Samir sparrasi bändejä päivää ennen festareita - Torstaina myös asukkaat saavat bändin BB-taloon

Samir tarjoaa apuaan JMP-räppibändille. Ohjeita saa Pekka. Kuva: © Nelonen Media.
Samir tarjoaa apuaan JMP-räppibändille. Ohjeita saa Pekka. Kuva: © Nelonen Media.

Kauppatehtävän suorittaminen jatkui BB-talossa keskiviikkona. Bändit hioivat esityksiään ja apuaan sai tarjota myös Samir kaikille bändeille torstaita varten, jolloin BB-festareilla myös asukkaille esiintyy bändi.

Keskiviikkoaamuun suuri osa asukkaista heräsi huonojen yöunien jälkeen, kun BB-talon linnut ääntelivät tasatunnein läpi yön Jasmiinan saaman häädetyn perinnön mukaisesti. Aivan putkeen ei Jasmiinan, Pekan ja Lassen lintukellovahti mennyt, sillä kolmikko nukkui ohi kello 3:n kukunnan.

Pekka oli herännyt kello 3:n kukuntaan myöhässä, mutta paljasti sen vasta aamulla, kun Big Brother määräsi linnuille intensiivikukunnan tiistain tapaan. Jasmiinan, Pekan ja Lassen piti suorittaa lintuäänensä kymmenen minuutin välein, jota tällä kertaa kesti noin tunnin. Väliin jääneestä tunnista Jasmiina pelkäsi, että seuraavaksi yöksi tulee lintukellorinkiin uusi jäsen ja Minna ilmoittautui aamulla jo vapaaehtoiseksi, jos tällainen tilanne tulee.

Muuten asukkaat pääsivät keskiviikkona jatkamaan bänditreenejä, jotka olivat erittäin hyvällä tolalla. Talon kaiketi paras musiikkiosaaja, Roxanna's X Loversin Samir sai Big Brotherilta luvan auttaa oman bändinsä lisäksi myös muita bändejä hiomaan esityksiään. Samir antoikin hyviä vinkkejä sekä Humppa-Huuhtojille kuin JMP-bändille. Etenkin Pekan epärytmiseen räppäämiseen JMP sai paljon apuja. Samir sai paljon kiitoksia bändeiltä avustaan.

Suuria ongelmia bändien suhteen ei keskiviikkona esiintynyt. Bändit pääsivät myös valitsemaan torstaina järjestettäville BB-festareille omaa raideriaan, eli mukavuusasioita keikalleen. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi ruoka- ja juomatarjoilua tai erikoistoiveita vaikkapa lepotiloihin tai muihin tarvittaviin tarvikkeisiin. BB:n festivaaliorganisaatio toteuttaa osan bändien toiveista.

Asukkaat laativat bändeittäin omat raiderilistansa, jossa valmistelun perusteella oli toiveita mm. alkoholijuomista, jopa viinasta. Lisäksi bändit toivoivat ruokaa ja olipa mukana erikoisiakin toiveita, kuten esimerkiksi Heikki Paasonen Speedoissa. Mielikuvitusta oli pyydetty käyttämään toiveiden suhteen, mutta kuitenkin niin, että ne ovat toteutettavissa. Kun listat olivat valmiit, ne toimitettiin päiväkirjahuoneeseen ja aika näyttää, mitä niistä toteutetaan.

BB-festarit järjestetään siis torstaina, jossa asukkaat esittävät bändiensä esitykset. Katsojat arvioivat festarikeikat, jossa ratkeaa, kuinka paljon kauppasekunteja asukkaat saavat tällä viikolla. Äänestys kauppatehtävän onnistumisesta käynnistyy vasta, kun asukkaat ovat suorittaneet festarikeikkansa.

Omien keikkojensa lisäksi BB-festareilla esiintyy myös bändi, jota asukkaat pääsevät katsomaan. Juontaja Alma Hätönen paljasti tiistain BB-päivälähetyksessä, että torstaina BB-taloon tulee esiintymään Portion Boys -bändi. Asukkaille tulevasta bändivierailusta ei ole kerrottu.

Lue myös:
Asukkaiden bändit harjoittelevat festarikeikalle - Katsojat päättävät kauppatehtävän onnistumisen (25.10.2021)
Nooran kosto taloon häädetyn perintönä - Jasmiinasta BB-talon käki (25.10.2021)
Bändit hioivat laulujen sanoituksia, Jasmiina-käki ei kukkunut yöllä (26.10.2021)
BB-festareiden bändit esittäytyivät, käki sai kaverilintuja avukseen (27.10.2021)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.