Lastenohjelma päätti asukkaiden tv-kanavan tuotannon - Asukkaat näkivät kommentteja suorituksistaan

Asukkaiden tanssi huipensi lastenohjelman ja koko heidän tv-tuotantonsa. Kuva: © Nelonen Media.
Asukkaiden tanssi huipensi lastenohjelman ja koko heidän tv-tuotantonsa. Kuva: © Nelonen Media.

Kauden seitsemäs kauppatehtävä päättyi torstaina viimeiseen lähetykseen asukkaiden tv-kanavalla. Lastenohjelma varmisti asukkaille lähes 300 euron kauppabudjetin.

Big Brother antoi asukkaille viimeisen ohjelmatilauksen eilisiltana. Heidän piti toteuttaa lastenohjelma, jossa pitää olla elämänopetus, askarteluhetki ja yhteislaulu. Ohjelma esitettiin tunti aamuherätyksen jälkeen ja sen kesto on 15 minuuttia. Tuotannon johtoryhmä Milena, Reeo ja Sofia miettivät neuvotteluhuoneessa ensin keskenään, jonka jälkeen he ottivat muut asukkaat ideointiin mukaan.

Asukkaat suunnittelivat ja harjoittelivat lastenohjelmaa myöhään yöhön. Heillä oli suunnitelmissa kolme ohjelmaosiota ja he sanoittivat tehtävänannon mukaisen laulun. Asukkaat vetivät yöllä harjoitusvedon ennen kuin he menivät nukkumaan.

Aamulla asukkailla oli vielä vajaa tunti aikaa valmistautua viimeiseen lähetykseensä. Ennen varsinaista lähetystä asukkaat vetivät kenraaliharjoituksen, kuten ennen aikaisempiakin lähetyksiä.

Varsinaisen lähetyksen koittaessa Tuula ja Heidi toimivat lastenohjelman juontajina ja he luotsasivat lähetyksen aina seuraavaan osioon. Ensimmäisenä osiona oli banaanikaverukset, joista yksi oli heitetty autosta luontoon. Kaksi kaverusta löysi kolmannen huonossa kunnossa, mutta hän kuntoutui banaanien tanssilla. Tarinaan liittyi opetus, ettei banaaninkuoria heitetä luontoon vaan bioroskikseen.

Tuula ja Heidi toimivat lastenohjelman juontajina. Kuva: © Nelonen Media.
Tuula ja Heidi toimivat lastenohjelman juontajina. Kuva: © Nelonen Media.

Toisena ohjelmaosiona oli Merven ja Sofian askartelunurkkaus. He valmistivat kauhoihin askarrellut hahmot ja he näyttivät, kuinka se tehdään. Muutaman minuutin osion jälkeen oli vuorossa Nabazin taikuriosuus, jossa hän esitti taikoja, jossa pallot muutuivat isommiksi pussissa ja pitkä keltainen lakana moniväriseksi lakanaksi.

Lastenohjelman lopuksi kaikki asukkaat lauloivat sanoittamansa yhteislaulun. Laulun kertosäe laulettiin moneen kertaan, koska ohjelma-aikaa oli vielä jäljellä. Suunnittelemansa peruskoreografian jälkeena asukkaat tanssahtelivat ja marssivat ympäri studiota jättäen hyvästejä katsojille.

Ohjelma-ajan loputtua Big Brother ilmoitti kauppatehtävän päättyneeksi. Tämän jälkeen asukkaat pääsivät suorittamaan normaalit aamutoimet, jotka olivat jääneet väliin lastenohjelman teon vuoksi.

Puolilta päiväin asukkaat kuulivat kauppatehtävän tuloksen. Katsoja äänestivät jokaisesta ohjelmasta erikseen ja asukkaat ansaitsivat euroja kauppabudjettiinsa prosenttien mukaan. Uutisista katsojista piti onnistuneena 82 %. Luontokatsauksesta 52 %, Yliluonnollisesta yöohjelmasta 71 %, Tutkivan journalismin ohjelmasta 73 %, Deittiohjelmasta 88 % ja Lastenohjelmasta 94 %.

Saatujen prosenttien mukaan asukkaiden saama kauppabudjetti on 290 euroa. Pian kauppatehtävän tuloksen selviämisen jälkeen kauppaan pääsivat Sofia ja Nabaz, joilla oli aikaa ostosten tekoon vain 20 minuuttia. Asukkaat alkoivat heti suunnitella kauppalistaansa.

Kauppatehtävän tuloksen yhteydessä asukkaat näkivät olohuoneen tv-ruudulta katsojien lähettämiä kommentteja asukkaiden tekemistä ohjelmista. Asukkaat olivat hyvin iloisia saamistaan positiivisista kommenteista ja he kiinnittivät huomiota myös asukkaiden sanomisiin, että asukkaiden yhteishenki oli ollut hyvä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.