Deittiohjelmassa valheita ja viettelyksiä - Toisen deitit päättyivät pettymykseen

Nabaz haki seuraa asukkaiden suunnittelemassa deittiohjelmassa. Kuva: © Nelonen Media.
Nabaz haki seuraa asukkaiden suunnittelemassa deittiohjelmassa. Kuva: © Nelonen Media.

Keskiviikkoiltana asukkaat toteuttivat tv-kanavansa viidennnen ohjelman. Big Brotherin tilauksen mukaisesti asukkaat tekivät deittiohjelman.

Deittiohjelmassa oli kaksi seuranhakijaa ja kummallekin kolme deittiehdokasta. Ohjelman idea oli, että ehdokkaat valehtelivat seuranhakijalle ja hakijan piti löytää seuralainen deiteille heidän joukostaan, joka vastaa parhaiten hänen toiveitaan.

Ohjelmaa juonsi Merve, jonka roolinimi oli Saimi Kullinen. Deittiohjelmaan kuului myös raati, joka arvoi deittiehdokkaat. Raatiin kuuluivat Miikka (Tumppa) ja Tuula. Heidän roolinsa pysyi aina samana, eli Miikka arvioi ehdokkaat positiivisesti ja Tuula tyrmäsi ehdokkaat. Tuulan vakiolause oli, että aina jokin oli "last season".

Ensin seuraa haki Salla (Sylvi Sarjadeittailija). Hän tapasi Heidin (Janne), Mian (Rami) ja Sofian (Sari). Salla ei ole nirso, mutta hänen hakemansa miehen täytyy pitää koirista, eikä hänellä saa olla peukalo keskellä kämmentä. Sallaa ei viilata enää linssiin, hän vannoo.

Esittelyvideoissaan Heidi kertoi, kuinka hän pelaa mm. Pleikkarilla NHL:ää, äiti on hänelle tärkeä ja hänellä on kissa. Mia on videollaan teknofani, joka onkiinteistöhuollon ammattilainen, käy salilla ja radalla sekä arvostaa piukkoja pakaroita ja reisiä. Hän vihaa eläimiä. Sofia on parturi-kampaaja, tykkää "ajella", eli olla kyydissä, eikä ole rasista, vaikka hänen mielestään erilaisten ihmisten pitäisi jättää normaalit rauhaan.

Heidi, Salla ja Merve deittiohjelman studiossa. Kuva: © Nelonen Media.
Heidi, Salla ja Merve deittiohjelman studiossa. Kuva: © Nelonen Media.

Ehdokkaat olivat studiossa Sallan haastateltavina, jossa Salla sai esittää ehdokkaille kolme kysymystä. Vastaukset studiossa olivat täysin päin vastoin ja ehdokkaat yrittivät antaa parhaan kuvansa itsestään. Huonoimman kuvan Salla sai Sofiasta, joka kävi jo ilmi haastattelun aikana. Lopulta Salla valitsi treffeille Heidin.

Treffit päättyivät ikävästi, kun ravintolan tarjoilijana oli Heidin kaveri. Tarjoilija paljasti Heidin valheet, kun tarjoilija oli odottanut Heidiä Pleikkaria pelaamaan "Änäriä", kun Heidi oli kertonut olevansa jääkiekkoammattilainen. Salla antoi pakit Heidille ja huitoi koristekasvin lehdellä Heidin tippumaan tuolilla ja Salla poistui ravintolasta.

Nabazilla onnistuneet treffit

Deittiohjelma jatkui toisella seuranhakijalla, joka oli Nabaz hahmonaan Thomas. Nabaz haki seuralaiseltaan, että hän on paljon ulkona rauhallisessa paikassa, mutta ei odota paljon seksiä, eikä halua heti naimisiin. Hän uskoo näkevänsä, kuka valehtelee.

Nabazin seuralaisehdokkaat ovat Laura (Tove), Milena (Petra) ja Sofia (Cura). Esittelyvideoillaan hän sanoo pitävänsä makuuhuoneiden sisustamisesta ja reilaamisesta. Pakettimatkat eivät ole hänen juttunsa ja kumppaniltaan hän toivoo samanlaista poliittista ajattelua. Milena haluaa videolla heti naimisiin, vaikka yksin. Hänen hääteemanaan ovat glitter, pinkki ja kaikki kiiltävä. Sofia etsii videolla rikasta miestä, joka on fiksu, pitää suklaasta ja on viriili makuuhuoneessa. Kalja saa maistua.

Haastattelussa Laura sanoo, että hänellä on vaikea luottaa ihmisiin ja "ovi", eli haarat ovat auki harkiten. Milena kertoi vastoin videota, ettei ulkonäkö ole tärkeää ja ristiriita ilmeni merkkivaatteiden tykkäämisestä ja niiden maksattamisesta muille. Sofialla olivat heikot vastaukset, jotka varmasti pudottivat Sofian treffeiltä.

Nabaz pääsi treffeille Lauran kanssa. Kuva: © Nelonen Media.
Nabaz pääsi treffeille Lauran kanssa. Kuva: © Nelonen Media.

Illan toisille treffeille Nabaz valitsi Lauran. Heidän treffinsä oli romanttisesti koristellussa makuuhuoneessa punaisine kukanlehtineen. Nabaz pääsi Lauran kanssa loppuun asti, kun Laura teki Nabazille kasvonaamion kasvorasvalla.

Asukkailla jäi vielä lähetysaikaa, joka täytettiin ohjelman Extra-lähetyksellä. Miikka ja Tuula haastattelivat Extrassa Miaa, joka mietti, että Salla olisi ollut liian nuori hänelle. Yllättäen Tuula alkoi flirttailla Mialle ja Miikka ehdottikin, että Tuula osallistuisi ohjelman seuraavalle kaudelle.

Lopulta ohjelma saatiin päätökseen ja asukkaat halailivat iloisesti toisiaan ja kehuivat toistensa suorituksia. Kauppatehtävää on jäljellä vielä yhden ohjelman verran. Aamulla heidän on tehtävä lastenohjelma, jota he alkoivat suunnitella ja harjoitella jo tänä iltana.

Kauppatehtävän onnistumisen ratkaisevat katsojat äänestämällä BB-nettisivuilla.

Asukkaiden kauppabudjetti määräytyy katsojaäänestysprosentin mukaan näin:

Jos yli 50 % katsojista äänestää ohjelman onnistuneeksi, asukkaat ansaitsevat 10 euroa
Jos yli 60 % katsojista äänestää ohjelman onnistuneeksi, asukkaat ansaitsevat 20 euroa
Jos yli 70 % katsojista äänestää ohjelman onnistuneeksi, asukkaat ansaitsevat 40 euroa
Jos yli 80 % katsojista äänestää ohjelman onnistuneeksi, asukkaat ansaitsevat 60 euroa
Jos yli 90 % katsojista äänestää ohjelman onnistuneeksi, asukkaat ansaitsevat 80 euroa

Lue myös:
Kauppatehtävässä sukelletaan television maailmaan - Asukkaat toteuttamaan oman tv-kanavan ohjelmiston (18.10.2022)
Ohjelmia luonnosta, yliluonnollisista ilmiöistä ja epäkohdista - Uutiset menestys, prosentit laskivat myöhemmin (19.10.2022)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.