Katja toipui häädöstä, Sanni antoi häädetyn perinnön yksin Nooralle

Katja. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Katja. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Maanantaisin BB-talossa annetaan tältä kaudelle tutuksi tullut häädetyn perintö sunnuntaina häädetyn asukkaan toimesta. Vaikka eilen suoritettiin tuplahäätö, häädetyn perinnön antoi ainoastaan Sanni. Katja oli toipumassa eilisestä häädöstä.

Eilinen häätö oli BB-talosta viidentenä häädetylle Katjalle stressaava ja ahdistava. Tämän vuoksi Katjalle annetaan aikaa toipua häädöstä, eikä hän osallistunut tänään Big Brotherin päivittäislähetykseen, mihin häädetyt asukkaat perinteisesti menevät. Katja saa kaiken tarvitsemansa avun ja hän toipuu parhaillaan, kertoi Big Brother Suomen tuottaja Maria Aaltonen BB-nettisivuilla. Tuotanto ei kommentoi Katjan tilannetta tämän enempää.

Häädetyistä ainoastaan Sanni oli paikalla maanantain BB-lähetyksessä, jossa hän välitti Katjan terveiset katsojille:
- Näin Katjaa ja juttelin ja Katja oli ihan OK. Just vaa palautumista ja lepoa nyt ja palaa sitten asiaan, kun jaksaa, mutta oli selkeästi parempi kuin eilen.

Sanni sai antaa yksin häädetyn perinnön, mikä meni Nooralle. Tällä kertaa häädetyn perinnössä Noora joutui pukeutumaan kenguruasuun ja pomppimaan trampoliinilla aina, kun talossa soi musiikki. Noora sanoi arvanneensa tämän ja kiitti Sannia ja Katjaa perinnöstä. Ainakin aluksi Noora lähti iloisella mielellä pomppimaan, kun musiikki soi ensimmäistä kertaa.

Asukkaille häädetyn perinnöstä kertovassa kirjeessä ei mainittu Katjaa, eikä Sannia. Siinä vain kerrottiin, mitä perinnön saaja joutuu tekemään. Normaalisti kirjeessä mainitaan, keneltä häädetyn perintö tulee.

Vielä toinen päiväkilpailu maanantaina

Ennen häädetyn perinnön julkistamista asukkaat olivat suorittaneet viikkokilpailun toisen päiväkilpailun aiemmin illalla. Asukkaat kilpailivat sinisessä ja punaisessa joukkueessa pallojen kuljetuksessa isoon putkiloon pitkävartisten käsien avulla. Kummastakin joukkueesta kaksi asukasta suoritti tehtävää.

Alunperin tehtävän piti kestää 20 minuuttia, mutta aika puolitettiin ilmeisesti siksi, että putkilo, minne pallot piti kuljettaa, uhkasi täyttyä. Tehtävä eteni siis vauhdikkaasti, vaikka palloja huonon tuntuman takia tippuikin välillä maahan. Pallojen kuljetusta oli vaikeutettu laittamalla pallot uima-altaaseen, jossa oli saippuavettä. Pallot olivat siis ikävän liukkaita.

Lyhennetyn kilpailun päätyttyä ei tuloksia julkistettu, mutta silmämääräisesti vaikutti, että siniset voittivat. Asukkaat eivät päässeet laskemaan palloja, eikä Big Brother ole julkistanut toisen päiväkilpailun tuloksia. Punainen joukkue voitti päivän ensimmäisen kilpailun.

Asukkaat uskoivat, että tänään tulee kaksi kilpailua. Talossa on päivän aikana kuulunut erilaisia lyhyitä ääniä, joilla asukkaat uskovat olevan jotain merkitystä. He ovat muistelleet, mitä ääniä on tullut missäkin järjestyksessä ja he ovat pohtineet, joutuvatko he valvomaan niiden vuoksi. Se on ainakin tullut selväksi, ettei ennen toista joukkuetta mennä koisimaan.

Muutenkin, kun tällä kaudella on valvottu viime vuotista vuosikertaa pidempään, saa nähdä, kuinka pitkään tällä viikolla asukkaat joutuvat kukkumaan.

Pettynyt Katja toipuu häädön aiheuttamasta pettymyksestä – ei osallistu Big Brother Suomi -lähetykseen maanantaina (BB-nettisivut)

Katja ja Sanni häädettiin BB-talosta viidentenä ja kuudentena (10.10.2021)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.