Ruzbeh, Tuula, Jerry ja Miikka joutuivat neljänteen häätöäänestykseen - Miikka vaihdettiin häätöuhan alle

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Asukkaat ovat nimenneet toisiaan kauden neljänteen häätöäänestykseen. Sunnuntaina häätöuhan alla ovat Ruzbeh, Tuula, Jerry ja Miikka.

Torstaina BB-talossa järjestettiin toiset nimeämiset, jossa asukkaat antoivat nimeämispisteitä toisilleen. Nimeämisten perusteella eniten nimeämispisteitä saivat Ruzbeh, Tuula, Heidi ja Jerry. Torstaina alkuillasta käytiin nimeämiskilpailu, joka päättyi tasapeliin Heidin ja Aleksin kesken. He saivat vallan vaikuttaa nimeämisten tuloksiin.

Heidi ja Aleksi kävivät neuvotteluhuoneessa pitkälliset neuvottelut torstaina, jossa heidän piti vaihtaa yksi asukas pois häätöäänestyksestä ja laittaa toinen tilalle. He lopulta päätyivät pelastamaan Heidin häätöuhan alle ja he laittoivat tilalle Miikan. Näin ollen häätöäänestykseen joutuivat Ruzbeh, Tuula, Jerry ja Miikka.

Neuvotteluhuoneessa Heidillä ja Miikalla olivat omat suosikkinsa, joiden he eivät toivoneet joutuvan äänestykseen. Heidi oli tietenkin "roomalaisten" puolella, eikä halunnut häätöön Reeoa tai Miikkaa. Koska vain yksi pystyttiin pelastamaan, Heidi pelasti tietenkin itsensä. Aleksi taasen ei halunnut häätöön esimerkiksi Merveä, Nabazia tai Kirsiä.

Aleksi olisi halunnut laittaa häätöäänestykseen Miikan, koska hän on Aleksin mielestä "hahmo". Heidi oli tätä vastaan ja hän olisi laittanut Sofian äänestykseen, koska hän olisi Miikkaa varmempi jäämään häätöäänesyksessä. Keskustelu neuvotteluhuoneessa oli pitkä ja Heidi lopulta taipui Aleksin ehdotukseen ja Miikka laitettiin neljänneksi häätöäänestykseen.

Neljäs häätöäänestys on käynnissä, jonka perusteella häädettävän päättävät katsojat sunnuntain suorassa häätölähetyksessä. Asukkaat eivät vielä tiedä, ketkä ovat häätöäänestyksessä. Heidi ja Aleksi eivät saa puhua neuvotteluhuoneen tapahtumista ennen kuin asukkaat saavat tietää, ketkä ovat häätöuhan alla.

Nimeämiskilpailu päättyi tasapeliin - Heidi ja Aleksi kestivät pisimpään (15.9.2022)

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Artikkelia on päivitetty 17.9.2022 kello 00.15: Lisätty kuvailua neuvotteluhuoneen tapahtumista.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.