Aikapommi räjähti Villen käsiin, suoraan häätöäänestykseen

Aikapommi räjähti Villen käsissä juuri, kun hän oli sitä ojentamassa Samirille. Kuva: © Nelonen Media.
Aikapommi räjähti Villen käsissä juuri, kun hän oli sitä ojentamassa Samirille. Kuva: © Nelonen Media.

BB-taloon tuli sunnuntaina aikapommi, joka räjähtäessään veisi asukkaan suoraan häätöäänestykseen. Pommi räjähti maanantaina ja epäonnekkaana oli Ville, jonka käsiin aikapommi jäi täpärästi.

Viime viikon häätöäänestyksestä selvinneet Anssi ja Ville toivat häätöhuoneesta aikapommin BB-taloon. Asukkaat antoivat pommia toisilleen aina tikityksen kuuluessa talossa. Kun pommi jäisi jonkun asukkaan käsiin sen räjähtäessä, tämä asukas joutuisi häätöäänestykseen. Asukkaille ei kerrottu, milloin pommi räjähtää.

Katsojat tiesivät, että pommi tulee räjähtämään maanantaina kello 14. Pommi oli tikittänyt useaan otteeseen sunnuntai-iltana ja maanantain aikana. Hieman ennen kello 14:a pommi oli Pekan hallussa, kun tikitys jälleen alkoi. Pekka vei pommin Lasselle, joka siirsi sitä jälleen eteenpäin.

Noin kolmen minuutin ajan pommi liikkui varsin liukkaasti asukkaalta toiselle. Kellon vain sekunteja vaille 14 pommi oli taas Pekalla, joka antoi sen Villelle. Juuri, kun Ville oli ojentamassa pommia Samirille ja ilmoittamassa ääneen sen luovuttamisesta, pommi räjähti. Samir ei ehtinyt kiittää pommista, mikä oli pakollista tehtävän ohjeiden mukaan.

Asukkaat olivat hämillään, kenen käsiin aikapommi jäi, sillä sekä Ville että Samir pitivät siitä kiinni räjähdyshetkellä. Jasmiina ja Pekka kuitenkin uskoivat, että pommi jäi Villelle, koska Samir ei ehtinyt sanoa kiitosta. Taavi oli yllättynyt, että pommi räjähti jo näin aikaisin. Asukkaat spekuloivat, että tällä viikolla häätö voi tulla jo keskiviikkona tai torstaina. Asukkaat eivät tiedä, että tällä viikolla häädetään peräti kolme kertaa, keskiviikkona, perjantaina ja sunnuntaina.

Hetkeä myöhemmin Ville sai vahvistuksen päiväkirjahuoneesta, että aikapommi jäi hänen käsiinsä. Ville on ensimmäinen asukas, joka joutunut häätöäänestykseen, joka päättyy keskiviikkona. Muut häätöäänestykseen joutuvat asukkaat selviävät myöhemmin järjestettävien kilpailujen perusteella.

Saatuaan tiedon häätöäänestykseen joutumisesta, Ville oli pettyneen oloinen. Hänen paras kaverinsa talossa, Jasmiina, harmitteli Villen huonoa tuuria. Ville on kahdella edellisviikolla selvittänyt häätöäänestykset ja nyt hänellä on kolmas perättäinen häätöäänestys tulossa.

Lue myös:
Sami häädettiin yhdentenätoista BB-talosta - Aikapommi taloon häätöhuoneesta (14.11.2021)
Alkavalla viikolla häätöjä kolmena päivänä - Kova karsinta ennen finaaliviikkoa! (15.11.2021)


Tulosta   Sähköposti