ilmapallojen heittäminen johonkin maaliin, niin että ne rikkoutuvat. Talo sai harjoitella 40 pallolla ja mökki 50 pallolla. Kummaltakin joukkueelta oli vähennetty osatehtävien voitoista rangaistuksena palloja. Talolta oli vähennetty 15 palloa ja mökiltä viisi palloa.

Asukkailla on enää yksi yö viikkotehtävän loppusuoritukseen. Se, kumpi puoli saa talon herruuden ja suojan nimeämisiltä, selviää perjantaina.

Lue myös:
BB-mökin asukkaat evakuoitiin tehtävähuoneeseen myrskyn uhan vuoksi (16.9.2020)
Talon asukkaat huolehtimaan mökkiläisten ruokahuollosta, viikkotehtävä jatkui (17.9.2020)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.