Nabaz luovutti Big Brotherin! - Tuulan häätö varmisti lähtöpäätöksen

Video: Nabaz jättää hyvästit asukkaille ja poistuu BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Tiistaina BB-talosta nähtiin yllättävä talosta poistuminen, kun Nabaz päätti luovuttaa Big Brotherin. Tuulan häädöstä masentunut Nabaz oli pohtinut vaikeaa päätöstä jo kaksi viikkoa.

Nabaz oli ollut huonolla tuulella jo useamman päivän. Viime viikolla Nabaz ärsyyntyi joidenkin asukkaiden käytöksestä ja viimeviikkoisesta häätöäänestyksestä. Osa asukkaista pääsi siitä turvaan keskellä viikkoa, eikä Nabaz ollut näiden joukossa. Nabazia harmitti toisaalta, ettei itse ollut turvassa olleiden joukossa ja hän oli myös eri mieltä, keiden olisi pitänyt päästä turvaan.

Turhautuminen kasvoi viikon mittaan ja Tuulan häätö sunnuntaina oli viimeinen pisara. Heti häädön jälkeen Nabaz itki lohduttomasti ja koki ikävää läheisimmän asukkaan poistumista kohtaan. Nabaz alkoi puhua muiden asukkaiden kanssa mahdollisesta luovuttamisesta ja ilmeisesti keskusteli siitä myös Big Brotherin kanssa.

Vielä maanantai-iltana esimerkiksi Mia yritti puhua Nabazia ympäri, että hän odottaisi ainakin viikon loppupuolelle saakka, jos hänen tuntemuksensa muuttuisivat. Nabazin ajatuksista oli vaikea ottaa selvää, eikä hänen ratkaisustaan ollut varmuutta.

Päätös lähdöstä muhi kaksi viikkoa

Tiistaina puolilta päivin Big Brother kutsui asukkaat sohville ja antoi Nabazille puheenvuoron. Hymyilevä Nabaz kertoi muille asukkaille, että hän tuli taloon iloisena ja hän haluaa lähteä talosta iloisena. Hän sanoi, että hänellä on ollut hauskaa talossa, mutta Tuulan häätö ratkaisi, että hän lähtee. Nabaz sanoi miettineensä lähtöä talosta jo pitkään.

Nabaz kertoi asukkaille talosta poistumisestaan. Kuva: © Nelonen Media.
Nabaz kertoi asukkaille talosta poistumisestaan. Kuva: © Nelonen Media.

Nabaz halusi, että kaikki ovat hänen lähdöstään iloisia, kuten hänkin. Hän sanoi päätöksen lähteä talosta muhineen kaksi viikkoa. Nabaz kertasi muille, että hän oppi suomea talossa ja hän sai talosta kavereita, vaikka aluksi sanoi, ettei tullut hakemaan kavereita.

Muut asukkaat järkyttyivät Nabazin päätöksestä luovuttaa. Asukkaat kyynelehtivät sohvalla ja kuuntelivat Nabazia hiljaa. Ainoastaan pieni niiskutus kuului läpi sohvarivin. Pelaaminen ei ollut hänen juttunsa, sanoi Nabaz ja jatkoi, ettei halua puhua toisten selän takana. Nabaz luuli, että pystyy pelaamaan.

Nabaz sanoi jotain jokaiselle asukkaalle hyvästien yhteydessä. Pisimmät puheenvuorot saivat Sofia, Miikka ja Reeo. Sofiasta hän totesi, että hän tiesi heti, että Sofiasta tulee hänen kaverinsa ja hän kehui häntä. Miikalle hän oli pahoillaan heidän riidoistaan ja pyysi Miikalta anteeksi selän takana puhumisesta. Reeoa Nabaz piti veljenään ja isänään talossa ja tiesi myös heti olevansa läheinen Reeon kanssa.

Kaikista Nabaz totesi, että he ovat ihania ja haluaa tavata heitä myös talon ulkopuolella. Nabaz tsemppasi asukkaita jatkamaan sellaisina kuin ovat. Nabazin päätettyä puheenvuoronsa, oli halauskierroksen vuoro. Asukkaat halasivat talosta lähtevää asuintoveriaan kyyneleet silmissä, jonka Nabaz pääsi pakkaamaan tavaransa.

Nabaz kuin veli Miikalle

Koska talossa alkoi eilen kahtiajako ylhäisiin ja alhaisiin, vain alhaiset pääsivät seuraamaan omalta alueeltaan Nabazin pakkaamista. Ylhäiset joutuivat seuraamaan tilannetta aidan takaa. Pakkaamisen aikana Nabaz pyysi, ettei asukkaat itkisi ja hän sanoi olevansa valmis lähteämään.

Viedessään tavaroitaan varastohuoneeseen Miikka halusi vielä puhua Nabazin kanssa. Itku silmässä Miikka sanoi, että Nabaz tuntuu hänestä kuin omalta veljeltä, vaikka Miikalla on oikeasti veli ulkomaailmassa. Käytyään viimeistä kertaa päiväkirjahuoneessa, Nabaz pääsi vielä hyvästelemään ylhäisten asukkaat heidän omalla puolellaan ja sitten hän hyvästeli alhaiset.

Nabazilla ja Miikalla olivat tunteikkaat hyvästit. Kuva: © Nelonen Media.
Nabazilla ja Miikalla olivat tunteikkaat hyvästit. Kuva: © Nelonen Media.

Viimeisten halien jälkeen Nabaz lausui vielä hänen suustaan tutut sanat "if you die, you die". Asukkaat naureskelivat vielä lopuksi, että Nabaz pääsee nyt "tsuku-tsuku-lei". Nabazin poistuttua pyöröovista asukkaat jäivät hiljakseen Nabazi kommentoiden, kun talon asukasmäärä on pienentynyt taas yhdellä asukkaalla.

Sofia sanoi, että hän oli viimeiseen asti yrittänyt kääntää Nabazin päätä, mutta Nabazin todettua, ettei edes hänen siskonsa saisi muuttamaan enää hänen mieltään. Tässä vaiheessa Sofia antoi asian olla. Reeo totesi, että jossain vaiheessa tulee piste, milloin pitää lopettaa käännyttäminen ja antaa arvoa Nabazin päätökselle.

Nabazin talosta poistumisen jälkeen BB-taloon jäi kahdeksan asukasta.

Tuula häädettiin yhdentenätoista BB-talosta - Nabaz murtui lohduttomiin kyyneliin (30.10.2022)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.