Miikka putsasi palkintopöydän BB-bingossa - Tuli talon korvaksi ja matkijanärheksi

Matkijanärhi-Miikka tanssii Tiktok-tanssia matkiessaan Miaa. Kuva: © Nelonen Media.
Matkijanärhi-Miikka tanssii Tiktok-tanssia matkiessaan Miaa. Kuva: © Nelonen Media.

Perjantai-illan viihteeksi Big Brother järjesti asukkaille BB-bingon. Miikka oli täysin suvereeni pelissä, sillä hän voitti jokaisen pelikierroksen ja putsasi palkintopöydän.

Asukkaat olivat perjantaina toipuneet edellisillan pikkujouluista, jossa tarjoilujen lisäksi Big Brother yllätti asukkaat yön pikkutunteina läheisten lähettämillä kirjeillä. Tunteikkaissa kirjeissä asukkaat saivat kuulla edesottamuksistaan talossa ja tsemppiviestejä läheisiltään. Kyyneliltä ei luonnollisestikaan vältytty.

Päivällä vakavoiduttiin toisella tavalla, kun puolilta päivin Big Brother kertoi asukkaille nimeämistulokset. Asukkaat saivat kuulla, että häätöäänestyksessä ovat Mia, Reeo ja Heidi. Nimeämistuloksia puitiin eri porukoissa pitkin päivää ja kuten Big Brotheriin yleensä kuuluu, murheesta mennään iloon hyvin nopeasti.

Miikkaa lykästi bingossa

Alkuillasta asukkaille olikin tarjolla pelaamista, kun Big Brother järjesti bingoillan. Asukkaat pelaisivat viisi kierrosta ja jokaisen kierroksen voittaja saisi palkinnon. BB-bingo oli hyvän ja huonon tuurin ilta, joka saatiin myöhemmin huomata. Ensimmäisellä kierroksella piti saada yksi rivi ja toisella kaksi riviä ja niin edelleen kunnes viidennellä kierroksella viisi riviä.

Bingoemäntänä toimineella Mialla oli hieman alkuvaikeuksia, miten toimia bingon arvontakoneen kanssa. Nopeasti hän pääsi kuitenkin sinuiksi laitteen kanssa ja peli eteni jouhevasti. Myös numerot kuuluivat selkeällä ja kuuluvalla äänellä talossa. Asukkaat jopa huomauttivat äänekästä Miaa, ettei tarvitse huutaa.

Mia toimi BB-bingon bingoemäntänä. Kuva: © Nelonen Media.
Mia toimi BB-bingon bingoemäntänä. Kuva: © Nelonen Media.

Ensimmäisen kierroksen voitti Miikka, joka nouti varastohuoneesta palkinnokseen korvan näköisen korun. Koru oli symboli sille, että hänen äänensä kuuluu toistaiseksi BB-talossa kaiuttimien kautta silloin tällöin muille asukkaille. Miikan on kannettava korua niin kauan kunnes toisin ilmoitetaan.

Miikalla oli perjantaina tuurit kohdallaan, sillä mies voitti kierroksen toisensa jälkeen. Toisella kierroksella Miikalla oli todella hyvä tuuri, sillä hän voitti saunaillan yhden asukkaan kanssa. Kolmannella kierroksella Miikan tuuri kääntyi palkinnon suhteen, sillä hän joutuu jatkossa soseuttamaan ruokansa ja juomansa kunnes toisin mainitaan.

Neljännen kierroksen voitto aiheutti kovimmat naurun, sillä Miikasta tehtiin BB-talon matkijanärhi. Aina närhen rääkäisyn tullessa talossa, Miikan on matkittava sitä asukasta, minkä Big Brother ilmoittaa tässä yhteydessä. Matkijanärhen rooliin kuului myös värikäs lintuasu. Tehtävä jatkuu toistaiseksi aina silloin tällöin. Matkiminen päättyy närhen rääkäisyyn.

Viidennen kierroksen voitto varmisti, että Miikka voitti kaikki kierrokset. Tällä kertaa varastohuoneessa Miikkaa odotti frisbeegolf-varusteet, jotka ovat kaikkien asukkaiden käytössä BB-talon pihalla. Asukkaat onnittelivat Miikkaa ja vitsailivat hänen kustannuksellaan, että hän olisi saanut apua päiväkirjahuoneesta.

Mian ansiosta kaikki pääsivät saunaan

Bingo ei ollut kuitenkaan päättynyt, sillä Big Brother antoi asukkaille ylimääräisen kierroksen. Jos kuudennen kierroksen voittaja on Miikka, saa hän yllätyspalkinnon ja, jos joku muu voittaa kaikki muut paitsi Miikka pääsevät saunaan. Kuudes kierros ei kestänyt kauaa ja sekin meni Miikan nimiin. Yllätyspalkintona Miikka sai kulhollisen energiajuomaa.

Heidi totesi Miikalle, että Miikka vielä eilen valitteli, ettei ole voittanut mitään ja nyt voitti kaikki bingo-kierrokset. Big Brotherilla oli iltaan vielä yksi käänne. Miikan ja Reeon piti suostutella frisbeegolfia inhoava Mia heittämään frisbeetä koriin, jolloin kaikki asukkaat pääsisivät saunaan tänään.

Mia heitti ensimmäisellä frisbeen frisbeegolf-koriin. Kuva: © Nelonen Media.
Mia heitti ensimmäisellä frisbeen frisbeegolf-koriin. Kuva: © Nelonen Media.

Pienen vänkäämisen jälkeen Mia lähti Reeon ja Miikan kanssa pihalle ja muut asukkaat tulivat kannustamaan. Valittava Mia heitti pihan huvimajasta frisbeen ensimmäisellä heitolla koriin ja tämän jälkeen Big Brother kuulutti saunan olevan lämmin. Hetken päästä asukkaille oli toimitettu myös yhdet saunajuomat. Laura kehui Miaa luonnonlahjakkuudeksi, mutta Mia ei silti lämmennyt frisbeegolfille.

BB-talossa jatkui rento illanvietto saunoessa ja Miikan välillä matkiessa muita asukkaita ja toisaalta Miikan keskustelut kuuluivat välillä eri puolilla taloa.

Heidi, Reeo ja Mia joutuivat neljänteentoista häätöäänestykseen - Nimettyjen määrä yllätti asukkaat (18.11.2022)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.