Heidi, Laura ja Miikka pääsivät turvaan keskiviikkona - Kuusi asukasta jatkaa häätöäänestyksessä

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Kahdeksannen viikon häätöäänestyksen ensimmäinen vaihe päättyi keskiviikkona, kun kolme asukasta päästettiin turvaan. Häätöäänestyksestä pääsivät turvaan Heidi, Laura ja Miikka.

Häätöäänestys käynnistyi maanantaina, jossa olivat mukana kaikki muut asukkaat päällikkö Reeoa lukuun ottamatta. Kolme eniten ääniä saanutta asukasta pääsi keskiviikkona turvaan häätöäänestyksestä ja he ovat varmasti BB-talossa myös ensi viikolla. Tänään turvaan pääsivät Heidi, Laura ja Miikka.

Äänestystilanne jäädytettiin hetkeksi, kun selvitettiin kärkikolmikko. Eniten ääniä keräsi Heidi saatuaan 29,9 % annetuista äänistä. Toisena turvaan pääsi Laura 24,2 %:n ääniosuudella ja kolmantena Miikka 16,3 %:n ääniosuudella. Sofia jäi neljänneksi hävittyään Miikalle 8,8 prosenttiyksikköa. Häätöäänestyksen ensimmäisessä vaiheessa perää pitää Tuula saatuaan vain 2,9 % annetuista äänistä.

Asukkaille ei ole vielä kerrottu, että kolme heistä on päästetty turvaan häätöäänestyksestä. Tämä tieto kerrotaan asukkaille torstain aikana. He ovat miettineet, että he kaikki olisivat häätöuhan alla sunnuntaihin saakka, eivätkä he ole kovin vakavasti miettineet turvaan pääsyä kesken viikkoa. Ainoastaan Heidi taisi pohtia asiaa tiistaina.

Yhdestoista häätöäänestys jatkui heti kärkikolmikon päästyä turvaan. Paikastaan talossa joutuu jännittämään vielä kuusi asukasta, mutta heistä kaksi päästetään turvaan jo lauantaina. Tällöin kaksi eniten ääniä saanutta asukasta on turvassa ja loput neljä odottavat kohtaloaan sunnuntain häätölähetykseen saakka.

Häätöäänestys päättyy sunnuntaina.

Häätöäänestyksen ensimmäisen vaiheen tulokset ke 26.10.2022:

Heidi     29,9 % (turvaan)
Laura 24,2 % (turvaan)
Miikka 16,3 % (turvaan)

Sofia 7,5 %
Salla 6,0 %
Milena 5,0 %
Nabaz 4,1 %
Mia 4,1 %
Tuula 2,9 %

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Lue myös:
Vain päällikkö on turvassa kahdeksannella viikolla, muut asukkaat häätöäänestykseen (24.10.2022)
Päällikkökisassa pudotettiin päällikköehdokkaita - Reeo sai ainoana suojan häädöltä (24.10.2022)
Yhdestoista häätöäänestys käynnistyi - Yhdeksän asukasta häätöuhan alla (24.10.2022)

Artikkelia on päivitetty 27.10.2022 kello 00.44: Lisätty häätöäänestyksen ensimmäisen vaiheen tulokset ja tieto siitä, milloin turvaan päässeet kerrotaan asukkaille.



Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.