Sofia häädettiin kahdentenatoista BB-talosta - Mia otti Sofian lähdön raskaasti

Video: Sofia jätti BB-talon kahdentenatoista. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Yhdeksännen viikon päätteeksi joutui jälleen yksi asukas jättämään BB-talon. Kahdentenatoista BB-talosta sunnuntaina häädettiin Sofia.

Asukkaat jaettiin tämän viikon alussa kahteen ryhmään, alhaisiin ja ylhäisiin asukkaisiin. He kilpailivat nimeämiskilpailussa toisiaan vastaan ja ylhäiset voittivat kilpailun. Ylhäiset asukkaat pääsivät päättämään, että häätöäänestykseen joutuivat Sofia, Laura ja Salla.

Häätöäänestys käynnistyi perjantaina ja asukkaat saivat kuulla, ketkä ovat häätöäänestyksessä, vielä saman illan aikana. Sunnuntaina kaikki asukkaat kokoontuivat olohuoneeseen kahtiajaosta huolimatta. Suoran häätölähetyksen aikana ylhäiset ja alhaiset asukkaat istuivat omilla paikoillaan, ylhäiset tuoleilla ja alhaiset penkillä olohuoneessa. Eilisestä stand-up-illasta poiketen sentään aitaa ei kahden ryhmän välillä tällä kertaa ollut.

Tämän viikon häätöäänestyksestä pääsi turvaan ensin eniten ääniä saanut asukas, joka oli Laura. Laura sai onnitteluhalaukset muilta alhaisten asukkailta, koska ylhäiset eivät saaneet koskea alhaisiin. Laura sanoi olleensa yllättynyt turvaan pääsystään.

Tämän jälkeen vielä kaksi asukasta sai jännittää häätölähetyksen loppupuolelle, joutuuko talon jättämään Sofia vai Salla. Kauden kahdennentoista häätöäänestyksen päätyttyä asukkaat saivat kuulla, että BB-talosta häädetään Sofia.

Sofia pääsi juuri ennen häätöään halaamaan vielä alhaisten asukkaita, joka ei ollut mahdollista aikaisemmin tällä viikolla. Tämän jälkeen Sofia poistui talosta tutun pyöröoven kautta. Päästäkseen häätöovelle Sofian oli ryömittävä olohuoneen seinässä olevan luukun kautta alhaisten puolella, jossa halauksen ja Sofian poistuminen talosta tapahtui.

Mia murtui kyyneliin Sofian häädön vuoksi. Sofia oli pelastanut Mian häätöäänestykseen joutumiselta menemällä itse häätöpenkille, kun ylhäiset olivat torstaina päättämässä, ketkä asukkaista joutuvat häätöuhan alle. Mia sanoi Lauralle itkua tuhertaen, että hän oli uskonut, että Sofia voisi vaikka voittaa Big Brotherin. Laura totesi, etteivät he tiedä, miten äänestys on mennyt ja se on voinut olla vaikka kuinka tiukka.

Häätöhaastattelussa Sofiaa harmitti lähtö, vaikka kahtiajakoviikko oli hänestä hirveä. Häntä harmitti, että kaverit olivat toisella puolella taloa ja hän tunsi ylhäisissä olonsa yksinäiseksi. Se, että Sofia laittoi itsensä häätöäänestykseen, johtui siitä, että hän halusi turvata Mian talossa pysymisen. Sofia ei halunnut tilannetta, jossa Mia lähtisi ja hän jäisi taloon. Sofiasta häätö meni näin hyvin, että hän itse tuli häädetyksi.

BB-talo alkoi Sofiasta tuntua kodilta ja parasta talossa olivat kaverit, kokemukset ja tehtävät. Erityisesti Sofia nosti esiin edellisviikon laulutehtävän Saara Aallon kanssa. Itsestään Sofia oppi, että hän pystyy moneen asiaan, esimerkiksi viettämään aikaa häkissä. Hän luuli, että hän tulee pois sieltä heti, mutta olikin siellä viikolla neljä peräti kaksi yötä. Sofia totesi, että myös huonoista hetkistä löytyy muistelemisen arvoista.

Häätöäänestyksen lopputuloksissa Sofia tuli häädetyksi saatuaan 48,4 % annetuista äänistä. Häädöltä selvisi Salla 51,6 %:n ääniosuudella, kun enää kaksi asukasta oli mukana. Äänestystulosta Sofia ei oikein mitenkään kommentoinut, sanoi vain sen olevan siinä, eikä sille enää voinut tehdä mitään.

Sofian häädön jälkeen BB-taloon jäi seitsemän asukasta.

Sofia häädetään talosta: “Te ootte kaikki niin rakkaita mulle” (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 6.11.2022 kello 23.18: Uutista on päivitetty kauttaaltaan häädön jälkeisillä tunnelmilla, Sofian häätöhaastattelulla ja äänestystuloksilla.
Artikkelia on päivitetty 6.11.2022 kello 23.48: Video Sofian häädöstä lisätty.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.