Jumalaiset kuvaussessiot BB-talossa - Asukkaista suomalaisen mytologian hahmoja

Päivätehtävän lopussa otettiin ryhmäkuva kaikista hahmoista. Kuva: © Nelonen Media.
Päivätehtävän lopussa otettiin ryhmäkuva kaikista hahmoista. Kuva: © Nelonen Media.

Varsinainen Big Brotherin ompelimo ja valokuvaamo oli täydessä toiminnassa sunnuntaina. Asukkaat saivat puvustaa itsensä suomalaisen mytologian hahmoiksi ja käydä valokuvauttamassa itsensä.

Sunnuntain päivätehtävänä asukkaiden oli valmistettava itselleen vaatteet valita rekvisiitta suomalaisen mytologian hahmoista. Asukkaat saivat listan hahmoista ja jokainen valitsi itselleen yhden. Heidän oli keksittävä ja luotava heille sellainen vaatetus ja muu rekvisiitta kuin he kuvittelisivat sen käyttävän.

Big Brother toimitti asukkaille ompelukoneita, kankaita ja muuta rekvisiittaa, joiden avulla he saivat suunitella hahmonsa. Kaavoja asukkailla ei ollut, joten he käyttivät malleina olemassa olevia vaatteitaan. Lisäksi ompelukoneen käyttö tuotti monelle vaikeuksia, sillä edellisestä käyttökerrasta oli vuosia.

Vaatteiden valmistamisen jälkeen asukkaat meikkasivat itsensä hahmonsa näköiseksi. Mytologian hahmojen joukosta löytyivät mm. Ahti, Ilmarinen ja Puhuri. Iltapäivällä asukkaat pääsivät kuvauttamaan hahmonsa tehtäväareenalla. Asukkaat hoitivat myös kuvauksen itse.

Reeo oli Pellon Pekko ja päivätehtävän pääkuvaaja. Kuva: © Nelonen Media.
Reeo oli Pellon Pekko ja päivätehtävän pääkuvaaja. Kuva: © Nelonen Media.

Pääkuvaajana toimi Reeo, joka kuvasi lähes kaikki asukkaat. Reeon toimiessa mallina, kuvauksen hoiti Merve. Kuvaukset hoidettiin kolmessa ryhmässä. Ensimmäisellä ryhmällä meni kaikkein eniten aikaa, kun etenkään Merve ei oikein ollut tyytyväinen otoksiinsa. Nabaz oli kaikkein kriittisin omiin kuviinsa ja vaati joidenkin poistamista, mutta asukkaat eivät otettuja kuvia saaneet poistaa.

Toinen ryhmä veti kuvaussessionsa nopeasti. Ryhmän näyttävin oli Tuula shifonkeineen ja Heidillä tuotti jälkeenpäin eniten vaikeuksia putsata itsensä. Heidi oli maalannut naamansa vihreäksi ja hän sai monta kertaa hinkata, että sai naamansa puhtaaksi.

Kolmannessa ryhmässä Sofia oli ehkä kaikkein innostunein tehtävästä, koska hän todella osasi poseerata kameralle. Hänestä muistikortille tarttui luultavasti eniten kuvia. Sofiaa kehuttiinkin ammattilaiseksi ja muut hieman pohtivat, miltä he näyttävät Sofian rinnalla.

Päivätehtävän lopuksi otettiin vielä kuvia pienissä ryhmissä ja aivan viimeisenä kaikki asukkaat kokoontuivat pihalle ryhmäkuvaan. Asukkaat pitivät kautta linjan sunnuntain tehtävästä ja muutamat sanoivatkin, että he jopa unohtivat, että tänään oli sunnuntai ja häätöpäivä.

Heidin hahmo oli Kakkiainen. Kuva: © Nelonen Media.
Heidin hahmo oli Kakkiainen. Kuva: © Nelonen Media.

Päivätehtävä: Suomalaisen mytologian hahmot:

Ahti - Sofia
Hattara - Milla
Huippana (Hippana) - Nabaz
Hiisi - Aleksi
Horkka - Mia
Ilmatar - Tuula
Kakkiainen - Heidi
Ilmarinen - Salla
Kouvo - Miikka
Kyöpeli - Milena
Osmotar - Laura
Puhuri - Merve
Pellon Pekko - Reeo

Lue lisää tehtävästä BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.