Samir häädettiin BB-talosta perjantaina - Kaksi viikon kolmesta häädöstä suoritettu

Video: Samir häädettiin BB-talosta kolmantenatoista. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Big Brotherin eliminaatioviikon toinen häätö toteutettiin perjantaina. Myöhään illalla BB-talon kolmantenatoista asukkaana sai jättää Samir.

Viikon toiseen häätöäänestykseen joutuivat Lasse, Anssi, Taavi ja Samir, koska he olivat huonoimpia ajan arvaajia keskiviikkona ja torstaina käydyssä eliminaatiohaasteessa. Heistä yksi joutuu jättämään BB-talon tänään perjantaina.

Asukkaat olivat viettäneet päivää pitkälti kauppatehtävää suorittaessa ja, kun tehtävä päättyi ja asukkaat olivat käyttäneet ansaitsemansa kauppasekunnit, he alkoivat miettiä, mitä ilta tuo tullessaan. Esimerkiksi Lasse uskoi että tänään talosta häädettäisiin yksi asukas, mutta ainakin Jasmiinan mielestä, vasta sunnuntaina häädetään seuraava asukas.

Lasse sai vahvistusta teorialleen, kun Big Brother soitti taloon kuulutuksen "Tämä on Big Brother. Opa!" Opa-huudahdus on yksi Lassen käyttämistä ilmauksista talossa läpi kauden. Tästä Lasse ja monet muut päättelivät, että Lasse oli pohdinnoissaan oikeassa. Pian asukkaat saivat vahvistuksen perjantain häätöön, kun häätöuhan alla olevien asukkaiden laukut oli toimitettu varastohuoneeseen ja pakkaaminen alkoi.

Häätö tapahtui liki puolilta öin, sillä illan BB-lähetys käynnistyi vasta iltakymmenen jälkeen. Asukkaat odottivat sohvalla jännittyneinä tietoa, kuka häätöuhan alla olevasta nelikosta häädettäisiin. Piinallisen odotuksen jälkeen Big Brother kuulutti, että talosta kolmantenatoista häädetään Samir.

Samir otti häätönsä rennosti, sillä hän oli spekuloinut lähtöään jo torstaista lähtien. Talossa Lasse otti tilanteen vastaan vahvimmin, sillä hän oli omien sanojensa mukaan niin valmistautunut lähtemään ja nyt hän sai jäädä. Samirin poistuttua talosta hän harmitteli, että hänen hyvä kaverinsa joutui lähtemään talosta. Pian talossa puheenaiheet vaihtuivatkin jo sunnuntaina häämöttävään seuraavaan häätöön.

Häätöhaastattelussa Samir jatkoi rentoa linjaansa. Heti studion sohvalle istuttuaan Samir totsi, että hänestä tuntui hyvältä, eikä häätö ollut ongelma, koska hän oli sitä odottanut. Hän sai mahtavia kokemuksia talosta, vaikka toki olisi halunnut olla loppun asti. Pahin haaste talossa Samirille oli musiikkimiehenä se, ettei siellä saanut laulaa.

Juontaja Alma Hätönen tiedusteli Samirilta, miksi hän on niin hyvä kaikessa. Samir sanoi syyksi, että hän innostuu kaikesta ja yrittää täysillä, eikä halua alisuorittaa. Ulkomaailma ei häntä jännitä, suhtautuu positiivisena kaikkeen. Talosta päästyään Samir aikoo nukkua hyvin ja tehdä lisää musiikkia. Ensimmäisenä hän haluaa tavata avovaimonsa ja koiransa.

Hänestä kilpailun kautta joutuminen häätöäänestykseen oli reilua, se oli kaikille sama. Samir kommentoi, että häätöäänestykseen joutuminen oli omaa syytä. Jos Samir olisi saanut päättää, hän olisi häätänyt Anssin, koska hän on niin paljon läheisempi Taavin ja Lassen kanssa.

Häätöäänestys oli erittäin tiukka, sillä 23,8 % äänistä kerännyt Samir hävisi ensimmäisenä turvassa olleelle Lasselle vain 0,1 prosenttiyksikköä ja koko häätöuhan alla ollut nelikko oli 3,5 prosenttiyksikön sisällä. Taavi keräsi 25 % annetuista äänistä ja Anssi 27,3 %.

Taloon jääneet asukkaat eivät voi kuitenkaan hengähtää, sillä uusi häätöäänestys on edessä pian. Asukkaat joutuvat nimeämään toisiaan vielä kerran tulevana yönä ja nimeämisten perusteella lauantaina käynnistyy uusi häätöäänestys sunnuntain häätöä varten. Asukkaille ei ole kerrottu etukäteen nimeämisistä, vaan he uskovat kaikki olevansa sunnuntaina häätöuhan alla.

Samirin häädön jälkeen BB-taloon jäi kuusi asukasta.

Samir häädetään Big Brother -talosta: “Odotin koko ajan, että lähden” (BB-nettisivut)

Lue myös:
Toinen eliminaatiohaaste käynnistyi heti aamusta - Huonoimmat ajan arvaajat häätöäänestykseen (17.11.2021)
Samir, Taavi, Lasse ja Anssi eliminaatioviikon toiseen häätöäänestykseen (18.11.2021)

Artikkelia on päivitetty 20.11.2021 kello 00.13: Uutista päivitetty häädön jälkeisillä tunnelmilla.
Artikkelia on päivitetty 20.11.2021 kello 00.40: Artikkeliin vaihdettu pääkuva, lisätty video ja lisätty linkki loppuun.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.