Kirsi häädettiin kuudentena BB-talosta - Järkytystä ja helpotusta taloon yllätysten illassa

Video: Kirsi häädetään BB-talosta kuudentena. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

BB-kauden alkukarsintavaihe päättyi sunnuntaina kauden kuudenteen häätöön. Yllätysten ilta huipentui kuudentena BB-talosta häädettyyn Kirsiin.

Sunnuntaina asukkaat olivat kuntoilleet Sofian ohjaamana. Sofia joutui liikuntahetkien ohjaajaksi kerättyään eniten rikkeitä kiroilulistalla. Päivän aikana osa asukkaista sai lunastettua perjantain BB-huutokaupasta ostamiaan hyödykkeitä. Esimerkiksi Laura sai lunastettua oljenkortensa, jossa hän sai neuvotteluhuoneen televisioon siskoltaan kymmenen sanan viestin, josta voi hyötyä pelillisesti.

- Ollaan ylpeitä! Aamuryhmä uhka! Uudet ja Miikka Madridiin. Luota intuitioosi, luki tv-ruudulla.

Illalla oli vuorossa viikon katsojahäätö suorassa lähetyksessä. Häätöäänestykseen joutuivat Kirsi, Salla, Tuula ja Mathias, joista yksi joutuu lähtemään talosta illan päätteeksi. Pelaamisen ja taktikoinnin sallivan Big Brotherin alkukarsintavaihe päättyy tänään ja maanantaina talossa jatkavat asukkaat aloittavat neljännestä viikosta eteenpäin päälliköiden valtakauden.

Yllätykset alkoivat jo toisen mainoskatkon jälkeen. Häätöäänestyksestä ensimmäisenä pääsi turvaan eniten ääniä saanut Salla. Yllättynyt Salla sai onnitteluja muilta asukkaita, mutta itsevarmuutta aiemmin uhkunut Kirsi oli epäuskoinen, lähes järkyttyneen oloinen. Kirsi kahden muun ohella joutuivat vielä jännittämään, ketkä heistä saavat jatkaa talossa ensi viikolla.

Suoran lähetyksen loppupuolella häätöäänestys päättyi ja sen tulos oli selvillä. Juontaja Anni Ihamäki kertoi taloon, että seuraava BB-talosta häädetään Kirsi. Kirsin ilme valahti vakavaksi ja monet muut asukkaat olivat järkyttyneen oloisia. Ainakin Kirsin läheisistä Sofia ja Nabaz otti tilanteen hyvin raskaasti.

Kirsi halasi asukkaat ennen poistumistaan BB-talosta ja asukkaat vilkuttivat häätöovesta poistuneen Kirsin perään. Kaikkein raskaimmin Kirsin häädön otti Nabaz, joka vetäytyi vaatekaappinurkkaukseen itkemään. Hän halusi olla itsekseen, kun muut alkoivat ruotia häätöä. Yllätys talossa oli suuri, että häädetty oli nimenomaan Kirsi.

Asukkaat spekuloivat, että liika pelaaminen koitui Kirsin kohtaloksi. Hetki häädön jälkeen Merve ja Milla iloitsivat, että nyt on tilaa hengittää, kun yksi vahva persoona on pois talosta. Jo ennen häätöä uudet keskustelivat, että Kirsin häätö toisi taloon suurimman muutoksen ryhmädynamiikkaan.

Häätöhaastatteluun saapunut Kirsi pohti, että talossa hän oli miettinyt pääsevänsä ensimmäisenä turvaan, mutta nyt onkin studiossa häädettynä. Hän uskoi, että hän oli häätöäänestyksessä osittain henkilökemiallisista syistä, vaikka uudet sanoivat häntä kovaksi kilpailijaksi. Kirsi totesi, että hän oli talossa oma itsensä.

Pelaaminen oli talossa fyysisesti ja henkisesti raskasta Kirsin mielestä ja se oli hänellä läsnä lähes jatkuvasti. Kirsi sanoi pohtineensa peliliikkeitä, jottei hän ikävöisi ulkomaailmaa. Uusien tulosta hän kommentoi, että jatkuva uusien tulo taloon oli pitkän päälle raskasta, mutta BB-reissu oli hyvä ja hänellä oli hauskaa. Kirsi toivoo Nabazin voittavan Big Brotherin.

Kuudennen häätöäänestyksen lopputuloksissa Kirsi tuli häädetyksi kerättyään vain 20 % annetuista äänistä. Hän hävisi ensimmäisenä turvassa olleelle Tuulalle 16,7 prosenttiyksikköä. Viimeisestä kolmesta äänestyksen viimeisessä vaiheessa mukana olleista eniten ääniä keräsi Mathias 43,3 %:n ääniosuudella.

Kirsin häädön jälkeen BB-taloon jäi 15 asukasta.

Kovana pelaajana tunnettu Kirsi joutuu jättämään Big Brother -talon: “Ajattelin lähteväni ensimmäisenä turvaan, mutta tässä sitä (BB-nettisivut)

Alkukarsinnat ovat päättyneet, päälliköiden valtakausi alkaa (26.9.2022)

Artikkelia on päivitetty 25.9.2022 kello 22.57: Uutista on päivitetty kauttaaltaan häädön jälkeen.
Artikkelia on päivitetty 25.9.2022 kello 23.45: Lisätty video ja linkki BB-nettisivuille.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.