Ensimmäiseen häätöäänestykseen joutuivat Timo, Emma ja Tarina

Big Brother Suomi logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.
Big Brother Suomi logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

BB-talossa järjestettiin torstaina 11. kauden ensimmäiset nimeämiset. Kauden ensimmäiseen häätöäänestykseen joutuivat Timo, Emma ja Tarina.

Asukkaat kävivät nimeämässä toisiaan häätöäänestykseen torstaina. Kaikki muut asukkaat olivat nimettävissä paitsi koskemattomuuden viikkotehtävän salatehtävän onnistumisesta saanut Ville. Eniten nimeämispisteitä saaneet Timo, Emma ja Tarina joutuivat häätöuhan alle ja yksi heistä häädetään BB-talosta ensi sunnuntaina.

Nimeämisissä oli normaali käytäntö, eli asukkaat antavat kahdelle asukkaalle nimeämispisteitä. Kaksi pistettä annetaan asukkaalle, jonka haluaa eniten ulos talosta ja yksi piste sille, jonka haluaa toiseksi eniten ulos talosta. Yhteenlaskettujen pisteiden perusteella Big Brother laittaa eniten nimeämispisteitä saaneet asukkaat häätöäänestykseen.

Timo keräsi ensimmäisissä nimeämisissä eniten nimeämispisteitä, yhdeksän. Hän sai kaksi nimeämispistettä Miralta, Kimmolta, Tuulalta ja Villeltä. Yhden nimeämispisteen Timo sai Jukalta.

Toiseksi eniten nimeämispisteitä kertyi Emmalle, joka sai kaksi pistettä Jukalta ja Timolta, yksi piste tuli Tuulalta, Tarinalta ja Eeva-Leenalta. Emma siis sai kuusi nimeämispistettä.

Kolmantena häätöäänestykseen joutui Tarina kuudella nimeämispisteellä. Tarina sai kaksi pistettä Kristianilta ja Emmalta, yksi piste tuli Kimmolta ja Helmeriltä.

Kaikkiaan kymmenen asukasta sai vähintään yhden nimeämispisteen. Kokonaan ilman nimeämispisteitä jäivät Helmeri, Milla ja Kevin. Villeä ei voinut siis nimetä häätöäänestykseen, mutta hän pystyi antamaan nimeämispisteitä normaalisti.

Häätöäänestys on jo käynnissä ja se päättyy ensi sunnuntaina kello 22. Big Brotherin nettisivuilla on käynnissä kello, joka kertoo, kuinka paljon häätöäänestystä on jäljellä. Asukkaille kerrottiin tiedot nimetyistä asukkaista torstai-iltana hieman ennen kello 23:a.

Äänestysohjeet Big Brotherin virallisilla sivuilla

Nimeämispisteiden jakautuminen

Artikkelia päivitetty 5.9.2019 kello 17:42 ja 19:21: Lisätty nimettyjen saadut pisteet ja linkki nimeämispisteisiin.

Artikkelia päivitetty 5.9.2019 kello 23:56: Asukkaille tieto nimetyistä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.