Pallomerestä etsittiin Isoveljeä, Taavi kolmantena häätöäänestykseen

Kirjainpallojen etsintä käynnissä tehtävähuoneen pallomeressä. Kuva: © Nelonen Media.
Kirjainpallojen etsintä käynnissä tehtävähuoneen pallomeressä. Kuva: © Nelonen Media.

Eliminaatioviikko jatkui tiistaina toisella eliminaatiokilpailulla. Taavi joutui kolmantena asukkaana keskiviikon häätöäänestykseen jäätyään viimeiseksi pallomerikisassa.

Kaksi asukasta oli joutunut maanantaina häätöäänestykseen, kun eliminaatioviikko alkoi. Ville pistettiin häätöäänestykseen, koska aikapommi räjähti hänen käsissään ja myös Jasmiina joutui sinne hävittyään eliminointikisan tietokilpailussa.

Tiistaina asukkaat pääsivät kisaamaan toisessa eliminointikisassa, josta taas yksi joutuu häätöäänestykseen. Tehtävähuoneeseen tehdystä pallomerestä piti etsiä kirjaimilla varustettuja palloja, joista saisi muodostettua sanan "Isoveli". Toiseen elimimointikisaan eivät osallistuneet häätöäänestyksessä jo olevat Ville ja Jasmiina. He saivat seurata kisaa olohuoneen televisiosta popcorneja syöden.

Kuusi asukasta siirtyi tehtävähuoneeseen palloja etsimään. Big Brotherin annettua luvan pallomeressä kävi huiske, kun satojen pallojen joukosta etsittiin kirjainpalloja. Asukkaat keräsivät sanansa omalle hyllylle, joka oli tehtävähuoneen seinällä. Kun asukas sai Isoveli-sanan valmiiksi, piti hänen jäädä odottamaan kilpailun päättymistä lautansa alle. Viimeiseksi jäänyt asukas joutuu häätöäänestykseen.

Nopeimmat pallojen etsinnässä olivat Anssi ja Samir ja pian heidän joukkoonsa liittyi Lasse. Pekka, Aki ja Taavi jatkoivat yhä etsimistä. Alussa Pekka oli kaikkein hitain, kun hänen lautansa oli pitkään tyhjä. Hän kertoi kisan jälkeen, että hän oli luullut kirjaimia pienemmiksi, eikä ollut osannut heti etsiä oikeanlaisia. Takamatkalta Pekka alkoi kuitenkin täyttää lautaansa ja tuli kisassa lopulta neljänneksi.

Paikasta häätöäänestykseen - tai pikemminkin sen välttämiseen - kilpailivat vielä Aki ja Taavi. Pekan ollessa vielä kisassa mukana Pekka hamstrasi käsiinsä kirjainpalloja säästääkseen niitä Akille, mutta Big Brother kielsi ylimääräisten pallojen pitämisen käsissä. Pekka jätti pallot ikäänkuin jemmaan pallomereen ja Aki löysikin puuttuvat kirjaimet ennen Taavia.

Toisen eliminointikisan kilpailijat kisan päätyttyä. Taavilla (kolmas hylly vasemmalta) jäi yksi kirjain uupumaan. Kuva: © Nelonen Media.
Toisen eliminointikisan kilpailijat kisan päätyttyä. Taavilla (kolmas hylly vasemmalta) jäi yksi kirjain uupumaan. Kuva: © Nelonen Media.

Taavilla jäi Isoveli-sanasta puuttumaan L-kirjain, jota hän tuloksetta etsi pitkään. Kilpailun jälkeen Taavi oli pettynyt ja pahoitteli Jasmiinalle ja Villelle, että joutui liittymään heidän seurakseen häätöäänestykseen. Jasmiina oli toivonut ennen kilpailua, ettei ainakaan Taavi tai Lasse joutuisi häätöuhan alle.

Kisan jälkeen puhutti Pekan tekemä Akin auttaminen. Talossa on sunnuntai-illasta lähtien keskusteltu Akin ja Anssin juonittelupuheista, joka kuultiin talon kaiuttimista. Kuullussa tallenteessa Aki ja Anssi puhuivat, että he haluaisivat, että Anssi, Aki ja Pekka olisivat talossa finaaliviikolla. Jasmiina, Taavi ja Lasse juttelivat pihalla tänään, että talossa on sunnuntain tapahtumien jälkeen kahtiajako eri porukoihin on selvästi nähtävissä ja he nostivat esiin päivän pallomerikisan tapahtumat.

Häätöäänestyksessä on nyt siis kolme asukasta, Ville, Jasmiina ja Taavi. He saavat seuraa häätöäänestykseen vielä yhdestä asukkaasta myöhemmin tänään käytävästä kolmannesta eliminaatiokisasta. Kauden 11. häätöäänestys käynnistyy vielä tänään ja yksi asukas häädetään BB-talosta keskiviikkona.

Käydyn kisan puimisen ohessa asukkaat jatkoivat tiistaina saamansa kauppatehtävän suoritusta, jossa heidän on harjoiteltava kykynäytös perjantaille.

Lue myös:
Alkavalla viikolla häätöjä kolmena päivänä - Kova karsinta ennen finaaliviikkoa! (15.11.2021)
Aikapommi räjähti Villen käsiin, suoraan häätöäänestykseen (15.11.2021)
Kauppatehtävässä esitellään kykyjä, eliminaatiokisasta Jasmiina häätöäänestykseen (15.11.2021)


Tulosta   Sähköposti