Pekka hävisi kolmannen eliminointikisan, neljäs asukas häätöäänestykseen varmistui

Aki ja Pekka kisailivat viimeisinä, kumpi joutuu neljäntenä häätöäänestykseen. Kuva: © Nelonen Media.
Aki ja Pekka kisailivat viimeisinä, kumpi joutuu neljäntenä häätöäänestykseen. Kuva: © Nelonen Media.

Eliminointiviikon ensimmäinen häätöäänestys lähenee, kun kolmas eliminointikilpailu käytiin. Tiistai-iltapäivän kilpailussa ratkesi neljäs häätöäänestykseen joutuva asukas, jossa piti kuljettaa golf-palloja orrelle.

Asukkaat olivat tiistaina päivällä kilpailleet pallomerikisassa, jossa selvisi, että Taavi joutui häätöäänestykseen. Vielä tarvittiin yksi asukas, joka joutuu häätöuhan alle myöhemmin tänään alkavassa häätöäänestyksessä. Tapahtumat etenivät nopeasti ja seuraava kilpailu oli vuorossa jo muutaman tunnin kuluttua.

Kolmannessa eliminointikilpailussa asukkaat passitettiin tehtäväalueella, jossa viidelle jäljellä olevalle kilpailijalle oli oma loosi, jossa oli kanaverkkoseinä. Tällä seinällä piti kuljettaa golf-palloja määrätyllä radalla putkelle, jonka kautta pallo siirrettiin orrelle. Kanaverkkoseinälle oli merkitty kaksi pistettä, jonka kautta pallon piti kiertää.

Golf-palloja piti siirtää 15 kappaletta, eikä pallo saanut missään vaiheessa pudota lattialle. Jos pallo putosi lattialle, pallon kuljettaminen piti aloittaa radan alusta. Se asukas, joka jää kilpailussa viimeiseksi, joutuu häätöäänestykseen. Aikaisemmin häätöäänestykseen joutuneet Ville, Jasmiina ja Taavi eivät saaneet osallistua kilpailuun. Jasmiina istui yleisössä ja Taavi ja Ville toimivat kisan pallopoikina.

Kilpailussa Anssi oli jo tuttuun tapaan onnistuja. Hän sai ensimmäisenä kasaan 15 palloa orrelle ja hän sai jäädä odottamaan muiden valmistumista. Melkein heti perään Lasse oli valmis, mutta muilla suoritus vielä jatkui. Kilpailun aikana hauskuuttamisesta vastasi Samir, joka esitti asukkaiden kehittämään hahmoa Jari, joka on stereotyyppinen keskituloinen perheenisä. Liikutellessaan palloja Samir-Jari ihmetteli, että onko "kanaverkkogolf" yleinen harrastus pääkaupunkiseudulla.

Kolmantena kilpailussa urakkansa sai päätökseen Samir ja viimeisenä häätöäänestykseltä turvaan pääsi Aki. Pekka jäi Akista selkeästi jälkeen, eikä hän enää loppuvaiheessa täysin tosissaan ollut kisassa mukana. Viimeiset pallot menivät Pekalta show-hengessä esimerkiksi pudotellen palloa korkealta kokeillakseen, saako Pekka sen kiinni. Eipä saanut, mutta Pekan mielestä tässä vaiheessa peli oli jo menetetty.

Eliminointikilpailun päätyttyä Pekka totesi, että hänellä tuli kisassa liikaa pallon pudotuksia. Pekka arvioi, että kahdella pallon pudotuksella hän olisi voinut vielä pärjätä, mutta kolmas oli liikaa. Jasmiina oli varma, että häätö tapahtuu jo keskiviikkona ja sanoi muille, että kannattaa ruveta jo pakkaamaan. Jasmiina ja Ville harmittelivat, etteivät pystyneet viimeiseen kisaan osallistumaan. Jasmiina uskoi, että hän olisi ehkä pärjännyt kolmannessa kisassa niin, ettei olisi ollut siinä viimeinen.

Pekan jäätyä kolmannen eliminointikisan viimeiseksi tiesi se sitä, että Pekka joutuu neljäntenä asukkaana häätöäänestykseen. Häätöäänestyksessä ovat siis jo Ville, Jasmiina ja Taavi ja nyt tähän seuraan liittyy Pekka.

Kauden 11. häätöäänestys käynnistyy tänään Nelosella kello 20 alkavassa BB-päivittäislähetyksessä. Yksi asukas häädetään BB-talosta keskiviikkona.

Big Brother Suomi Nelosella tänään kello 20.00-21.30, huomenna kello 21.00-22.30

Lue myös:
Alkavalla viikolla häätöjä kolmena päivänä - Kova karsinta ennen finaaliviikkoa! (15.11.2021)
Aikapommi räjähti Villen käsiin, suoraan häätöäänestykseen (15.11.2021)
Kauppatehtävässä esitellään kykyjä, eliminaatiokisasta Jasmiina häätöäänestykseen (15.11.2021)
Pallomerestä etsittiin Isoveljeä, Taavi kolmantena häätöäänestykseen (16.11.2021)


Tulosta   Sähköposti