Miikka sai videoviestin tyttöystävältään - Asukkaat saivat valita viestin saajan

Miikka videoyhteydessä tyttöystäväänsä neuvotteluhuoneessa. Kuva: © Nelonen Media.
Miikka videoyhteydessä tyttöystäväänsä neuvotteluhuoneessa. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talon lauantaihin saatiin tunteet peliin, kun yksi asukas sai kuulla videoviestin läheiseltään. Asukkaat päättivät, että videoviestin saa Miikka.

Asukkaat olivat saaneet aamupäivällä kuulla, ketkä heistä ovat häätöäänestyksessä, jonka jälkeen Big Brother laittoi asukkaat valinnan eteen. Heidän oli päätettävä, kuka asukas saa kuulla videoviestin läheiseltään. Päätöstä ei saanut arpoa, vaan asukkaiden piti neuvotella asiasta keskenään.

Päätöksenteon alkuvaiheessa viestistä luopuivat vapaaehtoisesti Laura, Reeo ja Heidi. Pohdinnan edetessä muita asukkaita jättäytyi pois mahdollisuudesta saada viesti läheiseltään. Lopulta enää mukana olivat Miikka ja Salla hiljaisuuden tilassa. Miikka kyllästyi hiljaisuuteen ja olisi antanut viestin Sallalle, mutta Sallan käytyä päiväkirjahuoneessa, Salla luovutti viestin Miikalle.

Asukkaat pohtivat, että Miikka tarvitsee viestiä kaikkein eniten. Hän tulisi saamaan videoviestin tyttöystävältään. Miikka tapasi tyttöystävänsä videoyhteyden välityksellä neuvotteluhuoneessa. Kun Big Brother ilmoitti Miikalle, että yhteys hänen tyttöystäväänsä on muodostettu, juoksi Miikka neuvotteluhuoneeseen.

Nähdessään näytöllä tyttöystävänsä, Miikka purskahti välittömästi itkuun. Heti aluksi Miikka tiedusteli, että kaikki on hyvin ja sai tähän myöntävän vastauksen. Miikan tyttöystävä kertasi viime aikojen tapahtumia Miikan ystäväpiirin peleistä, urheilun arvokisoista ja musamaailmasta. Miikka teki videon perusteella myös havaintoja esimerkiksi tyttöystävän kynsien laitosta.

Tunteikkaassa videopuhelussa Miikka sanoi rakastavansa tyttöystäväänsä ja Miikka kiitteli tyttöystäväänsä, että tyttöystävä uskoi häneen. Miikka totesi, että hän oli ollut väärässä, koska oli epäillyt, että hänestä pidettäisiin talossa. Videopuhelu päättyi hupaisaan viestiin Mialle, jossa tyttöystävä esitti Kumman kaa -ohjelmaan liittyvän kysymyksen: Mitä Ellu sanoi Vesalle, kun haki Vesan Hietsusta?

Miikka ja Mia halaavat Miika videopuhelun päätyttyä. Kuva: © Nelonen Media.
Miikka ja Mia halaavat Miika videopuhelun päätyttyä. Kuva: © Nelonen Media.

Puhelun päätyttyä Miikka poistui neuvotteluhuoneesta kyyneleet silmissä, mutta sanoi heti muille asukkaille, että kaikki on hyvin. Vielä muistaessaan Miikka välitti tyttöystävänsä kysymyksen Mialle, joka mietti kysymystä hetken ja totesi vastauksen olevan, että "ota tuo kypärä pois". Vähän ajan päästä Miikka tajusi sen liittyvän hänen pipon päässä pitämiseen ja sen pois ottamiseen.

Miikka kertasi muutenkin videopuhelun sisältöä asukkaille kertoen ulkomaailman uutisia ja siitä, että heistä on pidetty. Miikka tulkitsi tyttöystävänsä sanoman tarkoittavan kaikkia asukkaita, eikä pelkästään häntä. Muille asukkaille Miikka myös kertoi, kuinka hänen perhepiirissään on innokkaasti seurattu Big Brotheria ja osa heistä yllättyi, kun näki Miikan tulevan taloon.

Miikan ilta jatkui videopuhelun sisällön prosessoinnilla ja nauttien sen tuottamasta hyvästä mielestä. Myös muut asukkaat vaikuttivat olevan aidosti iloisia Miikan puolesta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.