Ruzbeh, Tuula, Daiyana ja Kirsi nimettiin toiseen häätöäänestykseen

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Perjantaina käynnistyi kauden 2022 ensimmäinen katsojien suorittama häätöäänestys, kun häätöäänestykseen joutui neljä asukasta. Häätöäänestykseen joutuivat Ruzbeh, Tuula, Daiyana ja Kirsi.

Asukkaat kävivät antamassa nimeämispisteitä ensimmäisen kerran tällä kaudella eilen torstaina. Torstaina järjestettiin myös nimemiskilpailu, jonka voitti Heidi ja hän sai vaikuttaa nimeämistuloksiin. Hän sai lisätä yhden asukkaan häätöäänestykseen.

Kauden toiseen häätöäänestykseen joutuivat nimeämisten perusteella Ruzbeh, Tuula ja Daiyana. Heidi sai valita mukaansa tekemään nimeämiskilpailun voittajan valintaansa Ruzbehin. Heidi ja Ruzbeh lisäsivät häätöäänestykseen Kirsin, koska Kirsi oli laittanut Heidin ensimmäiseen häätöäänestykseen, vaikka Heidi luuli Kirsin kuuluvan heidän liittoonsa.

Heidi ja Ruzbeh menivät torstaina illalla BB-talon neuvotteluhuoneeseen keskustelemaan, kenet he lisäävät häätöäänestykseen. Ruzbehille osallistuminen valintaan tuli yllätyksenä, eikä kumpikaan tiennyt, mitä heidän tulee päättää. Ruzbehin harmiksi he eivät kuitenkaan voineet vaihtaa ketään pois, vaan lisätä häätöäänestykseen neljäs asukas.

Ensimmäisissä nimeämisissä eniten nimeämispisteitä sai yhdeksän pistettä kerännyt Daiyana, toiseksi eniten kahdeksan pisteen Tuula ja kolmas pisteiden perusteella häätöuhan alle joutunut Ruzbeh sai seitsemän pistettä. Heidin ja Ruzbehin valintana häätöäänestykseen joutunut Kirsi sai nimeämisissä kaksi pistettä.

Asukkaille ei ole vielä kerrottu, ketkä ovat häätöäänestyksessä. Ainoina häätöäänestykseen joutuneet tietävät Heidi ja Ruzbeh eivät saa kertoa muille asukkaille, ketkä ovat äänestyksessä ja mikä oli heidän valintansa neuvotteluhuoneessa. BB-talossa on käynnissä parhaillaan uusien asukkaiden tervetulojuhlat, joihin uudet asukkaat Pirkka ja Jerry joutuivat valitsemaan mukaan vain Sofian, Heidin, Nabazin ja Kirsin.

Häätöäänestys on käynnissä. Katsojilla on nyt ensimmäistä kertaa mahdollisuus häätää asukas ulos talosta tällä kaudella. Seuraava asukas häädetään ulos talosta sunnuntain suorassa häätölähetyksessä.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Nimeämiskisassa Heidi oli terävimpänä - Pääsee vaikuttamaan nimeämisten tuloksiin (8.9.2022)

Artikkelia on päivitetty 9.9.2022 kello 22.47: Artikkelia on päivitetty kauttaaltaan.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.