Samir, Taavi, Lasse ja Anssi eliminaatioviikon toiseen häätöäänestykseen

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talossa käynnistyi eliminaatioviikolla jo toinen häätöäänestys torstaina. Ajan arvauksen perusteella kauden 12. häätöäänestykseen joutuivat Samir, Taavi, Lasse ja Anssi.

Tällä viikolla BB-talosta häädetään peräti kolme asukasta kolmena eri päivänä. Keskiviikkona talosta häädettiin Ville, joka joutui häätöäänestykseen maanantaina aikapommin vuoksi. Muuten asukkaat ovat määräytyneet häätöäänestykseen eliminaatiokilpailujen kautta ja toinen eliminaatiohaaste käynnistyi keskiviikkoaamuna uutta häätöäänestystä varten.

Asukkaat ovat keskiviikkona ja torstaina yrittäneet arvata kellonaikoja Big Brotherin määrääminä ajanhetkinä. Herätyskellon soidessa talossa asukkaiden on pitänyt kirjoittaa pienelle valkotaululle kellonaika, jonka he luulevat sillä hetkellä olevan. Neljä huonointa ajan arvaajaa joutuisi tänään alkavaan häätöäänestykseen.

Häätöäänestykseen joutuivat Samir, Taavi, Lasse ja Anssi ja yksi heistä tulee häädetyksi talosta perjantaina. Asukkaat saivat kuulla häätöäänestykseen joutuneet samaan aikaan katsojien kanssa. Big Brother kuulutti neljän häätöuhan alla olevan nimet ja Samirin, Taavin ja Lassen nimien tultua, jännitettiin, kuka on neljäs. Jasmiina oli kovin jännittäjä, joka ei todellakaan halunnut toiseen perättäiseen häätöäänetykseen.

Ilo olikin suurta, kun hän kuuli, että neljäs asukas häätöuhan alla on Anssi. Hän oli erityisen ylpeä siitä, että hän oli pärjännyt ajan arvauksessa. Omien sanojensa mukaan hän ei ole yleensä tällaisissa pärjännyt ja monesti hän on talossa valittanut, ettei ole voittanut mitään henkilökohtaisesti. Jasmiinan ilo muuttui vielä astetta kovemmaksi, kun Big Brother kertoi ajan arvauksen tarkat tulokset myöhemmin ja Jasmiina oli yhteen kellonaikaan arvannut täysin oikein.

Häätöuhan alla olevissa asukkaissa tunnelma oli luonnollisesti täysin toisenlainen. Etenkin Lasse, Taavi ja Samir ottivat raskaasti tilanteen, vaikka he olivatkin odottaneet tätä. Etenkin Taavi ja Samir uskoivat olevansa huonoimpien joukossa, koska usein heidän aika-arvauksensa erosivat niin paljon muista. Talon uusimpana asukkaana Samir oli varma, että hänelle koittaa lähtö seuraavana.

Asukkaille ei paljastettu, että seuraava häätö on jo perjantaina, mutta he osasivat sitä odottaa. Asukkaat uskovat, että tässä häätöäänestyksestä lähtee perjantaina joku asukkaista ja sen jälkeen kaikki asukkaat ovat häätöuhan alla sunnuntaina. Asukkaat eivät kuitenkaan tiedä, että heitä odottaa vielä yhdet nimeämiset perjantain ja lauantain välisenä yönä, joiden perusteella talosta häädetään yksi asukas sunnuntaina.

Yksi asukas häädetään BB-talosta perjantain BB-päivittäislähetyksen lopussa. Lähetys käynnistyy Nelosella perjantaina kello 22.15.

Toisen eliminaatiohaasteen tulokset

Pekka: 1h 58min
Jasmiina: 2h 9min
Aki: 2h 38min
Anssi: 2h 50min
Lasse: 4h 14min
Taavi: 5h 20min
Samir: 5h 45min

 

Taulukoissa asukkaiden arvaamat kellonajat keskiviikkona ja torstaina. Taulukossa voi järjestää sarakkeet niiden otsikoita klikkaamalla aakkos- tai aikajärjestykseen. Jos taulukot eivät näy, voit katsoa ne myös tästä. Grafiikka: Jarkko Nieminen / Fanisivut.net ja Infogram. Lähde: BB-nettisivut ja BB 24/7 / Nelonen Media.

Big Brother Suomi perjantaina 19.11.2021 Nelosella klo 22.15-23.45

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Toinen eliminaatiohaaste käynnistyi heti aamusta - Huonoimmat ajan arvaajat häätöäänestykseen (17.11.2021)

Artikkelia on päivitetty 18.11.2021 kello 23.07: Uutista on päivitetty häätöäänestykseen joutuneiden tiedon saamisen jälkeisiin tunnelmat sekä tarkennettu toisen eliminaatiohaasteen tuloksia.


Tulosta   Sähköposti