Ville, Jasmiina, Taavi ja Pekka häätöuhan alle - Häätö tapahtuu keskiviikkona!

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talossa vietetään 11. viikolla eliminaatioviikkoa, jolloin talosta häädetään peräti kolmena päivänä. Viikon ensimmäiseen häätöäänestykseen joutuivat Ville, Jasmiina, Taavi ja Pekka.

Neljä asukasta joutui tiistaina alkaneeseen häätöäänestykseen eri tavoin. Ville joutui häätöäänestykseen aikapommin räjähdettyä hänen käsissään maanantaina. Jasmiina, Taavi ja Pekka ovat häätöuhan alla hävittyään maanantaina ja tiistaina käydyissä eliminaatiokisoissa.

Asukkaat saivat kuulla myöhään tiistai-iltana, että yksi asukas häädetään keskiviikkona, mutta heille ei paljastettu enempää tulevasta. Talossa oli spekuloitu kesken viikon häädön mahdollisuudesta ja perjantaita pidettiin todennäköisempänä. Jasmiina oli veikannut, että häätö tapahtuu keskiviikkona, Taavi perjantaita.

Kukaan ei ollut kuitenkaan veikannut, että kesken viikon häätöjä tapahtuu useampia. Päivällä pohdittiin, että perjantaina kauppatehtävän jälkeen kaikki asukkaat ovat häätöäänestyksessä ja sunnuntaina lähtee seuraava asukas. Myöskään nimeämisiä ei ole poissuljettu asukkaiden spekulaatioissa, mutta he tuskin arvaavat, että heidät herätetään nimeämisiin perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Talossa alkoivat häätöäänestystiedon jälkeen pohdinnat, miten häätö tapahtuu ja esittääkö Elina Kottonen heille kysymyksiä. Tähän ei kuitenkaan uskottu. Tilanne otettiin asukkaiden keskuudessa rauhallisesti, vaikka jännitys etenkin Jasmiinalla ja Villellä nousi silminnähden. Kumpikin oli varma, että he ovat huomenna tulilinjalla.

Häätöäänestys on käynnissä keskiviikkoiltaan saakka ja kahdestoista asukas häädetään BB-talosta huomenna suorassa BB-päivittäislähetyksessä. Keskiviikon häätö on vasta ensimmäinen kaikkiaan viikon kolmesta häädöstä.

Big Brother Suomi keskiviikkona Nelosella kello 21.00-23.00

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Lue lisää alkuviikon eliminointikisoista:
Alkavalla viikolla häätöjä kolmena päivänä - Kova karsinta ennen finaaliviikkoa! (15.11.2021)
Aikapommi räjähti Villen käsiin, suoraan häätöäänestykseen (15.11.2021)
Kauppatehtävässä esitellään kykyjä, eliminaatiokisasta Jasmiina häätöäänestykseen (15.11.2021)
Pallomerestä etsittiin Isoveljeä, Taavi kolmantena häätöäänestykseen (16.11.2021)
Pekka hävisi kolmannen eliminointikisan, neljäs asukas häätöäänestykseen varmistui (16.11.2021)

Artikkelia on päivitetty 16.11.2021 kello 21.59: Uutista on päivitetty asukkaiden saatua lisätietoa häätöäänestyksestä.


Tulosta   Sähköposti