Merve voitti nimeämiskilpailun - Hylsyjä etsimään pallomereen

Merve juhlii voittoaan nimeämiskilpailussa. Kuva: © Nelonen Media.
Merve juhlii voittoaan nimeämiskilpailussa. Kuva: © Nelonen Media.

Torstaisessa nimeämiskilpailussa etsittiin hylsyjä pallomerestä. Päivän nopein oli Merve, joka voitti ensimmäisen nimeämiskilpailunsa tällä kaudella.

Asukkaiden kauppatehtävä oli päättynyt torstaiaamuna laivan saavuttua viimeiseen satamaansa. Asukkaat eivät ole vielä kuulleet, kuinka ison kauppabudjetin he tulevat saamaan. Sitä ennen asukkaat suorittivat tämän viikon nimeämiset ja nimeämiskilpailun.

Kuudennessa nimeämiskilpailussa asukkaiden oli etsittävä tehtäväareenan pallomerestä hylsyjä, joiden avulla he saavat erikokoisia muttereita auki. Big Brother oli toimittanut jokaiselle asukkaalle puisen kansion, joka oli suljettu muttereilla. Kansio sisälsi numerokoodin, jolla saa puolestaan arkun lukon auki.

Se asukas, joka saa lukon ensimmäisenä auki on nimeämiskilpailun voittaja. Asukkaat asettuivat oman pömpelinsä taakse, josta he ryntäsivät etsimään hylsyjä. Aluksi tuntui, että uima-altaassa ei ole yhtään hylsyä, sillä heti kukaan ei löytänyt ensimmäistäkään.

Asukkaat etsimässä hylsyjä pallomerestä. Kuva: © Nelonen Media.
Asukkaat etsimässä hylsyjä pallomerestä. Kuva: © Nelonen Media.

Ensimmäisenä hylsyn löysi Merve, joka sai ensimmäisen mutterin auki. Tämän jälkeen myös Nabaz ja Miikka saivat ensimmäiset mutterit auki. Merve oli hyvässä vireessä ja pian hänellä oli jo kaksi mutteria auki, mutta Miikka ja Nabaz seurasivat pian perässä, joten kilpailu oli tiukka.

Asukkaat joutuivat huomauttamaan innostunutta Nabazia, ettei ryntäilisi altaaseen, jotta kehenkään ei sattuisi. Merven, Miikan ja Nabazin kolmansissa hylsyissä kesti pidempään. Nabaz ja Miikka löysivät ennen Merveä, mutta heidän hylsynsä ei sopinut viimeisenä kiinni olevaan mutteriin.

Pitkän etsinnän jälkeen Mervekin löysi viimeisen hylsyn ja se sopi heti kerrasta. Merven avaamasta kansiosta paljastui koodi 2478, jota vilkaistuaan hän lähti menemään kohti altaan toisessa päässä olevaa arkkua. Saatuaan koodin oikein numerolukkoon, arkku avautui ja sieltä pomppasi ilmapalloja. Asukkaat tulivat onnittelemaan Merveä ja Big Brother julisti hänet voittajaksi.

Mia erehtyi pömpelistään kisassa. Kuva: © Nelonen Media.
Mia erehtyi pömpelistään kisassa. Kuva: © Nelonen Media.

Merve oli voitostaan onnellinen, että kerrankin hän voitti jotain. Muutamille asukkaille sattui kisassa kommelluksia, sillä esimerkiksi Mia oli avannut vahingossa ainakin yhden Lauran muttereista. Tuulalla oli puolestaan ongelmia irrottaa hylsyä vääntimestä, mutta onnekseen hän sai apua Millalta ja molemmat saivat jatkaa kisaa.

Voitollaan Merve pääse vaikuttamaan nimeämisten lopputuloksiin myöhemmin tänään. Merve sai valita mukaansa neuvotteluhuoneeseen Lauran.

Artikkelia on päivitetty 13.10.2022 kello 18.32: Tieto, kenen kanssa Merve meni neuvotteluhuoneeseen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.