Mia valittiin tekemään kuumottava valinta - Asukkaat saivat pikkujoulut

Mia siirtää olohuoneen lipastoa, josta paljastuu oviaukko käytävälle. Kuva: © Nelonen Media.
Mia siirtää olohuoneen lipastoa, josta paljastuu oviaukko käytävälle. Kuva: © Nelonen Media.

Big Brother paljasti asukkaille torstaina vielä yhden uuden oven, joka asetti asukkaat valinnan eteen. He valitsivat Mian menemään salakäytävään, jossa Mian piti tehdä kuumottava valinta.

Asukkaat olivat viettäneet torstai-iltaa nimeämisten ja nimeämiskilpailun jälkimainingeissä. Outoa vivahdetta iltaan toi Heidin pitkä päiväkirjahuonekäynti, joka huoletti asukkaita. Heidi kertoi käyntinsä jälkeen, että visiitti pk-huoneessa liittynyt nimeämisiin tai ulkomaailman asioihin. Asiaa ei tarkemmin avattu muille asukkaille ja Heidi oli allapäin.

Myöhemmin Big Brother käski asukkaat sohville. Asukkaat saivat kuulla, että pian Big Brother paljastaisi uuden oven BB-talossa. Ovena toimii olohuoneen lipasto, jonka takaa pääsee salakäytävälle. Yhdellä asukkaalla on mahdollisuus päästä käytävälle tekemään valinta, jossa on luvassa hyvää tai vähemmän hyvää.

Asukkaiden piti valita tämä yksi asukas, joka menee tekemään varsinaisen valinnan. Asukkailla oli kymmenen minuuttia aikaa päättää asiasta. Valinta oli vaikea, sillä kaikki olisivat halunneet mennä käytävälle. Miikka, Laura ja Heidi vetäytyivät kuitenkin tästä ja Reeo ilmoitti kannattavansa Miaa.

Mia tekemässä valintaa, kumman oven hän avaa. Kuva: © Nelonen Media.
Mia tekemässä valintaa, kumman oven hän avaa. Kuva: © Nelonen Media.

Jäljellä olivat enää Salla tai Mia. Salla ei halunnut olla tällaisessa tilanteessa, koska se ahdisti häntä. Niinpä Salla ehdotti Miaa, joka ei olisi halunnut mennä tekemään valintaa epäonnistumisen pelossa. Ajan loputtua Mia kuitenkin tuli valituksi ja hän jäi yksin olohuoneeseen odottamaan Big Brotherin lupaa siirtää lipasto. Muut asukkaat käskettiin pihalle.

Saatuaan luvan, Mia asteli lipaston takana olevasta aukosta käytävälle, josta hänet ohjattiin kahden oven eteen. Mian piti valita, kumman oven hän avaa. Toisen takana olisi hyvää ja toisen pahaa. Mia valitsi oikeanpuoleisen oven, jossa häntä odotti kirjekuori.

Kirjekuoresta Mia luki, että hän valitsi hyvän oven. Valinnan ansiosta kaikki asukkaat saavat pikkujoulut talossa ja Mia sai mennä kertomaan asiasta heti muille asukkaille. Tarvikkeet he saavat varastohuoneesta.

Ennen kuin Mia kertoi iloiset uutiset muille asukkaille, hän huijasi muita, että hän muka joutuisi lähtemään talosta. Mia ei jatkanut huijaustaan kuitenkaan tätä pidemmälle, vaan paljasti heidän saavan pikkujoulut. Samalla Big Brother ilmoitti asukkaille varastohuoneen olevan auki, jossa heitä odotti joulutarvikkeita ja -ruokaa.

Heidi sai laittaa joulutähden joulukuuseen. Kuva: © Nelonen Media.
Heidi sai laittaa joulutähden joulukuuseen. Kuva: © Nelonen Media.

Asukkaat aloittivat pikkujouluvalmistelut ja tunnelma talossa oli iloisen jouluinen. Pikkujoulut kruunaa pihalle aiemmin päivällä satanut ohut lumikerros.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.