Big Brother toteuttaa asukkaiden intohimoja - Lauantaina kangoota, sushia ja Tiktokia

Kangoo kuului Heidin mieltymyksiin. Kuva: © Nelonen Media.
Kangoo kuului Heidin mieltymyksiin. Kuva: © Nelonen Media.

Tänä viikonloppuna Big Brother tarjoaa asukkaille heidän mieltymystensä mukaista toimintaa. Lauantaina omia mieltymyksiään pääsivät esittelemään ja kokeilemaan Heidi, Laura ja Mia.

Asukkaat olivat viettämässä rauhallista lauantaita, kun Big Brother kutsui asukkaat sohville. Big Brother kertoi asukkaille, että tänä viikonloppuna asukkaat pääsevät tekemään asioita, jotka miellyttävät heitä itseään. Jokaiselle asukkaalle on suunniteltu toimintaa ja kaikki pääsevät osallistumaan niihin viikonlopun aikana.

Kunto nousuun kangoolla

Ensimmäisenä omia intohimojaan pääsi toteuttamaan Heidi. Asukkaille oli järjestetty tehtäväareenalle kangoo-tunti. Tehtäväareenalla asukkaita odotti kangoo-kengät ja ohjaaja, joka opasti asukkaita videoyhteyden välityksellä. Heidi harrastaa kangoota ja on siitä kertonut muille asukkaille useaan kertaan.

Heidi olikin kangoo-tunnilla kuin kotonaan ja asukkaiden kangoo-ohjaaja käyttikin välillä apunaan Heidiä. Aluksi asukkaat opettelivat liikkumaan yksinkertaisesti kangoo-kengillä, jonka jälkeen mentiin vaativimpiin liikkeisiin. Asukkaat saivat huomata, että Heidin kertomukset lajin fyysisestä rasittavuudesta eivät olleet vitsi.

Kangoo-tunnin päätyttyä asukkaat olivat tyytyväisiä kokemaansa ja muutamat sanoivat kokeilevansa lajia myös ulkomaailmassa. Kaikilla tuntui olevan hyvä mieli päivän liikunta-annoksesta, vaikka muutamat sanoivatkin kangoon käyneen kunnon päälle.

Vatsat täyteen sushilla

Vähän myöhemmin oli Lauran vuoro saada oma hetkensä. Big Brother oli kuullut, että Laura pitää sushista ja varastohuoneeseen oli toimitettu sushi-tarpeet. Asukkaiden tehtävänä oli Lauran johdolla valmistaa "Loren" kokeilevan keittiön sushi-ateria.

Laura sanoi, ettei ole ennen itse tehnyt sushia, vain tilannut niitä. Hän suhtautui hieman varauksellisesti, mitä sushin valmistuksesta tulee, mutta muut asukkaat olivat kannustavia. Kannettuaan sushi-tarpeet keittiöön, asukkaat alkoivat miettiä, mitä pitää tehdä missäkin järjestyksessä.

Vaikka kyseessä oli "Loren" - siis Lauran - kokeellinen keittiö, Reeolla oli merkittävä rooli, että ateria saatiin tehtyä. Laura ja muut kyselivät yhtenään kokkikoulutuksenkin saaneen Reeon neuvoja monessa asiassa. Sushien valmistaminen kesti useita tunteja ja välillä Reeo heitti vitsillä, että pääsevätkö he syömään vielä lauantain puolella.

Ateria saatiin lopulta valmiiksi hyvissä ajoin ja Lauran lyhyen tervehdys- ja kiitospuheen jälkeen asukkaat pääsivät aterioimaan. Asukkaat pääsivät myös tutustumaan syömäpuikkojen käyttöön, jossa tarvittiin jälleen Reeon neuvoja, miten niillä syödään. Toki normaalit aterimet olivat myös käytössä.

Asukkaat nauttimassa
Asukkaat nauttimassa "Loren" kokeellisen keittiön sushi-ateriaa. Kuva: © Nelonen Media.

Sushi-ateria toi mielenkiintoisen lisän Miikalle, jolla oli eilisestä bingosta voitettu kaiken ruoan ja juoman soseuttaminen ja imeminen pillillä. Big Brother antoi kuitenkin Miikan syödä sushia normaalisti, mikäli hän syö vähintään kymmenen sushi-palaa.

Varauksellisesti sushiin suhtautunut Miikka piti kuitenkin ateriasta ja hän kuittailikin siitä Big Brotherille. Big Brother soitti hyväksyvästi Miikalle talossa oikein-merkkinä tunnetun pling-äänen.

Myös muut asukkaat Miikan lisäksi pitivät itse valmistamastaan sushista. He iloitsivat, että heillä oli sitä niin suuri määrä, että sushista riittää syötäväksi myös seuraavana päivänä. Nautittuaan aterian, Big Brotherilla oli mielessään jo seuraavan asukkaan kiinnostuksen kohteet.

Mian Tiktokissa kuuluu Nabaz

Lauantain kolmantena asukkaana esille pääsi Mia, jonka tehtävänä oli tehdä yhdessä asukkaiden kanssa Tiktok-video. Mian tehtävänä oli suunnitella ja käsikirjoittaa video yhdessä asukkaiden kanssa ja Mia lopuksi leikkaa videon. Asukkaat saivat Big Brotherilta puhelimen, jolla tehdä videon.

Asukkaat saivat Big Brotherilta myös tabletin, jossa heille oli taustamusiikki, jota he käyttävät Tiktok-videossa. Taustamusiikki oli Big Brotherin tekemä, jossa alussa oli sämplätty Nabazin talossa useasti sanoma lause musiikin kera.

- This is Big Brother. If you die, you die. If you play, you lie. Let's the play begin, kuuluivat Nabazin sanat.

Reeo, Mia ja Miikka tutustumassa Tiktok-videon kuvauskalustoon. Kuva: © Nelonen Media.
Reeo, Mia ja Miikka tutustumassa Tiktok-videon kuvauskalustoon. Kuva: © Nelonen Media.

Mian johdolla asukkaat suunnittelivat videolle jokaiselle asukkaalle omaa osaa, jossa he esittelevät heikkouksiaan tai vahvuuksiaan. Video saa kestää noin puoli minuuttia kokonaisuudessaan ja he saavat tehdä yhden tai kaksi videota tämän illan aikana.

Suunniteltuaan sisältöä videota, asukkaat alkoivat kuvata videoita. Videota kuvattiin mm. häätöovella, jossa Reeo ja Miikka olivat juuri tulossa taloon. Mia toimi kuvaajana ja Heidi valohenkilönä. Aivan kerralla otos ei mennyt purkkiin, mutta olihan asukkailla vielä aikaa.

Tiktok-videon kuvaukset jatkuivat talossa hyvässä hengessä. Asukkailla oli hauskaa, vaikka toiminnan täyteinen päivä oli jo takana. Lauantain jälkeen omaa tekemistään eivät ole vielä saaneet tehdä Salla, Reeo ja Miikka. He saavat omat tekemisensä sunnuntaina.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.