Tuula häädettiin yhdentenätoista BB-talosta - Nabaz murtui lohduttomiin kyyneliin

Video: Tuula häädettiin yhdentenätoista BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Tällä viikolla häätöäänestyksessä oli alunperin yhdeksän asukasta ja sunnuntaina häätöuhan alla oli enää neljä. Sunnuntaina BB-talosta häädettiin Tuula.

Big Brother laittoi maanantaina kaikki asukkaat päällikkö Reeoa lukuun ottamatta tämän viikon häätöäänestykseen. Keskiviikkona häätöäänestyksestä pelastettiin kolme eniten ääniä saanutta Heidi, Laura ja Miikka. Seuraavat asukkaat pelastuivat lauantaina, kun kaksi sillä hetkellä eniten ääniä saanutta Sofia ja Salla pääsivät turvaan.

Asukkaille ei kerrottu lauantaina, että Sofia ja Salla ovat päässeet turvaan. Tieto kerrottiin kaikille asukkaille vasta sunnuntain häätölähetyksessä, jossa häätöuhan alla todellisuudessa olivat enää vain Nabaz, Tuula, Mia ja Milena. Joku häätöäänestyksessä olevasta nelikosta jättäisi talon tänään.

Sunnuntaina ensimmäisinä turvaan päässeet saivat onnitteluja tiedon tultua taloon. Yllättyinein turvassa olostaan oli Salla, jolla meni hetki tajuta, kun Anni Ihamäki sanoi hänen nimensä suorassa lähetyksessä. Tuula harmitteli, että ei päässyt vieläkään turvaan ja hän pohti, että nyt olisi parasta pudota ennen kuin finaalin kynnyksellä. Heidi yritti tsempata asuintoveriaan.

Häätölähetyksen aikana häätöäänestyksessä olevista asukkaista päästettiin vielä turvaan Mia ja kolme joutui vielä jännittämään paikkaansa talossa. Mia oli yhtä yllättynyt säilymisestään talossa kuin Salla puolta tuntia aiemmin. Milena heitti, että "kiva" olla vihatuin, sillä ennen turvaan päässeen julkistusta Anni kysyi asuikkailta, keitä he eivät haluaisi turvaan ja useimmilta nimi oli Milena.

Suoran lähetyksen loppupuolella häätöäänestys päättyi ja yksi asukas joutui jättämään talon. BB-talosta häädettiin kahdeksannella viikolla Tuula. Heti nimensä kuultuaan Tuula pomppasi pystyyn sohvalta ja tuuletti, kuinka ihanaa hänellä on. Tuula toivotti muille hyvää jatkoa halausten yhteydessä.

Matkalla häätöovelle Tuula oli aivan täpinöissään ja hän puhui, että näin oli tarkoitettu. Tuula rauhoitti Nabazia mennessään kohti häätöovea. Hän kehui matkaansa BB-talossa hienoksi. Tuula suorastaan pomppi pyöröoven läpi ulkomaailmaan muiden asukkaiden vilkuttaessa. Nabaz murtui Tuulan poistuttua ja meni itkemään vaatekaappinurkkaukseen Mian ja Sofian mennessä häntä lohduttamaan.

Studion häätöhaastattelussa Tuulalla oli hyvä fiilis ja hän totesi, että oli hänen aikansa lähteä. Asukkaat tulivat talosas läheisiksi, etenkin Sofia ja Nabaz. Nabazille Tuulan lähtö otti koville, mutta Tuula uskoo, että porukka lohduttaa Nabazia, vaikka häntä varmasti itkettää.

Tärkeintä BB-talossa Tuulalle oli ihmiset, hän sai rakkaita ystäviä talosta. Huonot päivät olivat rankkoja ja myös pelaaminen oli rankkaa. Tuula kommentoi, ettei hän oikein rehellisenä ihmisenä osannut pelata, vaikka hän yritti. Voiton hän soisi Sofian tai Nabazin lisäksi myös Reeolle.

Häätöäänestyksen tuloksesta Tuula kommentoi, että kansa tiesi ja hän kunnioittaa tulosta. Tuula tuli häädetyksi saatuaan 24,7 % annetuista äänistä. Hän hävisi Milenalle kymmenellä prosenttiyksiköllä. Viimeisestä kolmikosta eniten ääniä sai Nabaz 40,6 % ääniosuudella.

Tuulan häädön jälkeeen BB-taloon jäi yhdeksän asukasta.

Tuula jättää Big Brother -talon hymyssä suin: “Rakastan teitä, ootte ihania” (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 31.10.2022 kello 00.23: Uutista on päivitetty kauttaaltaan häädön jälkeen, äänestystulokset ja Tuulan häätöhaastattelu.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.